ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Διαμαντάκος και Λυκογιάννης στην 23άδα της Εθνικής U-20

Διαμαντάκος και Λυκογιάννης στην 23άδα της Εθνικής U-20

Ο Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε την 23άδα της Εθνικής Νέων που θα λάβει μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας για το Μουντιάλ U-20 που θα διεξαχθεί στην Τουρκία το προσεχές καλοκαίρι. Διαμαντάκος και Λυκογιάννης θα εκπροσωπήσουν τον Ολυμπιακό.
Ο Κώστας Τσάνας μετά την προεπιλογή των 35 παικτών κατέληξε οριστικά στους 23 που θα πάρει μαζί του στο Μουντιάλ U-20 που θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Τουρκίας από τις 21 Ιουνίου έως και τις 13 Ιουλίου.
Από πλευράς Ολυμπιακού στην αποστολή της Εθνικής U-20 είναι οι Δημήτρης Διαμαντάκος και Μπάμπης Λυκογιάννης, αντίθετα με τους Νίκο Ιωαννίδη, Κώστα Ρουγκάλα και Βασίλη Καραγκούνη που δεν βρέθηκαν στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που δηλώθηκαν στην FIFA είναι οι εξής:

Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός), Νίκος Μαρινάκης (Παναθηναϊκός), Κώστας Σταφυλίδης (ΠΑΟΚ), Μαυρουδής Μπουγαΐδης (ΑΕΚ), Δημήτρης Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Παναγιώτης Μπάλλας (Ατρόμητος), Χάρης Μαυρίας (Παναθηναϊκός), Σπύρος Φουρλάνος (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Διαμαντάκος (Άρης), Δημήτρης Κολοβός (Πανιώνιος), Γιάννης Γιαννιώτας (Άρης), Σωκράτης Διούδης (Άρης), Νίκος Γιαννακόπουλος (Πανιώνιος), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Εργοτέλης), Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Γούτας (SKODA Ξάνθη), Μπάμπης Λυκογιάννης (Ολυμπιακός), Αντώνης Ράνος (SKODA Ξάνθη), Τάσος Μπακασέτας (Αστέρας Τρίπολης), Δημήτρης Πέλκας (ΠΑΟΚ), Ταξιάρχης Φούντας (ΑΕΚ), Δημήτρης Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ), Αλέξανδρος Κούρος (Πανιώνιος).

Στις 18 Ιουνίου ο Κώστας Τσάνας θα "κόψει" ακόμη δύο διεθνείς προκειμένου να καταλήξει στους 21 που θα ταξιδέψουν στην Τουρκία.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου, χωρίς να δώσουν το παρών οι παίκτες που συμμετέχουν στα play-offs της Super League, όπως και οι Γούτας - Φούντας που συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Νέων για την elite round του EURO U-19.

Θα γίνουν φιλικά προετοιμασίας με την Εθνική Ανδρών στις 31/5 (ώρα 09:30) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με την Εθνική Κ-20 της Σερβίας στις 7/6 (18:15) στο γήπεδο του Πανιωνίου, όπως και με την αντίστοιχη ομάδα της Γαλλίας στις 11/6 (ώρα 21:45) στο Ρομοραντίν.

Οι προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά που θα είναι ανοικτές για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ (media day) είναι για τις 5/6 (ώρα 18:00), 14/6 (ώρα 18:00) και 16/6 (ώρα 18:00).

Η αποστολή θ΄αναχωρήσει για την πόλη Γκαζιαντέπ στις 18 Ιουνίου και ώρα 07:00.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου