ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Καραπαπάς: "Ιερή η φανέλα του Ολυμπιακού"

Καραπαπάς: "Ιερή η φανέλα του Ολυμπιακού"

Ο Καραπαπάς σχολίασε πως η φανέλα του Ολυμπιακού είναι ιερή, επεσήμανε πως οι παίκτες είναι στρατιώτες του Θρύλου, οπότε δεν πρέπει να αποδοκιμάζονται, τονίζοντας πως ο Μασάντο πρέπει να στηριχθεί από διοίκηση και κόσμο.
Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103.3". Στις δηλώσεις του σχολίασε πως η φανέλα του Ολυμπιακού είναι ιερή, επεσήμανε πως οι παίκτες είναι στρατιώτες του Θρύλου, οπότε δεν πρέπει να αποδοκιμάζονται, τονίζοντας πως ο Πάουλο Μασάντο πρέπει να στηριχθεί τόσο από την διοίκηση, όσο και από τον κόσμο, ώστε να προσφέρει τα αναμενόμενα από εδώ και πέρα.
Ο Κώστας Καραπαπάς ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας τα εξής: "Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι ιερή και για εμάς αυτό που συμβαίνει με τον Μασάντο είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Εμείς, σαν οργανισμός, δεν θέλουμε οι οπαδοί μας να παρουσιάσουν ένα νέο φαινόμενο. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει αποδοκιμαστεί κάποιος παίκτης μας. Αν ο Μασάντο ακόμα δεν έχει αποδώσει μέχρι τώρα αυτό που θέλουμε όλοι μας, χρειάζεται να στηριχτεί από τη διοίκηση και τον κόσμο.

Στη δική μου κλίμακα, δεν είναι κόσμια συμπεριφορά να αποδοκιμάζεται ένας παίκτης. Αυτοί είναι οι στρατιώτες του Ολυμπιακού, που ματώνουν τη φανέλα. Πρώτα από όλα εμείς, κι όταν λέω εμείς εννοώ και τον κόσμο, θέλουμε ο παίκτης να αποδώσει.

Προκαλούν πρόβλημα με τις αποδοκιμασίες, δεν χρειάζεται να αντιδρούν έτσι, χρειάζεται να κάνουν λίγο υπομονή, με το χειροκρότημά τους να στηρίξουν τον παίκτη και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο.

Ευτυχώς, σήμερα ο Μασάντο κλήθηκε σήμερα στην εθνική Πορτογαλίας, για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν. Αραγε αυτοί εκεί δεν ξέρουν κάτι παραπάνω; Η κλήση του ήταν κάτι πολύ θετικό, καθώς ο παίκτης ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τα χθεσινά". 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου