ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Προτάθηκε ο Τίμοστσουκ για αμυντικό χαφ

Προτάθηκε ο Τίμοστσουκ για αμυντικό χαφ

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε η περίπτωση του Τίμοστσκουκ. Ο 34χρονος Ουκρανός διεθνής αμυντικός χαφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου.
Ο Ανατόλι Τίμοστσουκ είναι ένας από τους αξιόλογους αμυντικούς μέσους που αγωνίζονται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και η περίπτωση του (μέσω του ατζέντη Κοσεντίνο) προτάθηκε στον Ολυμπιακό.
Ο 34χρονος (30/3/1979) ανασταλτικός μέσος την τελευταία τετραετία (από το 2009) αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά πλέον δεν παίζει συχνά στην γερμανική ομάδα, ενώ στο τέλος της σεζόν μένει και ελεύθερος. Θεωρείται δεδομένο πως οι "Βαυαροί" δεν θα ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον πολύπειρο Ουκρανό διεθνή, οπότε ο ποδοσφαιριστής ψάχνει νέο σύλλογο ώστε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε με επιτυχία τόσο στην Σαχτάρ Ντόνετσκ (1998-2007), όσο και στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στη συνέχεια (η μετακίνηση του τότε κόστισε 15 εκ. ευρώ), κατακτώντας μάλιστα και το Europa League με την ρωσική ομάδα, έχοντας πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο.

Πρόκειται για έναν σπουδαίο αμυντικό μέσο, όντας κλασικό "6άρι" στον άξονα, ο οποίος ξεχωρίζει για την δύναμη και την μαχητικότητα του στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Στον Πειραιά ψάχνουν (και) για "κόφτη" στην μεσαία γραμμή, οπότε η περίπτωση του μπήκε στα "υπόψιν". Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ναγνωρίζουν την ποιότητα που διαθέτει ως ποδοσφαιριστής, αλλά θα ασχοληθούν περαιτέρω με τον Ανατόλι Τίμοστσουκ εφόσον ρίξει το υψηλό κασέ του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου