ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Σκόρερ οι Μανιάτης και Αμπντούν, καλή εμφάνιση από τους Χολέμπας και Φετφατζίδη.
Μετά τη νίκη του επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός σφράγισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, δίχως πάντως να έχει καλή απόδοση στα 90 λεπτά του ματς. Σκόρερ οι Μανιάτης (63') και Αμπντούν (90+3'), καλή εμφάνιση από τους Χολέμπας και Φετφατζίδη.

Κάρολ: Για πρώτη επενέβη στο 21', όταν απέκρουσε το σουτ του Βίλα με τον Κοντρέρας να ολοκληρώνει την απομάκρυνση της μπάλας. Στο 67' κατάλαβε έγκαιρα τον λάθος υπολογισμό του Χιλιανού στο γύρισμα με το κεφάλι και απομάκρυνε με τα πόδια πριν δημιουργηθεί κίνδυνος για την εστία του. Θετικός τις περισσότερες φορές που χρειάστηκε να επέμβει.

Παπάζογλου: Σε κάθε ματς που αγωνίζεται είναι μαχητικός και πολύ εργατικός στο γήπεδο, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο. Κόντρα και στον ΠΑΣ ήταν απόλυτα συνεπής ανασταλτικά όμως όσο κι αν το πάλεψε, επιθετικά δεν μπόρεσε να δώσει πολλά πράγματα. Φιλότιμη παρουσία για τον Τάσο, που στο 76' αντικαταστάθηκε από τον Ντιακιτέ.

Κοντρέρας: Είχε πρόβλημα μόνο στις 2-3 περιπτώσεις που ο ΠΑΣ επιχείρησε να βγει στην κόντρα. Τα χρόνια έχουν περάσει και ο Πάμπλο όσο έχει κερδίσει στην εμπειρία, τόσο έχει χάσει σε ταχύτητα. Καλός παίκτης ο Χιλιανός, ωστόσο με την επιστροφή του Αβραάμ, η παρουσία του μάλλον κρίνεται περιττή για τη νέα σεζόν.

Σιόβας: Καλή εμφάνιση από τον πανύψηλο στόπερ των ερυθρολεύκων, που είχε έγκαιρες επεμβάσεις με την μπάλα είτε ψηλά, είτε χαμηλά. Βοήθησε αρκετά και στην σωστή προώθηση της μπάλας στους μέσους και τους μεσοεπιθετικούς της ομάδας.

Χολέμπας: Έφτιαξε το γκολ του Μανιάτη στο 63', ενώ λίγο αργότερα είχε ένα καταπληκτικό "1-2" με τον Φουστέρ αλλά απέναντι στον Μπαμπανιώτη δεν κατάφερε να σκοράρει με το δεξί. Σταθερός στα μετόπισθεν, ουσιαστικός όσες φορές βγήκε μπροστά. Μια ακόμη καλή εμφάνιση για τον Χοσέ.

Μοδέστο: Επανεμφάνιση για τον Κορσικανό στην βασική ενδεκάδα μετά από ένα μήνα, είχε τον γνωστό του ρόλο στη μεσαία γραμμή. Κέρδισε αρκετές από τις μάχες του κέντρου, πρόσθεσε δύναμη ανασταλτικά αλλά δεν βοήθησε επιθετικά καθώς δεν είναι ο παίκτης που θα δώσει ρυθμό ή τις γρήγορες μεταβιβάσεις. Παίζει όμως πάντα αυτό που μπορεί και τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Μανιάτης: Στο 15' θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ αν σημάδευε σωστά από την πολύ όμορφη πάσα του Μήτρογλου. Κάτι που κατάφερε με πολύ όμορφο τρόπο στο 63', έπειτα από την σέντρα του Χολέμπας, όταν με το κεφάλι νίκησε τον Μπαμπανιώτη. Κλασικά έτρεξε πολύ, είχε κάποια λαθάκια στις μεταβιβάσεις του και επί ημερών Μίτσελ έδωσε συνέχεια στην συνήθεια του να πατάει πολύ στην αντίπαλη περιοχή. Καλή η παρουσία του Μανιάτη στο ματς, αν βελτιώσει γενικά και τα τελειώματα του θα γίνει απαραίτητος για τους ερυθρόλευκους.

Βλαχοδήμος: Δεν του έλειψε η διάθεση όμως δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά. Είχε ένα καλό σουτ και 2-3 όμορφες ενέργειες από δεξιά δίχως όμως να τις συνδυάσει με ουσία. Πριν την έλευση του Μίτσελ ήταν ουσιαστικά ανενεργός, με τον ερχομό του Ισπανού παίζει ανελλιπώς και είναι φυσιολογικό να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Παραχώρησε τη θέση του στον Φετφατζίδη στο 61'.

Μασάδο: Ορεξάτος μπήκε στο ματς ο Πορτογάλος, δοκίμασε τα πόδια του από μακριά όμως στην φάση του 13' αδίκησε ο ίδιος την ωραία προσπάθεια του, καθώς αντί να δώσει την ασίστ στον ολομόναχο Μήτρογλου, προτίμησε να ολοκληρώσει τη φάση μόνος του μη μπορώντας να νικήσει τον Μπαμπανιώτη. Ζήτησε την μπάλα, πήρε πρωτοβουλίες, απέφυγε τα λάθη και σε γενικές γραμμές πάλεψε στο ματς, δίχως πάντως να εντυπωσιάσει. Άφησε τη θέση του στον Φουστέρ στο 61'.

Αμπντούν: Είχε καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι, επιχείρησε αρκετές προσωπικές προσπάθειες, όμως σε λίγες από αυτές πήρε κάτι. Δεν του έλειψε η διάθεση, αλλά η ουσία. Στις καθυστερήσεις του ματς εκμεταλλεύθηκε την ωραία ασίστ του Φετφατζίδη κάνοντας το 2-0 για τον Ολυμπιακό.

Μήτρογλου: Μόλις στο 4ο λεπτό νίκησε την αεροπορία των φιλοξενούμενων στη σέντρα του Αμπντούν αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγοι άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μπαμπανιώτη. Στο 13' ακολούθησε σωστά την ενέργεια του Μασάντο αλλά ο Πορτογάλος προτίμησε να σουτάρει αντί να πασάρει. Δύο λεπτά αργότερα ο "πιστολέρο" με εξαιρετική έμπνευση έσκαψε για τον Μανιάτη, αλλά το σουτ του συμπαίκτη του από θέση μέσα αριστερά έφυγε απελπιστικά άουτ. Στο 25' βρέθηκε απέναντι από τον Μπαμπανιώτη όμως αρχικά τον "πούλησε" η μπάλα και στη συνέχεια χωρίς ισορροπία επιχείρησε ανεπιτυχώς να ντριμπλάρει τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Στην επανάληψη για αρκετή ώρα δεν είχε ρυθμό, ανεβάζοντας ξανά την απόδοση του προς το τέλος του ματς. Στο 90' πέρασε ωραία πάσα στον Φετφατζίδη, ο οποίος αρχικά θέλησε να του την ξαναδώσει δίχως επιτυχία, ενώ ο 23χρονος έγινε ξανά κάτοχος της μπάλας και αντί να προσπαθήσει εκ νέου να βρει τον "πιστολέρο", επιχείρησε ανεπιτυχώς να σκοράρει. Προσπάθησε αρκετά ο Μήτρογλου στο ματς αλλά δεν ευτύχησε να του βγουν οι φάσεις.

Φετφατζίδης: Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Βλαχοδήμου στο 61' και πρόλαβε σε μισή ώρα να κάνει όσα δεν μπόρεσε ο συμπαίκτης του. Πήρε πολλές προσπάθειες, δημιούργησε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και έδωσε την ασίστ στον Αμπντούν για το 2-0. Αν είχε ενεργήσει με καθαρό μυαλό και στη φάση του 90' με τον Μήτρογλου, η εμφάνιση του θα ήταν αψεγάδιαστη.

Φουστέρ: Πέρασε στη θέση του Μασάντο στο 61', χωρίς να καταφέρει κάτι ιδιαίτερο στο ματς. Προσπάθησε με 2-3 σουτ να σκοράρει δίχως να τα καταφέρει. Μετά από 2 και πλέον μήνες απουσίας είναι απόλυτα φυσιολογικά να του λείπουν ο ρυθμός και τα πατήματα στο γήπεδο.

Ντιακιτέ: Αντικατέστησε τον Παπάζογλου στο 76'. Η παρουσία του και μόνο στο ματς αποτελεί είδηση, καθώς επί θητείας Μίτσελ στον Ολυμπιακό δεν είχε δει ούτε αποστολή.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου