ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Δηλωσεις μετα την αναμετρηση του αγωνα

Δηλωσεις μετα την αναμετρηση του αγωνα

11/03/2013

Δηλώσεις Παπάζογλου(video)

Δηλώσεις Παπάζογλου on camera (video)
O Τάσος Παπάζογλου παίρνει συμμετοχές από τον Μίτσελ στο αρχικό σχήμα της ομάδας, και ανεβαίνει αγωνιστικά, τόσο στην άμυνα, και τώρα τελευταία και επιθετικά. Δείτε το video από την κάμερα του olympiacos24 με τις δηλώσεις του μετά την νίκη τίτλου με την ΑΕΚ με 3-0.


Δηλώσεις Αβραάμ ως MVP (video)

Δηλώσεις Αβραάμ ως MVP (video)
Ο μεγάλος αρχηγός του Ολυμπιακού επέστρεψε μπροστά το κοινό του στον Ναό πετυχαίνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του 2 γκολ σε ένα ματς, χαρίζοντας ουσιαστικά το 4Οο τίτλο πρωταθλήματος στη ομάδα του με την νίκη επί της ΑΕΚ, και δικαίως ψηφίστηκε ως MVP της αναμέτρησης. Δείτε το video από την κάμερα του olympiacos24 με τις του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

«Χαίρομαι για το πρώτο μου πρωτάθλημα»

10/03/2013
 Πολύ ικανοποιημένος για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην καριέρα του δήλωσε πως είναι ο Κώστας Μανωλάς που θέλει να πάει ακόμη ψηλότερα στην καριέρα του.

«Χαίρομαι για το πρώτο μου πρωτάθλημα»
Ευχαριστημένος με την κατάκτηση του τίτλου με τον Ολυμπιακό δήλωσε πως είναι ο Κώστας Μανωλάς που πήρε και το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του Ολυμπιακού:
«Δόξα τον Θεό, σήμερα κατακτήσαμε τον 40ο τίτλο και είμαι πολύ ευτυχής γιατί είναι η πρώτη φορά που παίρνω πρωτάθλημα και ξέρετε όλοι πως είναι να το νιώθεις πρώτη φορά αυτό. Θέλω να αποδίδω όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο και να πάω όσο πιο ψηλά μπορώ».

Τζεμπούρ: «Το καλύτερο δώρο»

10/03/2013
 Το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ράφικ Τζεμπούρ.

Τζεμπούρ: «Το καλύτερο δώρο»
Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και αν μη τι άλλο ο Ραφίκ Τζεμπούρ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για το συγκεκριμένο επίτευγμα.

Ο Αλγερινός άσος των «ερυθρολεύκων» ξεκαθάρισε πως το 4ο αστέρι ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του μέσα στην εβδομάδα, ενώ τόνισε πως στόχος του ήταν να προσφέρει στην ομάδα, ανεξάρτητα με το αν πετυχαίνει τέρματα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Είναι μια φανταστική εβδομάδα, γιατί είχα και γενέθλια και ο τίτλος ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να έχω. Το παίρνουμε δίκαια, γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε στον τίτλο. Σίγουρα περάσαμε και δύσκολες στιγμές μέχρι σήμερα, όμως έτσι είναι αυτά».

«Σήμερα δεν κατάφερα να σκοράρω, όμως έδωσα δύο ασίστ. Είμαι χαρούμενος όταν προσφέρω από οποιοδήποτε σημείο. Δεν θέλω να βάλω ένα ταβάνι στα γκολ που θα πετύχω, αυτό που με νιάζει είναι να είμαι χρήσιμος στην ομάδα».

Σάββας Θεοδωρίδης: "Πολύ μεγάλο επίτευγμα"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του επιτεύγματος του Ολυμπιακού, ενώ αφιέρωσε τον τίτλο στους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και στον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε για την κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό ο εκ των αντιπροέδρων της πειραϊκής ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, όπου οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 3-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
"Είμαι πανευτυχής που πήραμε το πρωτάθλημα. Είμαστε η μόνη ομάδα στην Ευρώπη που έχει τέσσερα αστέρια στη φανέλα του και δεν μιλάω για τις ομάδες της Ισλανδίας και κάποιες της Βρετανίας. Είναι το 33ο πρωτάθλημα που κατακτώ εγώ ως μέλος του Ολυμπιακού, είτε ως παίκτης, είτε ως μέλος της διοίκησης. Ο πατέρας μου ήταν στα 100 ιδρυτικά μέλη του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, το αφιερώνουμε στον κόσμο, στον πρόεδρο. Ευχαριστώ του παίκτες και όλους όσοι έχουν προσφέρει σε αυτή την ομάδα και είναι μέλη του Ολυμπιακού", δήλωσε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης, συμπληρώνοντας:

"Το είχαμε κατακτήσει από τον Ιανουάριο, δεν έλεγα τίποτα, αλλά ήμουν σίγουρος. Το ήξερα ότι θα ήμασταν εμείς οι πρωταθλητές. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα αυτό που πετύχαμε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα".

Όσο για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, τόνισε: "Από εδώ και πέρα μας απομένουν άλλα πέντε παιχνίδια στα οποία θέλουμε να πάρουμε τις νίκες γιατί χρωστάμε στον κόσμο καλό θέαμα. Έχουμε μπροστά μας τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και θέλουμε τη νίκη για τους φιλάθλους μας. Μετά από αυτά τα παιχνίδια θα έχει τελειώσει για εμάς το πρωτάθλημα. Χρωστάμε πολλά και κυρίως καλό θέμα σε αυτόν τον κόσμο που ήρθε και σήμερα στο γήπεδο, αλλά και σε όλους τους φιλάθλους μας. Εγώ έχω… κόλλημα και με το Κύπελλο και θέλω πάρα πολύ να το πάρουμε και αυτό".

Τέλος, αναφέρθηκε για τον Τζαμέλ Αμπντούν: "Τον Αμπντούν τον υπεραγαπώ και ήθελα να το πω. Επίσης θέλω να σας αποκαλύψω ότι με αποκαλεί πατέρα του. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης".

Φουστέρ: "Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό"

O Νταβίδ Φουστέρ μίλησε, μεταξύ άλλων, στη SUPER BALL για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή του στη δράση μετά από αρκετούς μήνες απουσίας, ενώ δήλωσε πως θα του άρεσε το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.
Ο Νταβίδ Φουστέρ μίλησε στην εκπομπή SUPER BALL και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μάλιστα σχολίασε πως θα του άρεσε το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ενώ επεσήμανε πως πουθενά αλλού δεν έχει συναντήσει αυτό το δέσιμο που έχει ο κόσμος με τον σύλλογο.
Πώς αισθάνεσαι για την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή σου;

"Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα και ακόμα πιο χαρούμενος για το γεγονός ότι αυτό έγινε σε ένα παιχνίδι με τόσο μεγάλη σημασία. Αυτό ήταν το 3ο πρωτάθλημά μου και νιώθω πολύ όμορφα συναισθήματα".

Πέρασες μία δύσκολη χρονιά. Τι ελπίζεις για την επόμενη;

"Πραγματικά ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά που με άφησε πίσω. Τώρα αισθάνομαι καλά και νιώθω έτοιμος να προσφέρω. Ελπίζω την επόμενη σεζόν να κάνω περισσότερα".

Μετά από 3 χρόνια στην ομάδα έχεις αντιληφθεί το μέγεθος του συλλόγου;

"Ναι, όντως, έχω συνειδητοποιήσει από την πρώτη στιγμή που βρίσκομαι. Από το πρώτο παιχνίδι κατάλαβα ότι το περιβάλλον και ο κόσμος είναι κάτι ξεχωριστό που δεν το έχω συναντήσει αλλού στην υπόλοιπη καριέρα μου".

Έχεις σκεφτεί να κλείσεις την καριέρα σου στον Ολυμπιακό;

"Ναι, θα ήταν πολύ ωραίο. Φυσικά ακόμα δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Είμαι 31, επομένως έχω χρόνια μπροστά μου. Θα μπορούσα, πάντως, να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό".

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τη συνεργασία με τον Μίτσελ;

"Δεν έχω κάνει ακόμα πολλές προπονήσεις μαζί του γιατί ήμουν τραυματίας. Όλοι είναι ικανοποιημένοι μαζί του. Προσπαθεί να εφαρμόσει καινούργια πράγματα, ρίχνει το βάρος στην στρατηγική και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο στο μέλλον".

Έχετε την ίδια θέληση για την κατάκτηση του Κυπέλλου;

"Ναι, φυσικά, έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το νταμπλ".

Γκρέκο: "Είμαι πολύ τυχερός που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας"

Πανευτυχής ο Λεάντρο Γκρέκο για το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του, δήλωσε πολύ τυχερός που αποτελεί κομμάτι του Ολυμπιακού.
Ο Ιταλός μέσος ήταν εμφανώς χαρούμενος για τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου και μαζί με τον 4άχρονο γιο του πανηγύρισε το 40ό πρωτάθλημα στην ιστορία του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεάντρο Γκρέκο μετά το τέλος του νικηφόρου εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (3-0):

Για τον τραυματισμό του: "Δέχτηκα ένα χτύπημα, αλλά ελπίζω να το έχω ξεπεράσει μέχρι την Τετάρτη".

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος πρώτα απ' όλα για τον κόσμο του Ολυμπιακού, τον σύλλογο και τους συμπαίκτες μου. Ούτως ή άλλως, ερχόμενος στον Ολυμπιακό πίστευα ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Επίσης, η κατάκτηση αυτή συνέπεσε με μια σημαντική χρονιά, εκείνη του 40ού τίτλου για την ομάδα. Προσθέσαμε και τέταρτο αστέρι στη φανέλα και μάλιστα σε μια μέρα στην οποία ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε 88 χρόνια ζωής. Είμαι πολύ τυχερός που μπορώ να αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας".

Για τη συνέχεια: "Την Τετάρτη έχουμε να δώσουμε έναν σημαντικό αγώνα για το Κύπελλο. Στοχεύουμε στην κατάκτησή του και φέτος, αλλά και στο να συνεχίσουμε νικηφόρα μέχρι το τέλος της χρονιάς".

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: "Ήταν πολύ ωραία. Οι φίλοι της ομάδας μας έχουν άλλωστε συνηθίσει στη δημιουργία εκπληκτικής ατμόσφαιρας".

Για το δικό του παρθενικό ντέρμπι στο Καραϊσκάκης: "Έχουμε ακόμα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να καταφέρουμε να το κερδίσουμε κι αυτό και να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη χαρά στους οπαδούς μας".

Μίτσελ: "Ευχαριστώ για το Πρωτάθλημα"

Ο Μίτσελ ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την δυνατότητα που του έδωσε ώστε να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, ενώ επεσήμανε πως στα επόμενα ματς η ομάδα θα παίζει μόνο για τη νίκη. "Θέλω να παρουσιαστούμε πιο συμπαγείς του χρόνου στην Ευρώπη", σχολίασε και αποθέωσε τον Αβραάμ.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο κόουτς Μίτσελ ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την δυνατότητα να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, αναφέρθηκε με θετικά σχόλια για την παρουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ενώ επεσήμανε πως στα επόμενα ματς η ομάδα θα παίζει μόνο για τη νίκη, ασχέτως αν κατέκτησε τον τίτλο. Επίσης, δήλωσε πως θέλει οι Πειραιώτες να παρουσιαστούν περισσότερο συμπαγείς στην Ευρώπη, πραγματοποιώντας μία καλή πορεία.
Ο Ισπανός τεχνικός είπε τα εξής: "Καλησπέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να κερδίσω ένα πρωτάθλημα. Ξέραμε πως θα πάρουμε νωρίς το πρωτάθλημα, όμως από την πρώτη στιγμή είπα στους παίκτες πως θέλω να κερδίσουμε όλα τα ματς ως το τέλος της σεζόν.

Είναι ο καλύτερος τρόπος να προετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά. Είναι πολύ σημαντικό να βγάλουμε συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν για το μέλλον. Όσοι ανήκουν σε ένα σύλλογο σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να παίζουν σε κάθε ματς για τη νίκη, δεν μπορούν να αδιαφορούν. Δεν ήξερα τι λεγόταν στον Τύπο για το ματς με την ΑΕΚ, αντιλαμβανόμουν όμως πως υπήρχαν προσδοκίες για εύκολη νίκη με πολλά γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλή απόδοση, δεν είχαμε ρυθμό και μεγάλη κατοχή μπάλα. Η κούραση στο δεύτερο ημίχρονο μας ώθησε να προσπαθήσουμε περισσότερο. Μετά το δεύτερο γκολ του Αβραάμ, δείξαμε πως έχουμε ποιότητα, κάτι που είχε φανεί και στο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Χάρη στην καλή συνεργασία των παικτών, παρουσιάζουμε βελτίωση. Δεν είναι κάτι διαφορετικό, είναι αυτό που μπορούν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας και αυτό που περιμένουμε εμείς από αυτούς. Αμυνόμαστε καλά, βγαίνουμε στην επίθεση πολύ αποτελεσματικά. Μοιάζει σαν ανέκδοτο πως ένα κεντρικός αμυντικός πέτυχε δύο γκολ σήμερα, όμως αυτό δείχνει την μεγάλη αξία του αρχηγού μας.

Ο Αβραάμ πέρασε μια δύσκολη περίοδο, όμως πλέον μπορεί να σκέφτεται τα όσα όμορφα ακολουθούν. Τον σεβόμαστε, είναι ο αρχηγός μας και αν συνεχίσει να σκοράρει έτσι μπορεί να φάει τη θέση του Τζεμπούρ (σ.σ. γέλια).

Είναι ο πρώτος μου τίτλος και αυτό που θέλω είναι παρουσιαστούμε καλύτεροι του χρόνου στην Ευρώπη και πιο συμπαγής. Το γεγονός πως παίζουμε για να πάρουμε τίτλους με διεγείρει. Έχουμε έναν πολύ καλό παίκτη, τον Φέισα, που διαρκώς βελτιώνεται και προσφέρει στο παιχνίδι μας. Τον εκτιμούν όλο και περισσότερο οι συμπαίκτες του και ελπίζουμε να είναι υγιής γιατί είναι πολύτιμος για εμάς. Εσάς σας αρέσει ο Λιούμπο;"

Μέγιερι: «We are the champions»

10/03/2013
 Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μπάλαζ Μέγιερι μετά την κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και αυτό έσπευσε να μοιραστεί μέσω Twitter.

Μέγιερι: «We are the champions»
Ο Μπάλαζ Μέγιερι αφότου ευχήθηκε, μέσω Twitter, «χρόνια πολλά» στον Ολυμπιακό για τα 88ά του γενέθλια, ευχαρίστησε τη «Θύρα 7» για την ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο Καραϊσκάκη, στη νίκη επί της ΑΕΚ, που οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στην κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Λίνεν: "Γελοία η κίτρινη στον Κορδέρο"

Ο Έβαλντ Λίνεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών στο "Γ. Καραϊσκάκης" παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στην γελοία, όπως τη χαρακτήρισε, απόφαση του Γιάχου να δείξει κίτρινη κάρτα στον Κορδέρο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έβαλντ Λίνεν στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό:
"Δεν μπορώ να συγχαρώ τον κύριο Μίτσελ αφού δεν είναι εδώ, όμως του έδωσα τα εύσημα στον αγωνιστικό χώρο όπως και στους παίκτες του Ολυμπιακού. Μπορούσαμε να αποφύγουμε τα δύο πρώτα γκολ που ήρθαν από στημένες φάσεις, Σε κανονική ροή παιχνιδιού είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, όπως και κόντρα στον ΠΑΟ. Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα, καλύτερη από τον Παναθηναϊκό και μας δυσκόλεψε. Είχαμε χαμένες ευκαιρίες αλλά η απειρία του Φούντα στοίχισε σε δύο περιπτώσεις.

Ήταν και η καταπληκτική ευκαιρία του Κορδέρο στο 1-0. Γενικά όμως φεύγουμε από το γήπεδο με το κεφάλι ψηλά, καθώς σταθήκαμε καλά, είχαμε καλή κυκλοφορία και αυτό θα μας χρησιμεύσει στα επόμενα παιχνίδια. Η κίτρινη κάρτα που πήρε ο Κορδέρο, ήταν μια απόφαση-νροπή του διαιτητή.

Όταν έπαιζα μπάλα, έπρεπε να χτυπήσουμε για να βγει κάρτα. Εδώ είναι διαφορετικά. Ίσα που ακούμπησε τον Μανιάτη και παρατηρήθηκε. Τώρα θα τον χάσουμε για τα δύο επόμενα ματς. Επαναλαμβάνω είναι ντροπή αυτή η κίτρινη κάρτα.

Ο διαιτητής πρέπει να χρησιμοποιεί τις κάρτες σαν προειδοποίηση να ηρεμεί ο παίκτης. Ο Κορδέρο στο πρώτο του απλό φάουλ είδε κίτρινη. Για να βγει κίτρινη στην Αγγλία πρέπει να "πυροβολήσεις" κάποιον. Εδώ είναι λάθος και ο κανονισμός με τις τιμωρίες ανάλογα με τον αριθμό καρτών. Στις 10 κάρτες χάνει ένας παίκτης 5 ματς συνολικά. Δεν ζήτησα από τον Κορδέρο να πάρει δεύτερη κίτρινη κάρτα για να γλιτώσει μια αγωνιστική. Αυτό είναι γελοίο. Μετά εξάλλου παίζουμε με τη Βέροια και τον θέλω, γιατί είναι πολύ κρίσιμο ματς. Αν του έλεγα να αποβληθεί, δεν θα τον είχα. Ξέρω πως γίνεται αυτό στην Ελλάδα, αλλά για μένα είναι απαράδεκτο.

Παίζαμε με τον Ολυμπιακό και αλλάξαμε το στυλ μας, γιατί πρόκειται για την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Όμως το σημαντικό σε κάθε ματς είναι να έχεις την κατοχή της μπάλας. Για αυτό προτίμησα έναν έξτρα χαφ, θυσιάζοντας έναν δεύτερο επιθετικό. Εξάλλου ο Ολυμπιακός έχει καλούς ακραίους και χρειαζόμασταν να ρίξουμε εκεί το βάρος. Ήταν τραυματίας και ο Πετρόπουλος, οπότε δεν είχαμε πολλές λύσεις. Προτίμησα να κυνηγήσουμε ένα γκολ στην κόντρα.

Σίγουρα δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στον τελείωμα των φάσεων. Είπα και πριν, στοίχισε η απειρία του Φούντα, όπως και η χαμένη ευκαιρία του Κορδέρο. Την προηγούμενη αγωνιστική ληταν η ευκαιρία του Κατίδη. Αλλά και ο Ολυμπιακός βλέπουμε πως κάνει 20 ευκαιρίες και δεν σκοράρει εύκολα, χρειάζεται τις στημένες φάσεις πολλές φορές για να βάλει γκολ. Σίγουρα θέλουμε βελτίωση, οι νεαροί μας παίκτες θα γίνουν καλύτεροι αποκτώντας εμπειρίες. Προφανώς στα επόμενα παιχνίδια θα αλλάξουμε το σύστημα μας (σ.σ. σε πιο επιθετικό).

Ήταν ενδιαφέρον που είδα οπαδούς στο γήπεδο. Όταν ήμουν στον Ολυμπιακό, παίξαμε δύο ματς χωρίς οπαδούς γιατί ήταν τιμωρημένος ο σύλλογος. Χάρηκα γιατί είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο, δίνει την ευκαιρία τους παίκτες να χάνουν ευκαιρίες αλλά να παίζουν μπάλα.

Όταν πρότεινα να φέρουμε τον Χολέμπας ο κ. Μαρινάκης δεν το είδε με καλό μάτι, μου είπε ότι "το κάνω για σένα". Μισώ (σ.σ. χαριτολογώντας) τον Χολέμπας να τον βλέπω να παίζει σε άλλη ομάδα. Τον προτιμώ στην δική μου. Υπάρχουν πολλά ταλέντα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να φέρνεις παίκτη αν δεν τον γνωρίζεις προσωπικά. Στο σκάουτινγκ μπορεί να γίνει λάθος. Ο καλύτερος τρόπος είναι αν έχεις δουλέψει μαζί του. Τον ήξερα και τον πίστεψα. Είμαι χαρούμενος για αυτόν που τα έχει καταφέρει. Και για Μανιάτη και Τζεμπούρ που τον πήρα από τη Β' Εθνική, που ήταν άγνωστοι, όπως και για τον Σιόβα που ήρθε επί των ημερών μου στον Πανιώνιο. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που θα μπορούσαμε να μιλήσουμε.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία του Ανάκογλου. Πρέπει να γίνει πιο δυνατός στην φυσική κατάσταση. Αλλά και με την μπάλα στα πόδια. Κάποιες φορές είδατε ότι την έχασε. Όμως μου αρέσει ο τρόπος που μεταφέρει την μπάλα. Ήταν πολύ καλός και νομίζω ότι θα κερδίσουμε και άλλον παίκτη φέτος που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου