ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Champions League:Στις 13.00 μμ η κληρωση-Η πρόβα της κλήρωσης έδειξε Ρεάλ - Μπάγερν

Champions League:Στις 13.00 μμ η κληρωση-Η πρόβα της κλήρωσης έδειξε Ρεάλ - Μπάγερν

15/03/2013

Πραγματοποιήθηκε η δοκιμαστική κλήρωση στη Νιόν, ώστε να είναι όλα έτοιμα πριν από την κανονική. Ρεάλ - Μπάγερν, Παρί - Γιουβέντους και Γαλατά - Μπαρτσελόνα τα κυριότερα ζευγάρια, που έδειξε η πρόβα.
Πραγματοποιήθηκε στη Νιόν, ως είθισται η δοκιμαστική κλήρωση του Champions League, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την κανονική κλήρωση που θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3).
Σίγουρα το να βγουν τα  ίδια ζευγάρια, μ' αυτά που έδειξαν οι δοκιμές είναι απειροελάχιστες, αλλά κάτι τέτοιο είχε συμβεί στην κλήρωση του Δεκεμβρίου.

Τότε, τα ζευγάρια που έδειξε η κλήρωση για την φάση των "16" της διοργάνωσης, ήταν ακριβώς τα ίδια που είχαν βγάλει στις δοκιμές. Οι πιθανότητες να συνέβαινε κάτι τέτοιο, ήταν 0,00005 % , ή περίπου 1 στα 2 εκατομμύρια (!), αφήνοντας αρκετούς να πιστεύουν ότι κάτι περίεργο συνέβη.

Η πρόβα λοιπόν για αυτούς που πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο έχει πιθανότητες να επαναληφθεί, έδειξε ενδιαφέρουσες μονομαχίες. Η τουρκική Γαλατάσαράι, κληρώθηκε με την Μπαρτσελόνα. Η Μάλαγα πάλι, στην πρώτη της παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έτυχε με την Ντόρτμουντ. Η Γιουβέντους, που θεωρείται από τα φαβορί του θεσμού, μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τέλος το μεγαλύτερο ματς που ανέδειξε η πρόβα της μεγάλης κλήρωσης, ήταν αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου. Τώρα αν θα επαναληφθεί αυτό που συνέβη στην κλήρωση του Δεκεμβρίου, θα το μάθουμε την Παρασκευή το μεσημέρι.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου