ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Μαρινάκης: «Αφορμή να γνωρίσουν όλοι τον Πειραιά»

Μαρινάκης: «Αφορμή να γνωρίσουν όλοι τον Πειραιά»

11/03/2013
 Επιστολή στον συγγραφέα, Διονύση Χαριτόπουλο έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με αφορμή την παρουσία του βιβλίου "Εκ Πειραιώς" στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού.

Μαρινάκης: «Αφορμή να γνωρίσουν όλοι τον Πειραιά»
Με αφορμή την παρουσία του βιβλίου «Εκ Πειραιώς», ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε μια επιστολή στον συγγραφέα, Διονύση Χαριτόπουλο. Αυτή την ανέγνωσε ο ίδιος ο συγγραφέας στην παρουσίαση του βιβλίου η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού.

Αυτή έχει ως εξής…

«Διαβάζοντας το βιβλίο “Εκ Πειραιώς” ένιωσα ότι κάνω μια ευχάριστη αναδρομή στο παρελθόν. Ένα ακόμα ταξίδι στον παλιό Πειραιά της ψυχής μας, που θέλοντας και μη κάνουμε όλοι οι Πειραιώτες.

Στις σελίδες του, άκουσα ήχους γνώριμους, ξαναπερπάτησα στις γειτονιές των παιδικών και εφηβικών μου χρόνων, είδα εικόνες πολύχρωμες και αγαπημένες.

Είναι χαρά μου που αυτό το βιβλίο αγκαλιάζεται από τον Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αφού Πειραιάς και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ταξιδεύουν μαζί στο χρόνο και είναι έννοιες ταυτόσημες.

Το «Εκ Πειραιώς» είναι μια καλή αφορμή για να γνωρίσουν όλοι τον Πειραιά. Μια γωνιά της Ελλάδας που πορεύεται με σημαία την αξιοπρέπεια, την περηφάνεια και όσα και αν είναι τα προβλήματα της, έχει μάθει να νικά. Πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν ο κόσμος αυτής της περιοχής ζει και αναπνέει με την καρδιά του Ολυμπιακού μας;

Βαγγέλης Μαρινάκης»


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου