ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

"Ερυθρόλευκη" βραδιά με παροντα τον Σωκράτη Κόκκαλη (pics+videos)

"Ερυθρόλευκη" βραδιά με παροντα τον Σωκράτη Κόκκαλη(pics+videos)

12/03/2013

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία μια "ερυθρόλευκη" βραδιά στην Ιστορική Λέσχη του Ερασιτέχνη, στην Μαρίνα Ζέας, με θέμα τον Πειραιά και τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.
Ηταν μια εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του γνωστού για τα «ερυθρόλευκα» αισθήματα, Διονύση Χαριτόπουλο, με τίτλο «Εκ Πειραιώς».
 
Πρόκειται για ένα ύμνο στον Πειραιά που δίνει μυθιστορηματικά την ανθρωπογεωγραφία του Πειραιά της περιόδου 1947-1967 και αποτυπώνει την ψυχή του μεγάλου λιμανιού, την ταυτότητα τ ης κάθε συνοικίας και γειτονιάς, τους χαρακτήρες των γνωστών και άγνωστων πρωταγωνιστών της πόλης, των καθημερινών ανθρώπων, όλων αυτών που σημάδεψαν την ιστορία της.
 
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Π.Α.Ε., κ. Ιωάννης, Βρέντζος, ο Α Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Μιχάλης Κουντούρης, 
 
ο επίτιμος Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο πρώην Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Σωκράτης Κόκκαλης, 
 
ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Πέτρος Κόκκαλης, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, κ. Ηλίας Υφαντής,κ. Γιάννης Φρονιμίδης, κ . Κώστας Καραπατής, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, κ. Αλέκος Σπανουδάκης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Κούλης, Δουρέκας, 
 
ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ,κ. Κώστας Καραπαπάς, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, κ.Χρήστος Μπαφές, ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών, κ.Τέλης Σωτήρχος, ο πολίστας, κ. Νίκος Δεληγιάννης, η πολίστρια, κ. Μαρία Μπαλωμενάκη, ο πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων Ολυμπιακού Νέας Υόρκης, κ. Θοδωρής Μενής, οι βουλευτές κκ Μίμης Ανδρουλάκης και Παναγιώτης Μελάς, ο Δήμαρχος Ρέντης – Νίκαιας, κ Γιώργος Ιωακειμίδης, ο δήμαρχος Κορυδαλλού, κ Σταύρος Κασιμάτης, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, κ Ανδρέας Ευθυμίου, Γενικός γραμματέας του Δήμου Πειραιά, κ. Στέλιος Διαμαντίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ, κ. Στέλιος Μπρατσώλης, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, κ. Παντελής Ταρνατόρος, ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Γιώργος Κατσαρός, ο αστυνομικός διευθυντής Πειραιά, Ταξίαρχος Γιάννης Διαμαντόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πειραιά, Αντώνης Θεοδώρου, ο πρόεδρος το Αθλητικού Κέντρου Αγ. Κοσμά, κ. Γιώργος Πρίφτης και το μέλος του Δ.Σ., Γρηγόρης Δέδες, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, κ . Κυριάκος Καλογεράκος και σύσσωμο το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. 
 
Την παρουσίαση έκανε ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής, Χρήστος Φερεντίνος, ενώ στο κλείσιμο της εκδήλωσης ο Αντώνης Αινίτης, ένας από τους κορυφαίους του είδους, τραγούδησε ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια του Πειραιά.
Επίσης, η εκδήλωση έγινε με τη συμμετοχή των "Θρησκευόμενων Επιστημόνων", ενώ έγινε συζήτηση με τον συγγραφέα για το βιβλίο του. Τέλος, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια που γράφτηκαν για τον Πειραιά τα οποία ερμήνευσε ο Αντώνης Αινίτης.
Πλανα απο την εκδηλωση
Ο πρόλογος και καλωσόρισμα του κ. Δαλέζιου:

Η παρουσίαση του βιβλίου με μορφή διαλόγου μεταξύ Φερεντίνου και Χαρτόπουλου (1ο μέρος):


Η παρουσίαση του βιβλίου με μορφή διαλόγου μεταξύ Φερεντίνου και Χαρτόπουλου (2ο μέρος):


Η παρουσίαση του βιβλίου με μορφή διαλόγου μεταξύ Φερεντίνου και Χαρτόπουλου (3ο μέρος):

Η παρουσίαση του βιβλίου με μορφή διαλόγου μεταξύ Φερεντίνου και Χαρτόπουλου (4ο μέρος):


Ο κ. Χαρτόπουλος υπογράφει το βιβλίο του:


Το μουσκό μέρος της εκδήλωσης:


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου