ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Μώραλης: "Στα πλάνα μας Πρωτάθλημα ομάδων "Β"

Μώραλης: "Στα πλάνα μας Πρωτάθλημα ομάδων "Β"

Ο Γιάννης Μώραλης αποκάλυψε πως είναι στα πλάνα της διοργανώτριας αρχής η ιδέα δημιουργίας Πρωταθλήματος ομάδων "Β". "Δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα", ξεκαθάρισε.
Ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94.6, αποκαλύπτοντας πως μέσα στα σχέδια της διοργανώτριας αρχής είναι η δημιουργία πρωταθλήματος ομάδων "Β". Ξεκαθάρισε όμως πως "δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα".
Για τις χθεσινές δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 περί του μνημονίου: "Είπα ότι δύο Ενώσεις για έξι λόγους ζητούν την έκπτωση της ΕΠΟ. Δεν σχολιάσω τους άλλους παρά μόνο αυτόν που αφορά του μνημόνιο. Η Σούπερ Λίγκα θα υποστηρίξει την ορθότητα του μνημονίου που υπεγράφη μετά από αίτημα του συνόλου των ομάδων της Σουπερ Λίγκας. Είναι αυτονόητο να υποστηρίξει ένα τέτοιο αίτημα ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας. Μου έκανε εντύπωση η κριτική γιατί ήταν μια απόφαση όλων. Και σωστή απόφαση όλων…"

Για τον χαρακτηρισμό "υπάλληλος": "Είναι τιμή μου να έχω υπάρξει υπάλληλος και να είμαι ακόμη υπάλληλος. Δεν με θίγει και με πλήττει ο χαρακτηρισμός ότι είμαι υπάλληλος".

Για το ενδεχόμενο δημιουργίας πρωταθλήματος ομάδων "Β’": "Έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα αυτή και έχουν γίνει συζητήσεις και μεταξύ ομάδων. Είναι στα πλάνα μας. Θα θέλαμε να δούμε το ενδεχόμενο δημιουργίας ομάδων «Β» καθώς και οι παίκτες θα έχουν ένα στάδιο βελτίωσης και παίκτες που θα είναι σε ομάδες με μεγάλο ρόστερ θα μπορούν να αγωνίζονται.

Δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα. Αυτό που συζητήθηκε είναι εάν κάποιες ομάδες θα ήθελαν να διοργανώσουμε ένα πειραματικό πρωτάθλημα και σύντομα θα είμαστε σε θέση να ξέρουμε εάν θα αρχίσουμε.

Για εφέτος δεν θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε κατηγορίες. Εάν μιλάμε για ένταξη σε κατηγορία θα πρέπει να γίνουν αλλαγές και δεν θα μπορεί να γίνει για την σεζόν 2013-14. Ίσως να το θέσουμε για το 2014-15. Πάντως, είναι κάτι που σκεφτόμαστε… Αυτό που θέλουμε είναι υπό τη λίγκα να γίνει υπό την ΕΠΟ το πρωτάθλημα under15."

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου