ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Αυτούς είδε ο Λορένθο για Ολυμπιακό

Αυτούς είδε ο Λορένθο για Ολυμπιακό

12/03/2013
 Δύο μεσοεπιθετικούς της Κόρδοβα, τον 27χρονο Αργεντινό Σεμπαστιάν Ντουμπαρμπιέρ και τον 18χρονο Ισπανό Φέντε Βίκο φέρεται να παρακολούθησε για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Χουάνχο Λορένθο.

Αυτούς είδε ο Λορένθο για Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει δίχτυα στην ισπανική αγορά λόγω της παρουσίας των Μίτσελ και Χουάνχο Λορένθο. Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Κόρδοβα (diariocordoba), ο τεχνικός σύμβουλος του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας παρακολούθησε στις 3 Μαρτίου τον αγώνα της τοπικής ομάδας με τη Βιγιαρεάλ έχοντας το βλέμμα του σε δύο παίκτες.

Πρόκειται για τον Σεμπαστιάν Ντουμπαρμπιέρ και τον Φέντε Βίκο. Ο πρώτος είναι 27 ετών, Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο, και το συμβόλαιό του λήγει το 2015. Είναι αριστεροπόδαρος κι αγωνίζεται ως αριστερός μεσοεπιθετικός. Έχει περάσει από Χιμνάσια και Ολίμπο στην πατρίδα του, τη ρουμανική Κλουζ, τη γαλλική Λοριάν, ενώ πριν την Κόρδοβα έπαιζε στην Τενερίφη. Φέτος έχει 32 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Β’ Ισπανίας.

Ο Φέντε Βίκο είναι 18 ετών, Ισπανός, που έχει περάσει από τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας. Αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Κόρδοβα και φέτος έχει 30 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Το καλοκαίρι είχε απορριφθεί επίσημη πρόταση της Μπενφίκα για την απόκτησή του, ενώ φέρονται να τον παρακολουθούν αγγλικές ομάδες, όπως οι Μαν. Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τότεναμ και Γουίγκαν.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου