ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Σιένα

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Σιένα

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (14/3, 21:45) κόντρα στην Σιένα στην Τοσκάνη. Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα και είναι εντάξει ο Σερμαντίνι. Την Τετάρτη (13/3) το πρωί (08:50) θα αναχωρήσει η αποστολή για την Ιταλία.
Ύστερα και από την παρουσία τους στο All-Star game της Πάτρας, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (10/3), ο προπονητής αλλά και οι παίκτες του Ολυμπιακού που έλαβαν μέρος στο γιορτινό παιχνίδι, γύρισαν στη βάση τους, όπως και οι υπόλοιποι που βρήκαν χρόνο ώστε να ξεκουραστούν σε αυτό το κενό διάστημα.
Οι ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Δευτέρας (11/3) επέστρεψαν στο ΣΕΦ και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το σημαντικό ματς της Πέμπτης (14/3, 21:45, ΝΕΤ) κόντρα στην Σιένα στην Τοσκάνη, για την 11η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.

Στα θετικά είναι το γεγονός πως μετά από αρκετές μέρες η ομάδα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ούτε και έχει θέματα με ιώσεις, οι οποίες ταλαιπώρησαν τους παίκτες του Ολυμπιακού στις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λοιπόν, έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεση του, ενώ τόσο ο Γιόργκι Σερμαντίνι, όσο και ο Στράτος Περπέρογλου, έχουν ξεπεράσει απολύτως την γρίπη που αντιμετώπισαν και αμφότεροι έχουν τεθεί στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Οι Πειραιώτες την Δευτέρα (11/3) στο ΣΕΦ προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς, έκαναν ασκήσεις, αλλά και ορισμένες εξετάσεις. Άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν την σημασία της αναμέτρησης κόντρα στην Σιένα και είναι αποφασισμένοι να δείξουν χαρακτήρα στο ματς φεύγοντας με το "διπλό" από την Τοσκάνη, το οποίο θα τους εδραιώσει στην δεύτερη θέση του ομίλου, η οποία πέρα ότι δίνει πρόκριση στα προημιτελικά, προσφέρει και το πολύτιμο πλεονέκτημα της έδρας στα προημιτελικά.

Η αποστολή των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης για την Ιταλία θα αναχωρήσει το πρωί (08:50) της Τετάρτης (13/1) από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", έχοντας αρχικό προορισμό την Ρώμη. Από εκεί οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν οδικώς με πούλμαν (για περίπου τρεις ώρες) έχοντας τελικό προορισμό την πόλη της Σιένα.

Η δωδεκάδα που αναμένεται να επιλέξει για το ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι η ίδια με εκείνη στο περασμένο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα: Χάινς, Λο, Άντιτς, Σπανούλης, Περπέρογλου, Σερμαντίνι, Σλούκας, Πάουελ, Γκετσεβίτσιους, Πέρκινς, Πρίντεζης και Παπανικολάου. Εκτός θα μείνουν οι Μαυροειδής, Κατσίβελης, Γεωργάκης, αλλά και ο Μάντζαρης ο οποίος ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου