ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

«Καλή παρουσία με τους καλύτερους της Ευρώπης»

«Καλή παρουσία με τους καλύτερους της Ευρώπης»

28/05/2013
 Μία αξιοπρεπή παρουσία στα ημιτελικά των play offs απέναντι στον Ολυμπιακό θέλει ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές.

«Καλή παρουσία με τους καλύτερους της Ευρώπης»
Για το Ρέθυμνο η συμμετοχή στα ημιτελικά των play offs συνιστά μεγάλη υπέρβαση. Ζητούμενο στη σειρά των αγώνων με τον Ολυμπιακό, που αρχίζει την Τετάρτη από το ΣΕΦ (20:00), είναι μία αξιοπρεπής παρουσία.

«Ο μεγάλος στόχος για την ομάδα του Ρεθύμνου, για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά εκπληρώθηκε. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή παρουσία και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Γιαπλές, και πρόσθεσε: «Παίζουμε με την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και παράλληλα να παίξουμε με το δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Αυτά που μπορείς να πεις για τον Ολυμπιακό όσο αναφορά την άμυνα και την επίθεση είναι πάρα πολλά. Έχει μια πλειάδα ικανών παικτών και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς εύκολα σε κάποιο παίκτη. Χρειαζόμαστε ομαδική αντίδραση και σίγουρα δυο στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε είναι το αμυντικό ριμπάουντ και το αμυντικό μας transition».

Ο νεαρός γκαρντ της ομάδας, Ανδρέας Σιζόπουλος, τόνισε με τη σειρά του: «Ξεκινάει μια σειρά αγώνων με τον Ολυμπιακό και πρωταθλητή Ευρώπης. Σε αυτές τις σειρές αγωνίζεσαι με μεγάλες ομάδες και σίγουρα δεν έχεις πολλές πιθανότητες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί και να «ενοχλήσουμε» τον Ολυμπιακό όπως το παιχνίδι του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ. Πρέπει να παίξουμε με το δικό μας τρόπο παιχνιδιού, που έχουμε πει στην προπόνηση και να δείξουμε ότι αξίζουμε που είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου