ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

«Κάθε χρόνο τρόπαια»


«Κάθε χρόνο τρόπαια»

25/05/2013
 Πανευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο πόλο από τον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος μετά τη νίκη επί της Βουλιαγμένης.

«Κάθε χρόνο τρόπαια»
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα στο πόλο ανδρών επικρατώντας 8-7 της Βουλιαγμένης, αν και βρέθηκε να χάνει 6-3. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Θοδωρής Βλάχος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ήταν πολύ χαρούμενος και ευχήθηκε κάθε σεζόν να κλείνει με… κούπες για τους Πειραιώτες.

«Το περιμέναμε όλο το χρόνο, δουλέψαμε σκληρά και τώρα απολαμβάνουμε τους καρπούς των κόπων μας. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι οι καλύτεροι παίκτες που έχω δουλέψει ποτέ. Είναι εξαιρετικοί και το άξιζαν. Είπαμε στο ημίχρονο ότι ο μόνος τρόπος να γυρίσουμε τον αγώνα ήταν να δυναμώσουμε την άμυνά μας και να δεχτούμε μόνο ένα γκολ. Κι έτσι έγινε. Μείναμε και χωρίς τον Μάγιαρακ, αλλά τα παιδιά έπαιξαν και γι αυτόν», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι συγκινητικές στιγμές. Είχαμε σηκώσει στην Ουγγαρία ως παίκτες την μεγαλύτερη κούπα. Χαίρομαι που σήμερα παίρνω το πρώτο μου πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό ως πρώτος προπονητής. Εύχομαι κι ελπίζω κάθε χρονιά να κλείνει με τρόπαια. Από το 2002 μέχρι σήμερα χάσαμε μόνο 2 τρόπαια. Ο κ. Κουντούρης και η διοίκησή του κάνανε ξανά τον Ολυμπιακό μεγάλο με πολύ δουλειά. Μπράβο του κάνανε μια ομάδα άξια που μιλούν όλοι γι αυτήν και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου