ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ανακοίνωση για μέτρα ασφαλείας εξέδωσε το Ρέθυμνο

Ανακοίνωση για μέτρα ασφαλείας εξέδωσε το Ρέθυμνο

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο ανακοίνωσε τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στο "Μελίνα Μερκούρη" στον τρίτο ημιτελικό της Α1 μπάσκετ με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα 3/6.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN ανακοινώνει ότι μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου με θέμα την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Ρέθυμνο Aegean και του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού την Δευτέρα 3/6 για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος Basketleague ΟΠΑΠ, και με δεδομένο το μεγάλο ενδιαφέρον των φιλάθλων για τον συγκεκριμένο αγώνα αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ" σε κανένα μη κάτοχο εισιτηρίου.

2. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ωρες πριν την έναρξη του αγώνα και η προσέλευση των φιλάθλων πρέπει να είναι τουλάχιστον 1 ώρα πριν την έναρξη και από τις συγκεκριμένες θύρες που αναφέρονται στα εισιτήρια. Συγκεκριμένα:

Οι κάτοχοι εισιτηρίων απο τις θύρες 3,4,5 θα εισέρχονται απο την είσοδο του γηπέδου που βρίσκεται στην διασταύρωση της Λεωφ. Σταμαθιουδάκη με την οδό Δικαστηρίων (προέκταση Κριάρη) όπου θα υπάρχει προέλεγχος της Αστυνομίας.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα εισέρχονται από την Θύρα 2 του γηπέδου και η προσέλευση τους θα γίνεται από την είσοδο που βρίσκεται επί της λεωφ. Σταμαθιουδάκη (έναντι εκκλησίας Αγ. Κωνσταντίνου) όπου θα υπάρχει και ο προέλεγχος της Αστυνομίας.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων της θύρας 1 και VIP θα εισέρχονται απο την είσοδο της οδού Κεφαλλογιάνηδων (παραλιακή) με προέλεγχο στην είσοδο.

3. Απαγορεύεται η είσοδος αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο του "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ" πλην των ομάδων και των συνοδών τους, δημοσιογραφικών συνεργείων και πρώτων βοηθειών που θα φέρουν τις σχετικές διαπιστεύσεις.

5. Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο με διακριτικά (φανέλες-κασκόλ-καπέλα) άλλων ομάδων πλην του Ρέθυμνο Aegean και του Ολυμπιακού.

6. Όσοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού φέρουν διακριτικά η ρούχα της ομάδας τους θα εισέρχονται υποχρεωτικά από την Θύρα 2, ακόμα και αν έχουν εισιτήριο διαρκείας του Ρέθυμνο Aegean.

7. Απαγορεύεται οι φίλαθλοι να φέρουν στο γήπεδο, μεταλλικά αντικείμενα, αναπτήρες, κέρματα, μπουκάλια πλαστικά και μη, φωτοβολίδες, καπνογόνα, κροτίδες τα οποία θα κατάσχονται στην είσοδο.

Η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN καλεί όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν την ομάδα μας αλλά και τον πρωταθλητή σε Ελλάδα και Ευρώπη Ολυμπιακό, να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της αστυνομίας και του προσωπικού ασφαλείας του γηπέδου για να απολαύσουμε ένα ωραίο αγώνα με αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου