ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


14/03/2013


   Η επομενη αγωνιστικη




 

 

 

Δοκιμές ενόψει ΠΑΟΚ

13/03/2013
 Πρόθεση του Φάμπρι είναι να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με «δυνατό και δεμένο» κέντρο κάτι που φάνηκε και στις χθεσινές δοκιμές του.

Δοκιμές ενόψει ΠΑΟΚ
Τις δοκιμές για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ άρχισε από τη χθεσινή προπόνηση ο Φάμπρι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε ότι στις σκέψεις του είναι να παρατάξει τους πράσινους με μια μεσαία γραμμή περισσότερο συμπαγής σε σχέση με τα προηγούμενα ματς της ομάδας σε μια προσπάθεια να αντικρούσει τα δυνατά σημεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Έτσι δοκίμασε τον Χουχούμη σαν αριστερό μπακ περνώντας τον Μαρίνο σαν εσωτερικό χαφ.

Σε μία άσκηση τακτικής χθες, που η μία ομάδα ήταν σε θέση άμυνας, στην τετράδα πίσω έπαιξαν οι Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο, Χουχούμης και στον άξονα τρεις.

Ο Σο αμυντικό χαφ, δεξιά του ο Ζέκα, αριστερά του ο Μαρίνος.

Μια από τις σκέψεις του Φάμπρι είναι να περάσει τον Σισοκό από τα άκρα στον άξονα, για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του απέναντι στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, που είναι σχετικά αργό.

Περισσότερα θα φανούν σήμερα και αύριο και σίγουρα θα παίξει ρόλο και ποιοι θα είναι ετοιμοπόλεμοι.

Ο Φιγκερόα έχει τις πιθανότητές του να είναι στο αρχικό σχήμα, αλλά πιο πιθανό αυτή τη στιγμή φαίνεται να αρχίζει ο Γιοκίν Εσπάρθα με τον Σισοκό κοντά του και να παίξει στη διάρκεια του αγώνα ο Αργεντινός ανάλογα με την εξέλιξή του.

Μερική κατάπτωση της εγγυητικής

13/03/2013
 Ο Γιώργος Σφυντίλας, μάνατζερ του Αργυρίου, προσέφυγε στην ΕΕΑ ζητώντας 22.500 ευρώ που του οφείλει η ΑΕΚ με αποτέλεσμα την μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής.

Μερική κατάπτωση της εγγυητικής
Να καταπέσει μερικώς η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ως αποτέλεσμα η προσφυγή μάνατζερ του Ανέστη Αργυρίου, Γιώργου Σφυντίλα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού διεκδικώντας το ποσό των 22.500 ευρώ που του οφείλει η Ένωση.

Πλέον η ΑΕΚ πρέπει μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες να καταβάλει τα χρήματα αυτά για να μην υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι ο Γιώργος Σφυντίλας κινήθηκε μόνο για το ποσό που αφορά τον ίδιο και όχι για τον ποδοσφαιριστή που εκπροσωπεί.

«Πράσινο» φως για τη δίκη Ψωμιάδη

13/03/2013
 Κανονικά –πλέον- μπορεί να αρχίσει η δίκη Ψωμιάδη καθώς ξεπεράσθηκε και το τελευταίο εμπόδιο!

«Πράσινο» φως για τη δίκη Ψωμιάδη
Κανονικά –πλέον- μπορεί να αρχίσει η δίκη Ψωμιάδη καθώς ξεπεράσθηκε και το τελευταίο εμπόδιο!

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» βρέθηκε λύση και σύντομα θα είναι στα χέρια των Αρχών το συμπληρωματικό αίτημα έκδοσης του Μάκη Ψωμιάδη από την ΠΓΔΜ στη χώρα μας για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών.

Πρόκειται για το έγγραφο το οποίο δεν είχαν στα χέρια τους οι δικαστικές αρχές για να αρχίσει η δίκη για την υπόθεση υπεξαίρεσης 21.195.174 ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ακολουθεί μέρος του δημοσιεύματος της Ελευθεροτυπίας:


Μια τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των εισαγγελικών αρχών Ελλάδας και Σκοπίων άνοιξε το δρόμο για την έκδοση στη χώρα μας του προφυλακισμένου Μάκη Ψωμιάδη και για την υπόθεση υπεξαίρεσης 21.195.174 ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Επειτα από κωλυσιεργία ενός και πλέον χρόνου και ενώ οι ελληνικές αρχές έστειλαν τρεις φορές, μέσω υπουργείου Εξωτερικών, τα έγγραφα που ζητούσε η ΠΓΔΜ, καθοριστικό ρόλο για την ικανοποίηση του ελληνικού αιτήματος έπαιξε, σύμφωνα με τις σκοπιανές αρχές, η τηλεφωνική επικοινωνία που πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαρτίου 2013 μεταξύ της εισαγγελέως Εφετών Αννας Ζαΐρη και της δημοσίας κατηγόρου Maja Koneska, αρμόδιας για τη δίωξη του οργανωμένου εγκλήματος και της διαφθοράς, για το θέμα της έκδοσης του κατηγορουμένου.

Οπως είναι γνωστό, ο Μ. Ψωμιάδης παραμένει έγκλειστος στις Φυλακές Κορυδαλλού από τις 2 Μαΐου του 2012, καθώς εκδόθηκε από την ΠΓΔΜ για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών. Το συμπληρωματικό αίτημα έκδοσης για την υπόθεση της υπεξαίρεσης εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ εκκρεμούσε όλο αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα η δίκη του να αναβληθεί τις τρεις τελευταίες φορές γι' αυτόν ακριβώς το λόγο.

Βραβεία με… άρωμα Θεσσαλονίκης

13/03/2013
 Στον Γιάννη Γιαννιώτα του Άρη και στον Γκόρντον Σίλντενφελντ του ΠΑΟΚ κατέληξαν τα βραβεία του καλύτερου γκολ και του πολυτιμότερου παίκτη της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αντίστοιχα.

Βραβεία με… άρωμα Θεσσαλονίκης
Ο Γιάννης Γιαννιώτας του Άρη και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ του ΠΑΟΚ ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στην 25η αγωνιστική, με αποτέλεσμα ο πρώτος να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου γκολ, ενώ ο δεύτερος εκείνο του πολυτιμότερου παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιθετικός των «κιτρίνων» χάρη στο δεύτερο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Λεβαδειακό έφτασε το 52, 47% και έτσι το τέρμα του τερμάτισε πρώτο και καλύτερο στην σχετική ψηφοφορία. Στην δεύτερη θέση έμεινε εκείνο του Φώτη Γεωργίου του ΠΑΣ Γιάννινα με 42,11%, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Λεωνίδας Καμπάνταης με 5, 42%.

Τώρα όσον αφορά στο βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη εκείνος που ξεχώρισε με την απόδοσή του στην 25η αγωνιστική ήταν ο Γκόρντον Σίλντενφελντ του ΠΑΟΚ και έτσι στην ψηφοφορία για το βραβείο του MVP συγκέντρωσε ποσοστό 52,38%. Πίσω του τερμάτισε ο Γιάννης Γιαννιώτας του Άρη με 45,05 %, ενώ στην τρίτη θέση έμεινε με 2,67% ο Αβραάμ Παπαδόπουλος του Ολυμπιακού.

«Πονάει» η ΑΕΚ

13/03/2013
 Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον «τελικό» με τη Βέροια. Εκτός του Πετρόπουλου, εκτός κανονικού προγράμματος έμειναν και Μπουγαΐδης και Παυλής.

«Πονάει» η ΑΕΚ
«Σπαζοκεφαλιές» περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τον Έβαλντ Λίνεν.

Κι αυτό γιατί εκτός του Αντώνη Πετρόπουλου, για τον οποίο η τελική απόφαση για το αν θα χρησιμοποιηθεί στο ματς με τη Βέροια θα παρθεί μετά την προπόνηση της Πέμπτης ή της Παρασκευής, στο μπλοκάκι με τις απουσίες μπήκαν και οι Μιχάλης Παυλής και Μαυρουδής Μπουγαΐδης.

Ο πρώτος έκανε ατομικό μαζί με τον «Πετρό» ενώ ο δεύτερος δεν συμμετείχε στην προπόνηση λόγω οξείας γαστρεντερίτιδας. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11.00 το πρωί.

Στα «πιτς» και ο Περογαμβράκης

13/03/2013
 Τις υπηρεσίες του Αλέξη Περογαμβράκη θα στερηθεί ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, στο ματς με τον Λεβαδειακό, αφού ο 24χρονος στράικερ έχει υποστεί θλάση και θα μείνει στα «πιτς» για δέκα μέρες

Στα «πιτς» και ο Περογαμβράκης
Το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα χάσει ο επιθετικός του ΟΦΗ, Αλέξης Περογαμβράκης, αφού ο νεαρός φορ στην προπόνηση της Τρίτης (12/3) σε μία ανύποπτη φάση αντί για μπάλα έπιασε «αέρα», με αποτέλεσμα να υποστεί θλάση.

Έτσι, ο χρόνος αποθεραπείας που θα χρειαστεί ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ηρακλείου θα είναι δέκα μέρες, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Εκτός από τον Περογαμβράκη ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Πετράκης, για το ματς με τον Λεβαδειακό δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Μανώλη Μονιάκη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό στους προσαγωγούς.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τετάρτης (13/3) ο Πετράκης έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Για προληπτικούς λόγους ατομικά γυμνάστηκε και ο Γιάννης Βιτώρος που νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά θα δώσει κανονικά το «παρών» στον σαββατιάτικο αγώνα με τους Βοιωτούς.

Τέλος από τον Άρη ο Σπυρίδων

13/03/2013
 Στην διάθεση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Άρης βρίσκεται η παραίτηση του Άγγελου Σπυρίδωνα.

Τέλος από τον Άρη ο Σπυρίδων
Την παραίτηση του από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Άρης υπέβαλε σήμερα ο Άγγελος Σπυρίδων. Ο Άγγελος Σπυρίδων στήριζε τον Γιάννη Μιχαλήτσο και από την στιγμή που εκείνος δεν υπάρχει πλέον στην τεχνική ηγεσία των «κίτρινων» επέλεξε να μην βρίσκεται στα κοινά της ομάδας.

Αν συνυπολογίσουμε και την πρόσληψη του Λάζαρου Πολατιάν, ο οποίος θα αναλάβει ενεργό ρόλο στο αγωνιστικό τμήμα, ο Άγγελος Σπυρίδων δεν θα είχε κάποια αρμοδιότητα και προτίμησε να παραιτηθεί από τη θέση του παρά να είναι… διακοσμητικός.

Η παραίτηση αναμένεται να γίνει δεκτή από το ΔΣ της ΠΑΕ το απόγευμα στην καθιερωμένη συνεδρίαση της Τετάρτης.

Νοκ άουτ ο Τοτσέ;

13/03/2013
 Στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης ο Τοτσέ έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και λιγοστεύουν οι πιθανότητες να αγωνιστεί στην Τούμπα. Φιγκερόα και Επάρθα οι σκέψεις του Φάμπρι.

Νοκ άουτ ο Τοτσέ;
Ο Χοσέ Τοτσέ έχε ξεπεράσει τις ενοχλήσεις αλλά την Τετάρτη το πρωί προπονήθηκε και πάλι μόνος του. Εάν δεν μπει ούτε το απόγευμα σε κανονικό ρυθμό ο Ισπανός φορ, τότε πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί ακόμη και στην αποστολή του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Αν τώρα, στην απογευματινή προπόνηση του «τριφυλλιού» ο επιθετικός των «πράσινων» γυμναστεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, τότε θα είναι μάλλον στην αποστολή για την Τούμπα, αλλά δύσκολο να χρησιμοποιηθεί από την αρχή αφού θα έχει συμμετάσχει σε μόλις τρεις προπονήσεις.

Έτσι, οι σκέψεις του Φάμπρι περιορίζονται κυρίως στους Φιγκερόα και Εσπάρθα για την κορυφή της επίθεσης. Ο Αργεντινός μπορεί να παίξει χωρίς ρίσκο 45-50 λεπτά όπως διατείνεται το ιατρικό επιτελείο και κανείς δεν θέλει να ρισκάρει ένα νέο τραυματισμό του στο «τριφύλλι», ενώ ο Εσπάρθα, δεν έχει φυσική θέση αυτή του επιθετικού και δεν έχει πείσει –η αλήθεια είναι- εκεί ως τώρα.

Ο πονοκέφαλος του Φάμπρι μπορεί να του… περάσει λίγο, εάν βγάλει όλη την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ο Τοτσέ. Διότι, σε αυτή την περίπτωση, ενδεχομένως να μπορέσει να χρησιμοποιήσει από ένα ημίχρονο τον Ισπανό και τον Φιγκερόα και στην σύνθεση του την βασική να υπάρχει και ο Εσπάρθα για παν ενδεχόμενο.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες ώρες που θα τελειώσει η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης, με το ενδεχόμενο οι Φιγκερόα και Εσπάρθα να είναι και το πιθανότερο ως τώρα, πάντως…

Ανοίγει ο δρόμος για Ψωμιάδη!

13/03/2013 
Φως στο τούνελ της διαμάχης με τον Μάκη Ψωμιάδη βλέπει η ΑΕΚ! Μετά από κωλυσιεργία μηνών, τα Σκόπια πείστηκαν να στείλουν το έγγραφο της έκδοσής του ΚΑΙ για την υπεξαίρεση από τα ταμεία της «Ένωσης».

Ανοίγει ο δρόμος για Ψωμιάδη!
Μια από τις ελάχιστες σανίδες σωτηρίας που έχει να περιμένει η ΑΕΚ είναι τα χρήματα που διεκδικεί από τον Μάκη Ψωμιάδη.

Δεν φτάνει που την περιμένει, λοιπόν, από το 2004 (όταν ξεκίνησε ο δικαστικός αγώνας εναντίον του για την υπεξαίρεση 21.195.174 ευρώ από τα ταμεία της) και ανεξάρτητα από το ότι της έχουν επιδικαστεί περίπου 88 εκατ. ευρώ μαζί με τους τόκους, η «Ένωση» έπρεπε να περιμένει περισσότερο από ένα χρόνο για να βρεθεί άκρη με το θέμα της έκδοσής του από τα Σκόπια.

Και η… ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως για να συμβεί αυτό (αποδείχθηκε ότι) έφτανε ένα τηλεφώνημα. Όπως αποκάλυψε λοιπόν η «Ελευθεροτυπία», η επικοινωνία που υπήρξε την περασμένη Τετάρτη (6 Μαρτίου) μεταξύ της εισαγγελέως Εφετών, Άννας Ζαΐρη και της δημόσιας κατηγόρου Μάγια Κονέσκα (αρμόδιας για τη δίωξη του οργανωμένου εγκλήματος και της διαφθοράς, για το θέμα της έκδοσης του κατηγορούμενου) ήταν καθοριστική για να ξεμπλοκάρει το θέμα.

Δηλαδή να ικανοποιηθεί το αίτημα που έχει εκφραστεί εδώ και περισσότερο ένα χρόνο από τις ελληνικές Αρχές (και για το οποίο έχουν αποσταλεί τρεις φορές τα απαραίτητα έγγραφα) και ν’ ανοίξει ο δρόμος ώστε ο Ψωμιάδης να εκδοθεί και για την υπόθεση της υπεξαίρεσης από την ΑΕΚ, πέρα απ’ αυτή των στημένων αγώνων (για την οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φυλακή).

Κάτι που σημαίνει πως μόλις ολοκληρωθεί η επίσημη μετάφραση των εγγράφων στα ελληνικά, θα μπορούν να προχωρήσουν να προχωρήσουν πια οι διαδικασίες ώστε ο Ψωμιάδης (έπειτα από τρεις αναβολές) να δικαστεί και για το θέμα της ΑΕΚ.

Την… ψάχνει ο Δώνης

13/03/2013
 Με πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα από τον Γιώργο Δώνη συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δείτε τι σκέφτεται για το ντέρμπι της Τούμπας.

Την… ψάχνει ο Δώνης
Αν και Τετάρτη, ο Γιώργος Δώνης έχει στο μυαλό του μόνο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό και δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα, ούτως ώστε να βρει την καλύτερη δυνατή σύνθεση για τον ΠΑΟΚ.

Χωρίς απρόοπτα διεξήχθη σήμερα η προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον τεχνικό της ομάδας να δίνει κυρίως βάση στις δοκιμές. Απόντες ήταν οι Κατσικάς και Γεωργιάδης, καθώς αμφότεροι είναι τραυματίες, με τον πρώτο να κάνει απλώς τρέξιμο και τον δεύτερο αποθεραπεία.

Στο μυαλό του Δώνη αυτή την στιγμή φαίνεται πως υπάρχει ένα ερωτηματικό που ακούει στο όνομα Λάζαρ και κατά πόσο θα είναι βασικός. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Ιτάνζ θα είναι κάτω από την εστία, αριστερό μπακ ο Λίνο, δεξί ο Κωνσταντινίδης και στόπερ οι Κατσουράνης, Σίλντεφελντ. Στον άξονα ο Κάτσε θα διατηρηθεί, με τον Λάζαρ πιθανώς να είναι δίπλα του. Δεξί χαφ ο Ολίσε, αριστερό ο Καμαρά, με τους Αθανασιάδη και Λόρενς στην επίθεση.

Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο ο Λάζαρ να μείνει στον πάγκο, ο Λόρενς να μετατεθεί στο κέντρο και φανέλα βασικού να πάρει ο Βούκιτς στο πλάι του Κλάους, μετά και την απουσία του Σαλπιγγίδη λόγω τιμωρίας.

Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσουν περισσότερα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Χάνει Βασιλακάκη εις διπλούν

13/03/2013
 Από δύο παιχνίδια της Ξάνθης θα απουσιάσει ο Θοδωρής Βασιλακάκης, λόγω συμπλήρωσης επτά κίτρινων καρτών.

Χάνει Βασιλακάκη εις διπλούν
Τα δύο… κολλητά παιχνίδια της Ξάνθης με Αστέρα Τρίπολης (28η αγωνιστική) και Πανιώνιο (29η αγωνιστική) θα χάσει ο Θοδωρής Βασιλακάκης, καθώς συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις.

Βέβαια, τα προβλήματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη δεν σταματούν εκεί, καθώς την Τετάρτη οι Σάκης Πρίττας και Σπύρος Βάλλας πραγματοποίησαν θεραπεία, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό τους.

Οι ακρίτες ξεκίνησαν την προετοιμασία για τους ενόψει Πανθρακικού, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει ελαφρύ τρέξιμο, ασκήσεις προθέρμανσης, μυϊκής ενδυνάμωσης και ισορροπίας.

Η ΑΕΚ… περιμένει

13/03/2013
 Είναι ο μόνος που δεν την έχει απογοητεύσει. Ο μόνος που εξακολουθεί να τη στηρίζει. Κι αυτό ελπίζει η ΑΕΚ πως θα κάνει ο κόσμος της και στον «τελικό» με τη Βέροια.

Η ΑΕΚ… περιμένει
Με πιο ανοιχτές αγκάλες από κάθε άλλη φορά περιμένει το Σάββατο τον κόσμο της η ΑΕΚ.

Αφού κατάφερε να σφραγίσει τα εισιτήρια του αγώνα με τη Βέροια, η «Ένωση» τα θέτει από την Πέμπτη στη διάθεση των φιλάθλων της κι ελπίζει πως θα συνεχίσουν την εντυπωσιακή στήριξή τους και στον «τελικό» (όπως έχει διαμορφωθεί) με την ομάδα της Μακεδονίας.

Άλλωστε, δεν είναι μόνο η ψυχολογική ώθηση που θα δώσουν στους «κιτρινόμαυρους» εφόσον δώσουν ένα ακόμα δυναμικό «παρών», αλλά και η… οικονομική, καθώς εδώ και καιρό τα έσοδα των εισπράξεων από τα εντός έδρας ματς είναι εκείνα που επιτρέπουν στην ΠΑΕ να μένει όρθια.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Την Πέμπτη 14 Μαρτίου, τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ΑΕΚ-Βέροια (Σάββατο 16/03, 19:30).

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τo Aekshop στη Νέα Φιλαδέλφεια, Δεκελείας 146, τηλ. 210-2525784, σε ώρες καταστημάτων.

Από την Παρασκευή 15/03, εισιτήρια θα πωλούνται και στο εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), ώρες 10:00–17:00.

Το Σάββατο 16/03, ημέρα του αγώνα, η προπώληση στο Aekshop θα σταματήσει στις 12:00, ενώ τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 15:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ από τις 15:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 15:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Θύρα 15 : 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 23, 31 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 29 : 30€ (Παιδικά 10€)
Θύρες Ρ1, Ρ2 : 70€ (Παιδικά 25€)
ΑΜΕΑ 13 : 10€

Με κάθε αγορά ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ εισιτηρίου στα επίσημα (70 ευρώ) παρέχεται η δυνατότητα στον φίλαθλο να προσέρχεται με το όχημά του στην Πύλη Β και με την επίδειξη του εισιτηρίου του να παρκάρει σε χώρο που θα του υποδείξουν οι security.

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται την Πέμπτη στο Aekshop και από Παρασκευή και στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.

ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια πρέπει να προμηθεύονται όλα τα παιδιά από 6 ετών έως και 15 ετών, δηλαδή γεννημένα από 1-1-1997 και μετά. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας».

Καρνέζης: «Θέλουμε τη νίκη με τον Ολυμπιακό»

13/03/2013
 Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, την ανάκαμψη των τελευταίων αγώνων, την επιστροφή στη Λεωφόρο, αλλά και την επιθυμία για διπλό στο «Καραϊσκάκη» μίλησε ο Ορέστης Καρνέζης.

Καρνέζης: «Θέλουμε τη νίκη με τον Ολυμπιακό»
Ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στα τελευταία ματς και πεπεισμένος πως αν συνεχιστεί, θα του επιτρέψει να μπει στα πλέι-οφ και να κυνηγήσει τη δεύτερη θέση παρουσιάστηκε ο Ορέστης Καρνέζης.

Μιλώντας στον «ΟΠΑΠ TV», ο τερματοφύλακας των «πράσινων» τόνισε πως οι οικονομικές δυσκολίες και οι αλλαγές προπονητών και παικτών συνέβαλαν στο να μην έχει σταθερότητα η ομάδα.

Αφού παραδέχθηκε λοιπόν ότι επηρεάστηκε η ομάδα από το βάρος που έπεσε στην αρχή της χρονιάς στο Τσάμπιονς Λιγκ, υπογράμμισε πως αυτό που έχει σημασία είναι να εξασφαλιστεί πως θα παίζει και του χρόνου στην Ευρώπη.

Άλλωστε θα βοηθήσει σ’ αυτό, όπως ανέφερε, η επιστροφή στη Λεωφόρο, αλλά και μια νίκη με τον Ολυμπιακό -την οποία παραδέχθηκε πως ούτως ή άλλως θα κυνηγούσε για λόγους γοήτρου ο Παναθηναϊκός.


Αναλυτικά όσα είπε ο Καρνέζης

Για τη φετινή αγωνιστική σεζόν στον Παναθηναϊκό: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μία πολύ δύσκολη σεζόν. Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι έτσι τα πράγματα. Η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα από οικονομικής άποψης. Αυτό, όσο να' ναι, επηρεάζει και το αγωνιστικό κομμάτι και τη λειτουργία της ομάδας. Είχαμε αλλαγές προπονητή, είχαμε αλλαγές παικτών. Όλα αυτά συνέβαλαν στο να μην μπορέσει η ομάδα να λειτουργήσει και να μην έχει μία σταθερά καλή απόδοσή και να παίρνει τα αποτελέσματα που θα έπρεπε».

Για το αν πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να μπει στα πλέι οφ: «Πράγματι, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι το μόνο που μας έχει απομείνει. Να μπούμε στα πλέι οφ και να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Νομίζω ότι με τις τελευταίες εμφανίσεις έχουμε δείξει ότι υπάρχει μία ανάκαμψη και πιστεύουμε ότι θα γίνει αυτό στο τέλος».

Για τις προσδοκίες και τους στόχους που υπήρχαν στην αρχή της σεζόν: «Ξεκινήσαμε τη χρονιά έχοντας για μεγαλύτερο στόχο να πετύχουμε στην Ευρώπη. Ήταν κάποια παιχνίδια πολύ μεγάλα και πολύ σημαντικά για τον σύλλογο. Αγώνες καταλυτικής σημασίας. Είχαμε ρίξει όλο το βάρος στην προετοιμασία ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όμως, δύο μήνες πριν, όταν αρχίζαμε την προετοιμασία, τα προβλήματα ήταν πολύ μεγάλα με τις αδειοδοτήσεις και με όλα αυτά που γίνονταν… Καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και από εκεί και πέρα έπρεπε να σταθούμε στο πρωτάθλημα.

Δεν ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, είχαμε και αλλαγές προπονητών και αποχωρήσεις κάποιων παικτών. Όλα αυτά μας οδήγησαν σε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και να μείνουμε πίσω στη βαθμολογία».

Για το αν επηρέασε τους παίκτες στο πρωτάθλημα η επίτευξη του στόχου της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Δε νομίζω ότι είχαμε αυτή την νοοτροπία. Η αλήθεια είναι ότι δώσαμε πάρα πολύ βάρος στην συμμετοχή στην Ευρώπη. Δε νομίζω, όμως, πως αποτελεί δικαιολογία για τις κακές μας εμφανίσεις ότι επαναπαυτήκαμε ή ότι είπαμε πως πετύχαμε το βασικό μας στόχο και μπορούμε τώρα να είμαστε πιο χαλαροί. Απλά νομίζω ότι όλα αυτά που είπα και πριν όπως οι αλλαγές προπονητών και η αλλαγή στη φιλοσοφία κάθε προπονητή οδήγησαν σε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση».

Για τις διαφορές στην φιλοσοφία των τριών προπονητών που έχουν βρεθεί φέτος στον πάγκο της ομάδας: «Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, το δικό του τρόπο προπόνησης, το δικό του χαρακτήρα κι αυτό προσπαθεί να περάσει μέσα στην ομάδα. Ο κ. Φερέιρα είναι ένας άνθρωπος πιο ήρεμος, έμπειρος προπονητής, καταξιωμένος, είχε έναν τρόπο παιχνιδιού στο μυαλό του.

Δυστυχώς, φέτος δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάποια σοβαρά πράγματα κι αναγκάστηκε να φύγει. Με τον κ. Ρότσα αποσυμπιέστηκε κάπως η κατάσταση. Ήταν λίγο πιεσμένα τα πράγματα τότε, είχε πέσει μεγάλο βάρος στους παίκτες. Μας βοήθησε στο ψυχολογικό κομμάτι κυρίως. Έπειτα ήρθε ο κ. Γκονζάλεθ. Ένας προπονητής που έχει δουλέψει στην Ισπανία και έχει μία άλλη φιλοσοφία. Προσπάθησε να μας περάσει μία άλλη ανάπτυξη παιχνιδιού από την άμυνα προς την επίθεση.

Όλες οι αλλαγές απαιτούν χρόνο και είναι δύσκολο σε μία σεζόν αλλάζοντας τρεις προπονητές να καταφέρεις να ακολουθήσεις πιστά το πρόγραμμα και τα λεγόμενα τους. Κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχεις κι αυτά τα σκαμπανεβάσματα».

Για το αν τα προβλήματα μεγεθύνονται λόγω του μεγέθους του Παναθηναϊκού: «Οπωσδήποτε. Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει υπομονή, δεν υπάρχει η ευχέρεια του χρόνου. Χρειαζόμαστε άμεσα αποτελέσματα. Θέλουμε τα άμεσα αποτελέσματα. Κι αυτό είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για τον προπονητή για να δουλέψει με τους παίκτες και να περάσει κάποια πράγματα που θα ήθελε».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ στην έδρα του είναι πολύ δυνατός. Από εκεί και πέρα, κι εμείς στα τελευταία παιχνίδια, με εξαίρεση ένα διάστημα στο ματς με την Κέρκυρα, έχουμε ανεβάσει την απόδοσή μας. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια. Βαθμολογικά δεν αρμόζει στην ομάδα η θέση που βρίσκεται. Πόσω μάλλον, όταν με τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από εμάς είτε τις έχουμε νικήσει είτε έχουμε δείξει ότι δεν είναι καλύτερες από εμάς. Εμείς πρέπει να πάμε με στόχο τη νίκη».

Για τα δύσκολα παιχνίδια της σεζόν: «Χάσαμε παιχνίδια που δεν έπρεπε να χάσουμε. Σε αυτά μας κόστισε το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε γρήγορα ή να σκοράρουμε γενικώς και τελικά ηττηθήκαμε. Ήταν ένας συνδυασμός κούρασης, έλλειψης συγκέντρωσης ίσως και κακής νοοτροπίας. Πιθανώς στο τέλος να βάρυνε και το άγχος για το αποτέλεσμα».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Η ομάδα καλείται να πάρει βαθμούς στην Τούμπα και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Σκοπός μας είναι ό,τι έχουμε χάσει στο παρελθόν να το ανακτήσουμε τώρα. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε στην Θεσσαλονίκη στον αγώνα της Κυριακής».

Για την έξοδο στην Ευρώπη: «Επιτυχημένη θα είναι η χρονιά θεωρητικά με την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά ως Παναθηναϊκός δεν κρίνεται επιτυχημένη μία χρονιά όπου τελειώνεις τρίτος ή τέταρτος. Βάσει όμως των προβλημάτων θα πρέπει να σταθμίσουμε τα γεγονότα και να δούμε τα θετικά οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στα πλέι οφ και ο σύλλογος θα παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναφορικά με τα πλέι οφ δεν θα είναι τεράστια η διαφορά βαθμολογικά, οπότε θεωρώ ότι μπορούμε να κατακτήσουμε την δεύτερη θέση. Έχουμε την ποιότητα για να τα καταφέρουμε.

Για τους φετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες: «Στην Ευρώπη είχαμε μία έλλειψη αυτοπεποίθησης και μας κόστισε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Μας κόστισε η απειρία και η διστακτικότητα. Είχαμε απέναντί μας ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου όπου προσπαθήσαμε πολύ. Τα εκτός έδρας παιχνίδια ήταν αυτά που τελικά μας πλήγωσαν».

Για το μέλλον του, αλλά και το παρελθόν του: «Το 2015 τελειώνει το συμβόλαιο με την ομάδα. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό και χαίρομαι πραγματικά που είμαι στη ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Δεν γνωρίζω τι επιφυλάσσει το μέλλον, ούτε κάνω σχέδια και όνειρα. Κοιτάω το τώρα, θέλω να βοηθήσω την ομάδα και όταν υπάρξει κάτι για να επωφεληθούν όλες οι πλευρές, θα το συζητήσουμε.

Παλαιότερα, όταν ήμουν πιο μικρός έκανα όνειρα και τα πράγματα αλλάζουν πολλές φορές. Γίνονται καταστάσεις που σε ισορροπούν, διότι έρχονται απότομα εκεί που δεν τις περιμένεις. Το έχω βιώσει έντονα με τέτοιες δύσκολες στιγμές.
Ίσως να τις σκέφτομαι περισσότερο από όσο πρέπει, το κάνω διότι είμαι ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού μου. Μαθαίνω όμως από όσα συμβαίνουν και δεν λυγίζω. Καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε εμπιστεύονται και να μην ακούς όσους δεν σε ξέρουν. Είναι σημαντικό να μπορείς να μοιράζεσαι το πρόβλημα με τους δικούς σου ανθρώπους».

Για τον επερχόμενο αγώνα της εθνικής με την Βοσνία: «Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Βοσνία. Δεν είναι τελικός όπως παρουσιάζεται, όντως όμως είναι τρομερά σημαντικό για την συνέχεια. Θέλουμε να το κερδίσουμε, δείξαμε άλλωστε ότι είμαστε καλύτεροι από τους Βόσνιους. Έχουμε εξαιρετική ομάδα, είμαστε πλήρεις, μπορούμε να παρατάξουμε δύο και τρεις ενδεκάδες, βρισκόμαστε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Θα είναι κρίμα να μην πάμε στο Μουντιάλ. Νικώντας στην Βοσνία θα έχουμε κάνει το μεγάλο βήμα».

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και τους νέους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Ήταν ένα περίεργο πρωτάθλημα όπου κάποιες ομάδες δεν περιμέναμε να πάνε τόσο άσχημα. Το βασικό πρόβλημα ήταν το θέαμα που δεν υπήρχε και τα παιχνίδια στους κακούς αγωνιστικούς χώρους. Το μόνο θετικό είναι ότι δόθηκε η δυνατότητα να αναδειχθούν νέα παιδιά, να πάρουν ευκαιρίες και να παίξουν. Υπό άλλες συνθήκες είναι ερωτηματικό αν θα βλέπαμε νέους παίκτες να βγαίνουν και να καθιερώνονται.

Στον Παναθηναϊκό τα πιο μικρά παιδιά έχουν τις ευκαιρίες για να πετύχουν. Ο σύλλογος τους παρέχει τις δυνατότητες στην Παιανία για να πάρουν λεπτά συμμετοχής οπότε είναι στο χέρι τους να αναδειχθούν. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η θέση του τερματοφύλακα. Πιστεύω ότι δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό στο μέλλον. Γίνεται σωστή δουλειά.

Για την θέση του τερματοφύλακα: «Εκτός από τα φυσικά προσόντα, θέλει πολύ καλή τεχνική, από τα πιασίματα της μπάλας, τις εξόδους, να λειτουργεί σαν λίμπερο, να διαβάζει τις φάσεις. Στοιχεία που χρειάζονται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Σε ό,τι αφορά σε μένα, οι προπονητές μου μπορούν να το κρίνουν πού χρειάζομαι βελτίωση. Τις αδυναμίες δεν τις λέμε δημόσια άλλωστε.

Για το καλύτερο και το χειρότερο παιχνίδι στην σεζόν: «Ο αγώνας με τον Αστέρα ήταν εξαιρετικός. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μία καλή ομάδα, δείξαμε τις δυνατότητές μας και ήταν κρίμα που δεν νικήσαμε. Ο χειρότερος αγώνας ήταν αυτός με την Ξάνθη. Ειλικρινά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες τι πήγε στραβά, στο μυαλό μου όπως το σκέφτομαι όλα ήταν άσχημα.

Έφταιγα κι εγώ στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά όπως έχουν γίνει οι μπάλες, πολύ πλαστικοποιημένες, πιο ελαφριές. κάποια κτυπήματα, βραζιλιάνικα τα λεγόμενα σουτ μπανάνα, σου αλλάζουν την πορεία. Ενώ την περιμένεις σε ένα σημείο, πάει αλλού. Η αλλαγή αυτή έχει γίνει για το θέαμα, αλλά δεν σκέφτονται εμάς τους τερματοφύλακες».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην προτελευταία αγωνιστική: «Είναι ένα ντέρμπι, γοήτρου με τον Ολυμπιακό και γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να νικήσουμε. Θέλουμε να τους νικήσουμε στην έδρα τους. Λογικά θα έχουμε τελειώσει με το θέμα των πλέι οφ, αν όμως δεν έχει συμβεί αυτό, τότε η πίεση για νίκη θα είναι ακόμα μεγαλύτερη».

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού: «Όλοι θα επιδιώξουν προκειμένου η ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Νομίζω ότι με μία απλή οργάνωση και με κάποιες κινήσεις μπορούμε να γίνουμε πάλι η ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους.
Προσωπικά θα ήθελα να είμαι υγιής, δυνατός για να βοηθώ την ομάδα μου και του χρόνου να είμαστε δυνατοί».

Για την επιστροφή στο γήπεδο της Λεωφόρου: «Είναι ξεχωριστό, είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Αυτή είναι η διαφορά της Λεωφόρου από το ΟΑΚΑ, που είναι στάδιο, άρα πολύ πιο ψυχρό. Το περιμένουμε πως και πώς. Μία γεμάτη Λεωφόρος, θα ήταν ό,τι καλύτερο. Δεν έχω παίξει ποτέ εκεί και το θέλουμε όλοι πολύ».

Χαλαρά ο Ζουμπουλάκης

13/03/2013
 Να, που προέκυψαν και ευχάριστα για τον Γιάννη Παπακώστα στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης στην Κέρκυρα, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Χαλαρά ο Ζουμπουλάκης
Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Άγγελο Ζουμπουλάκη να ακολουθεί ένα μέρος του προγράμματος της ημέρας. Επίσης, σε ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται η αποθεραπεία του Μιχάλη Μπουκουβάλα.

Οι Φαίακες δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, παίζοντας οικογενειακό διπλό.

Η προπόνηση της Πέμπτης θα είναι απογευματινή.

Επίσης, την ίδια μέρα ανακοινώθηκαν και οι τιμές και τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ γνωστοποιεί ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο (17/3 – 17.15) αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό στο ΕΑΚ Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League- OΠΑΠ, έχουν ως εξής:

> ΘΥΡΕΣ 4,5 (μικρή εξέδρα): 20 ευρώ.
> ΘΥΡΕΣ 2,3 (μεγάλη εξέδρα): 30 ευρώ.
> ΘΥΡΑ VIP: 50 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια του ΕΑΚ, από αύριο Πέμπτη (14/3) έως και το Σάββατο (16/3), ώρες 12.00 – 16.00 και την Κυριακή (17/3), ημέρα του αγώνα, μέχρι την έναρξή του ματς (17.15)».

Τέλος, την Πέμπτη στις 12:15 στον Ποταμό, ο Γιάννης Παπακώστας θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο Πετρόπουλος… και οι άλλοι

13/03/2013
 Τον Αντώνη Πετρόπουλο μοιάζει πιθανότερο πως θα τον έχει στον «τελικό» με τη Βέροια. Το ίδιο αισιόδοξη ωστόσο δεν ξέρει αν μπορεί να είναι η ΑΕΚ και για τους υπόλοιπους «ασθενείς» της.

Ο Πετρόπουλος… και οι άλλοι
Την πορεία του Αντώνη Πετρόπουλου θα εύχονταν να έχουν στην ΑΕΚ και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο… ιατρικό δελτίο.

Ο Έλληνας επιθετικός συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ωστόσο δεν αισθανόταν πλέον ενοχλήσεις στη γάμπα και την Πέμπτη ελπίζεται ότι θα μπορέσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και στα πλάνα του Έβαλντ Λίνεν για τον «τελικό» με τη Βέροια.

Αντίθετα, μεγάλες αμφιβολίες για το αν θα καταφέρει κάτι ανάλογο υπάρχουν για τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη και ακόμα περισσότερες για τον Μιχάλη Παυλή.

Κι αυτό διότι ο νεαρός αμυντικός είχε πυρετό την Τετάρτη (λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί) κι αν αυτός δεν πέσει γρήγορα με τη φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε, δύσκολα θα μπορέσει να είναι έτοιμος το Σάββατο.

Σχεδόν απίθανο, δε, θεωρείται να προλάβει το ματς και ο Παυλής, ο οργανισμός του οποίου έχει εξασθενήσει από τα συμπτώματα της αμυγδαλίτιδας και μοιάζει δύσκολο να μπορεί να επανέλθει άμεσα σε φουλ ρυθμούς.

Τετάρτη μαθαίνει για Αρκούδα

13/03/2013
 Μια βδομάδα θα χρειαστεί να περιμένει η ΑΕΚ για να μάθει πόσο θα… περιμένει έπειτα τον Χρήστο Αρκούδα.

Τετάρτη μαθαίνει για Αρκούδα
Στην τελική ευθεία μπήκε η υπόθεση του Χρήστου Αρκούδα.

Ο νεαρός μπακ -συνοδευόμενος από τον νομικό εκπρόσωπο της ΑΕΚ, Χάρη Γρηγορίου- βρέθηκε σήμερα στην ΕΠΟ, όπου συζητήθηκε η έφεση που έχει καταθέσει εναντίον της πρωτόδικης απόφασης για τιμωρία 10 μηνών (λόγω της χρήσης της ουσίας οξιλοφρίνης).

Μετά την κατάθεση υπομνημάτων λοιπόν ως τις 19 Μαρτίου, την επόμενη Τετάρτη θα γίνει γνωστή η απόφαση και θα φανεί κατά πόσο έχει βάση η αισιοδοξία ότι η ποινή του θα μειωθεί στους έξι μήνες και η ΑΕΚ θα μπορεί να τον έχει ξανά στη διάθεσή της από την αρχή της επόμενης χρονιάς.

Μένει ο Σπυρίδων στον Άρη

13/03/2013
 Παραμένει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ο Άγγελος Σπυρίδων, καθώς η διοίκηση δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του.

Μένει ο Σπυρίδων στον Άρη
Ο Άγγελος Σπυρίδων έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης του Άρη και όλα έδειχναν ότι θα αποχωρήσει.

Αιτία φέρεται να ήταν αφενός η απομάκρυνση του Γιάννη Μιχαλήτσου (ήταν αντίθετος) και αφετέρου η διαφαινόμενη πρόσληψη του Λάζαρου Πολατιάν στη θέση του τιμ μάνατζερ (θεωρώντας ότι έτσι δεν θα έχει ουσιαστικό ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα).

Ωστόσο το ΔΣ, στη σημερινή συνεδρίασή του, δεν έκανε δεκτή την παραίτηση κι έτσι, συνεχίζει κανονικά.

800 εισιτήρια και τέλος

Εν τω μεταξύ παρά την υψηλή ζήτηση, ο Άρης θα περιοριστεί στα 800 εισιτήρια που εξασφάλισε αρχικά, για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι παρέλαβε τα 800 εισιτήρια -και μόνο αυτά- του εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (16/03, 17:15), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Ένα μέρος των εισιτηρίων θα διατίθενται αύριο το πρωί (14/03) από το ARIS MOBILE (10:00-14:00 και 17:00-21:00).
Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και είναι στη θύρα 7 του Ε.Σ.Ι.Ζωσιμαδες

Προτείνει συμβιβασμό η ΑΕΚ

13/03/2013
 Απόπειρα συμβιβασμού με τον μάνατζερ του Ανέστη Αργυρίου θα κάνει η ΑΕΚ.

Προτείνει συμβιβασμό η ΑΕΚ
Τους καινούργιους μπελάδες που της δημιούργησε το θέμα των οφειλών προς την πλευρά του Ανέστη Αργυρίου θα προσπαθήσει να διευθετήσει η ΑΕΚ.

Η διοίκηση της «Ένωσης» θα επιδιώξει επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη, Νίκο Σφιντήλα, μετά την προσφυγή του τελευταίου στην ΕΕΑ για οφειλόμενα 22.500 ευρώ, που είχε ως αποτέλεσμα τη μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της.

Με δεδομένη λοιπόν την υποχρέωση της ΠΑΕ να καταβάλλει το συγκεκριμένο ποσό σε διάστημα δυο εβδομάδων (και τη δυσκολία να καταφέρει ακόμα κι αυτό) θα προταθεί στον μάνατζερ συμβιβασμός:

Με την καταβολή ενός ποσού ως έναντι και ενός ακόμα μετά το παιχνίδι με τη Βέροια, όταν κι ελπίζεται ότι θα υπάρξουν κάποια έσοδα που δεν θα είναι πενιχρά από τις εισπράξεις.

Αισιοδοξία για Πουλίδο

14/03/2013
 Θετικά είναι τα μηνύματα για τη συμμετοχή του Ρούμπεν Πουλίδο στην κρίσιμη αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ποια τα πλάνα του Σούλη Παπαδόπουλου.

Αισιοδοξία για Πουλίδο
Πολύ καλύτερα αισθάνεται ο Ρούμπεν Πουλίδο και οι ελπίδες για τη συμμετοχή του στο κρίσιμο ματς του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες το ερχόμενο Σάββατο είναι πολλές, έστω κι αν χρειαστεί να κάνει ένεση.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Ισπανό στόπερ και αν διαπιστώσει πως δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει, τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Ηρακλή ή Νταμαρλή.

Ο πρώτος είναι μεταξύ των υποψηφίων για το κενό του Κοέλιο στη μεσαία γραμμή, δίπλα από τον Παπαστεριανό. Ο Τριανταφυλλάκος αναμένεται να πάρει τη θέση του Τάτου, με τους Γιαννιώτα και Διαμαντάκο να διατηρούν τις θέσεις τους στα άκρα και τον Αγκάνθο στην κορυφή της επίθεσης.

Τρεις για μία θέση στην ΑΕΚ

14/03/2013
 Την ώρα που η συμμετοχή των Πετρόπουλου και Μπουγαΐδη στον «τελικό» με τη Βέροια αποτελεί ερωτηματικό στην ΑΕΚ, τρεις παίκτες φαίνεται πως μάχονται για μία θέση στο κέντρο.

Τρεις για μία θέση στην ΑΕΚ
Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και πυρετό, ο Αντώνης Πετρόπουλος δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα, ενώ και ο Μιχάλης Παυλής συνεχίζει να έχει αμυγδαλίτιδα. Ο Έβαλντ Λίνεν δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από το να προσεύχεται πως τουλάχιστον οι δύο πρώτοι θα είναι διαθέσιμοι για τον «τελικό» του Σαββάτου με τη Βέροια στο ΟΑΚΑ.

Αυτό που μπορεί να κάνει, ωστόσο, είναι να σχεδιάζει τα πλάνα του, με ή χωρίς αυτούς. Κι ενώ λοιπόν η συμμετοχή ή όχι των Μπουγαΐδη και Πετρόπουλου θα κρίνει τη μορφή της άμυνας και της επίθεσης, φαίνεται πως ερωτηματικό υπάρχει για το χώρο του κέντρου. Όχι ως προς την επιστροφή στο «ρόμβο», που είναι δεδομένη, αλλά σχετικά με τον… τέταρτο της παρέας. Ο «κόφτης» Μητρόπουλος, ο εσωτερικός μέσος Κορδέρο και ο επιτελικός Γκερέιρο μπορούν να αισθάνονται σίγουροι για την παρουσία τους στο βασικό σχήμα. Ποιος θα είναι όμως ο τέταρτος;

Θα είναι ο βασικός Φέτσης των τελευταίων αγώνων; Ο πιο έμπειρος Ρίκκα που είχε καλή παρουσία απέναντι στον Ολυμπιακό; Ή ο Ανάκογλου που σαν αλλαγή στο ντεμπούτο του πρόλαβε να δείξει πως ίσως άργησε να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του; Η απάντηση θα δοθεί πιθανότατα στη σημερινή δοκιμή…

Αγρίεψε ο Φάμπρι

14/03/2013
 Έντονες παρατηρήσεις στον Σισοκό που δυσανασχέτησε για τη θέση που χρησιμοποιείται, αλλά και στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την εμφάνιση απέναντι στην Κέρκυρα έκανε ο Φάμπρι.

Αγρίεψε ο Φάμπρι
Μετά από μία μεγάλη περίοδο ηρεμίας στην Παιανία, η χθεσινή μέρα έκρυβε αρκετή ένταση. Όχι επειδή το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση, αλλά γιατί ο Φάμπρι έκανε έντονες παρατηρήσεις στον Σισοκό.

Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός αντέδρασε στην εντολή του Ισπανού προπονητή να παίξει αριστερά στις ασκήσεις τακτικής. «Μπορώ να αποδώσω καλύτερα δεξιά. Δεν παίζω αριστερά», επέμεινε ο Σισοκό προκαλώντας την έκρηξη του Φάμπρι. «Εγώ αποφασίζω και θα παίζεις όπου θέλω εγώ. Αν δεν σου αρέσει, κάτσε έξω», του είπε. Η προπόνηση διακόπηκε για 1-2 λεπτά και μετά το τέλος του προγράμματος παίκτης και προπονητής τα είπαν σε πιο ήρεμους τόνους, με τον Φάμπρι να εξηγεί στον Σισοκό γιατί τον χρησιμοποιεί αριστερά, αλλά αν του εκφράζει και παράπονα για την αντίδρασή του στις εντολές που του έδωσε.

Ο 57χρονος προπονητής… περιέλαβε, σε σαφώς πιο ήπιους τόνους, και όλη την ομάδα για την εικόνα που είχε απέναντι στην Κέρκυρα. «Κερδίσαμε μεν, αλλά δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Αν ξαναπαίξουμε έτσι, δεν θα πάρουμε τη νίκη. Δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό», είπε στους ποδοσφαιριστές του.

Το γυρίζει σε 4-3-3

Ο Φάμπρι φαίνεται πως καταλήγει στη μετατροπή του συστήματος σε 4-3-3. Στη χθεσινή δοκιμή στο τέρμα ήταν ο Καρνέζης, στα άκρα της άμυνας Σεϊταρίδης και Χουχούμης, Μπουμσόνγκ και Πίντο σαν στόπερ, αμυντικό χαφ ήταν ο Σο με τον Μαρίνο αριστερά και τον Ζέκα δεξιά του, ενώ την τριάδα της επίθεσης απάρτιζαν οι Εσπάρθα στα δεξιά, Σισοκό στα αριστερά και Φιγκερόα στην κορυφή. Πάντως δεν είναι καθόλου βέβαιο πως οι Χουχούμης και Εσπάρθα θα είναι στο βασικό σχήμα. Ο Τοτσέ που ακόμη δεν είναι έτοιμος πιθανότατα θα είναι εκτός αποστολής.

«Περιμένω ο Αλαφούζος να τηρήσει τα συμφωνηθέντα»

14/03/2013
 Τις ενστάσεις του αναφορικά με την υπογραφή του συμφωνητικού με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη Λεωφόρο εξέφρασε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος μέσω της SportDay. Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ.

«Περιμένω ο Αλαφούζος να τηρήσει τα συμφωνηθέντα»
Την τήρηση όσων έχουν συμφωνηθεί για το ποσό που πρέπει να αποδώσει η ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό περιμένει ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, όπως δήλωσε στη SportDay.

«Υπήρχε μία διαφοροποίηση στα συμφωνηθέντα με τον κ. Αλαφούζο από πλευράς ΠΑΕ. Σε κάποια παράγραφο, άλλα είχαμε συμφωνήσει κι άλλα έγραψαν οι δικηγόροι», δήλωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και πρόσθεσε: «Σε αυτά που έχουμε συμφωνήσει με τον πρόεδρο δεν θα υποχωρήσω. Τα έσοδα αυτά είναι τα μόνα για να ζήσει ο Ερασιτέχνης. Περιμένουμε κάποια χρήματα από την ΠΑΕ βάσει συμφωνίας (σ.σ. 80.000 ευρώ) και ακόμη να τα πάρουμε. Δεν θέλω να πάρω τον Ερασιτέχνη στο λαιμό μου. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και ο κ. Αλαφούζος να τηρήσει τα συμφωνηθέντα και η ομάδα να παίξει στη Λεωφόρο. Δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει εμπλοκή, αλλά σίγουρα υπάρχει καθυστέρηση».

Στις τάξεις της ΠΑΕ δεν υπάρχει ανησυχία για την καθυστέρηση και εμφανίζονται βέβαιοι πως μόλις δοθεί η άδεια από το Υπουργείο Περιβάλλοντος θα αρχίσουν τα έργα.

Μέχρι την τελευταία στιγμή

14/03/2013
 Την επόμενη εβδομάδα αναμένουν στην ΑΕΚ εξελίξεις με την υπόθεση Βιντιάδη. Θρίλερ προμηνύεται μέχρι τη γενική συνέλευση στις 22 Μαρτίου.

Μέχρι την τελευταία στιγμή
Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνουν οι εξελίξεις στην ΑΕΚ για την υπόθεση του Δημήτρη Βιντιάδη. Η έκβαση στην υπόθεση, όπως έλεγαν στην «Ένωση», πηγαίνει για την επόμενη εβδομάδα και όλα δείχνουν πως οδεύουμε σε ένα θρίλερ, καθώς στις 22 Μαρτίου υπάρχει η προγραμματισμένη γενική συνέλευση στην ΠΑΕ.

Ο 32χρονος εφοπλιστής φέρεται να συνεχίζει τηλεφωνικώς τις επαφές με τους συνεργάτες του στην Αγγλία, αλλά ακόμη δεν έχει κάτι οριστικό στα χέρια του. Μεταξύ των ζητημάτων που τον καθυστερούν είναι και ο διακανονισμός των οφειλών προς το Δημόσιο, για τον οποίο περιμένει την επικύρωσή του από την κυβέρνηση.

Από το ζήτημα αυτό, αλλά και κάποια άλλα που αφορούν την εξασφάλιση (ή μη) των πρώτων κεφαλαίων για την ΠΑΕ ΑΕΚ, θα εξαρτηθεί και το ραντεβού του Δημήτρη Βιντιάδη με τον Πέτρο Παππά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Τι… παίζει με Πάμπλο Γκαρσία;

14/03/2013
 Το επεισόδιο μεταξύ Γιώργου Δώνη και Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να έχει λήξει αλλά φαίνεται να ανοίγει «νέο» μέτωπο!

Τι… παίζει με Πάμπλο Γκαρσία;
Η «περιπέτεια» που είχαν Γιώργος Δώνης και Πάμπλο Γκαρσία ανήκει στο παρελθόν αλλά όλα δείχνουν πως υπάρχει θέμα! Και το θέμα είναι αν τελικά χωράει ο Ουρουγουανός στην ενδεκάδα ή όχι.

Για να μπει ο Γκαρσία στο βασικό σχήμα πρέπει ο Έλληνας τεχνικός να αλλάξει το σύστημα κι από ένα επιτυχημένο κι αποτελεσματικό 4-4-2 να πάει σε ένα «κουραστικό» 4-3-3. Κι εκτός αυτού, υπάρχει και το πιο σοβαρό.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει ξεκαθαρίσει στον Δώνη πως στην περίπτωση που δεν τον έχει στα πλάνα του για το αρχικό σχήμα είναι καλύτερο να τον αφήνει εκτός αποστολής! Όπως είναι λογικό, γίνεται κουβέντα για το αν μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής τέτοιο δικαίωμα και από εδώ και πέρα θα έχει ενδιαφέρον για το τι πρόκειται να αποφασίσει ο Γιώργος Δώνης.

Σενάρια για ΠΑΟΚ και Τσιώλη

14/03/2013
 Έχουν «φουντώσει» οι φήμες τις τελευταίες ημέρες πως ο Σάκης Τσιώλης έχει συμφωνήσει με ομάδα για να αναλάβει από το καλοκαίρι και τα σενάρια αναφέρουν τον ΠΑΟΚ!

Σενάρια για ΠΑΟΚ και Τσιώλη
Τα είπε ο ίδιος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6! Έχει δεχτεί κρούση από δύο ομάδες αλλά και πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον Αστέρα Τρίπολης. Αμέσως ακούστηκαν πως Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν πλησιάσει τον Σάκη Τσιώλη και έχουν συμφωνήσει ήδη μαζί του.

Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό το σενάριο να τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ! Πολύ σύντομα όμως θα γίνει γνωστό αν υπάρχει επόμενος σταθμός το καλοκαίρι για τον Σάκη Τσιώλη ή όχι.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου