ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


28/05/2013

 

Αναβλήθηκε το ραντεβού με την ΕΠΟ

27/05/2013
 Δεν θα συζητηθεί το θέμα της υπαγωγής του Άρη στο άρθρο 99 στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΠΟ, όπως ενημέρωσε η Ομοσπονδία τη νέα διοίκηση της «κίτρινης» ΠΑΕ.

Αναβλήθηκε το ραντεβού με την ΕΠΟ
Ένα σωρό προβλήματα καλείται να αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση του Άρη, με τον Δημήτρη Ηλιάδη να μην έχει καθόλου χρόνο για χάσιμο.

Μία από τις προτεραιότητες της «κίτρινης» ΠΑΕ είναι το θέμα οι επαφές με την ΕΠΟ για την υπαγωγή της Εταιρείας στο άρθρο 99, όμως αυτό δεν πρόκειται να συζητηθεί κατά τη διάρκεια της σημερινής ομάδας.

Η Ομοσπονδία επικοινώνησε με τους Θεσσαλονικείς και τους ενημέρωσε ότι πιθανότατα το παραπάνω ζήτημα δεν θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίασή της.

Αραβίδης υπό όρους

27/05/2013
 Σενάρια «γέννησε» η παρουσία του Χρήστου Αραβίδη στο Ηράκλειο, αλλά μόνο υπό όρους θα απασχολήσει τον ΟΦΗ ο 26χρονος φορ του Πανιωνίου.

Αραβίδης υπό όρους
Η παρουσία του Χρήστου Αραβίδη στο Ηράκλειο ήταν αρκετή για να αρχίσει φημολογία περί μετακίνησής του στον ΟΦΗ, ωστόσο τα πράγματα είναι.

Ο 26χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο ως το 2014 και παρότι αρέσει στους Κρητικούς, περίπτωση να κινηθούν για την απόκτησή του υπάρχει μόνο εφόσον φύγει από την ομάδα της Νέας Σμύρνης (λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν στο σύλλογο).

Ο Αραβίδης είχε φέτος 8 γκολ σε 25 εμφανίσεις στη Σούπερ Λίγκα.
Μετά από αυτή την εξέλιξη ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου αποφάσισε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και να ολοκληρωθεί κανονικά η διαδικασία παράδοσης-παραλαβής της ΠΑΕ.

Πάντως, ο κ. Ηλιάδης και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την ΕΠΟ, ενώ οι κ.κ. Στεφανίδης και Γρόλλιος θα μεταβούν στην Αθήνα για παν ενδεχόμενο.

Στόχος του νέου προέδρου του Άρη είναι να εξασφαλίσει νέα διορία από την Ομοσπονδία για το θέμα των οφειλών προς τους πρώην και κυρίως για τους 8 Έλληνες που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις και υπάρχουν πιέσεις και από τον ΠΣΑΠ.

Περιμένει ο Σούλης…

Ειδοποίηση της νέας διοίκησης του Άρη περιμένει ο Σούλης Παπαδόπουλος, ώστε να μιλήσει από κοντά με τους νέους παράγοντες του συλλόγου και να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Πάντως, ο κ. Ηλιάδης στις προγραμματικές του δηλώσεις άφησε να εννοηθεί ότι μιλάει με άλλους τεχνικούς και αυτό είναι κάτι που ενόχλησε τον 46χρονο προπονητή.

Κρατούν δύο στην Κομοτηνή

27/05/2013
 Θέμα χρόνου θεωρείται η παραμονή του Λαδάκη και του Χρήστου στον Πανθρακικό.

Κρατούν δύο στην Κομοτηνή
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο σήμερα ή το αργότερο αύριο ο Αντώνης Λαδάκης και ο Γιάννης Χρήστου να έχουν συνάντηση με την διοίκηση του Πανθρακικού, με την οποία θα συζητήσουν τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές δείχνουν διάθεση να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και εφόσον βρεθεί η «χρυσή τομή», τότε θα λυθούν τα χέρια του Άκη Μάντζιου για την αριστερή πλευρά.

Άλλωστε, ο Ντιόγκο δεσμεύεται με συμβόλαιο και ο Σκλιοπίδης μπορεί να καλύψει και τις δύο πλευρές.

Η νομική περιπέτεια του Ντέμη

27/05/2013
 Ποινή 15μηνης φυλάκισης με αναστολή επιβλήθηκε στον Ντέμη Νικολαΐδη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος οπαδών της ΑΕΚ. Διαβάστε τη στάση του πρώην προέδρου της ΑΕΚ για το θέμα.

Η νομική περιπέτεια του Ντέμη
Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ καταδικάστηκε ερήμην του με 15μηνη φυλάκιση με αναστολή για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος οπαδών της ομάδας.

Το περιστατικό είχε συμβεί το 2006, όταν μετά από ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ υπήρχαν αποδοκιμασίες και επεισόδια κατά την άφιξη της αποστολής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ είχε μηνύσει ονομαστικά συγκεκριμένους οπαδούς, οι οποίοι πέρασαν στην… αντεπίθεση μηνύοντας τον Ντέμη Νικολαΐδη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης από τότε δεν προχώρησε την υπόθεση, σταματώντας από την πλευρά του τις νομικές ενέργειες. μετά από πιέσεις που είχε δεχθεί για να λήξει το θέμα.

Η μία από τις μηνύσεις αυτές, όμως, από τον Κώστα Κάππα που είναι εκ των ηγετικών στελεχών των «Πειρατών του Ονείρου», εκδικάστηκε σήμερα από το 6ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, το οποίο και καταδίκασε τον Νικολαΐδη, που ενημερώθηκε για την εξέλιξη της υπόθεσης από τα Μ.Μ.Ε.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης απουσίαζε από τη διαδικασία, αλλά αντίθετα το «παρών» έδωσαν πολλά μέλη των «Πειρατών του Ονείρου», που ζήτησαν η αποζημίωση να διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Είμαστε υπερήφανοι για τους αγώνες μας, για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και ενάντια στην καταστροφική θητεία Νικολαΐδη. Αυτά είναι τα παράσημα στον δικό μας αγώνα», αναφέρει ανακοίνωση των «Πειρατών του Ονείρου».

Στυλιάρας στην Τούμπα

27/05/2013
 Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας ανακοίνωσε η Κεντρική επιτροπή διαιτησίας.

Στυλιάρας στην Τούμπα
Ο Δημήτρης Στυλιάρας του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας θα σφυρίξει τον αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου (29/5, 18:15) στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα θα διευθύνει ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών.

5η αγωνιστική πλέι οφ, 29 Μαΐου:

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (18:15)

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Κωσταράς, Σωτηρόπουλος, Σιδηρόπουλος

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (20:30)
Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Γρεβένης, Κούλα, Λαμπρόπουλος

Φυτανίδης: «Δεν έχω συμφωνήσει με καμία ομάδα»

27/05/2013
 «Πρώτα ο Ατρόμητος, μετά βλέπουμε το μέλλον μου», δήλωσε στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωκράτης Φυτανίδης, αναφερόμενος στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού-κι όχι μόνο-για την απόκτησή του.

Φυτανίδης: «Δεν έχω συμφωνήσει με καμία ομάδα»
Πρωταρχικός στόχος του Σωκράτη Φυτανίδη είναι να βοηθήσει τον Ατρόμητο να πλασαριστεί στην καλύτερη δυνατή θέση, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο άσος της ομάδας του Περιστερίου διαβεβαίωσε ότι δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα, αφού προς το παρόν το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο Ατρόμητος και το πώς θα τερματίσουν στην πρώτη θέση των πλέι οφ.

Ο 29χρονος αμυντικός τόνισε πως ο στόχος της κορυφής στα play offs είναι εφικτός και θα τον διεκδικήσουν. Ακόμη, δήλωσε πως ο Γιώργος Παράσχος έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή της εικόνας της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και την πρώτη θέση:
«Μπορούμε την πρώτη θέση και θα διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε. Μπορούμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια, τα οποία ωστόσο είναι πολύ δύσκολα. Ο ΠΑΟΚ εντός έδρας είναι δύσκολος αντίπαλος. Εμείς έχουμε μάθει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η πρώτη θέση είναι εφικτή αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε εντός αγωνιστικού χώρου».

Για τη νίκη στην τέταρτη αγωνιστική επί του ΠΑΣ:
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και ικανοποιήσαμε τον κόσμο μας. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη βαθμολογική συγκομιδή. Χθες δείξαμε ότι διαθέτουμε ποιότητα και σε όλη τη διάρκεια play offs προσπαθούμε να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Περάσαμε μία δύσκολη χρονιά με σκαμπανεβάσματα. Τώρα είμαστε στα καλύτερα μας. Διεκδικούμε το στόχο μας, έχοντας σταθερά καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια των play offs. Καταλυτικό ρόλο σε αυτό έχει ο Παράσχος, πρέπει να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό κάνουμε».

Για το μέλλον του:
«Έχουν ειπωθεί πολλά, όμως αυτό που ισχύει είναι ότι δεν έχω συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Αυτό που θέλω είναι να πάρω ό,τι καλύτερο με την ομάδα μου. Το μέλλον θα το σκεφτώ αργότερα. Είναι άκομψο να σκέφτομαι κάτι άλλο προς το παρόν. Αυτό το έχω συζητήσει με την ομάδα μου και η διοίκηση με πιστεύει και με εμπιστεύεται. Ποτέ δεν προσπάθησα να κερδίσω χρόνο, ούτε να παραπλανήσω κάποιον. Θα δώσουμε όλοι μας τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα μας και μετά θα δούμε το μέλλον μας. Προς το παρόν δεν είναι ώρα για να μιλήσουμε για μεταγραφές».

Για την Εθνική:
«Σε κάθε αγώνα παλεύω για μία ακόμη κλήση στην Εθνική. Αυτός είναι ο μεγαλύτερός μου στόχος, όπως και κάθε ποδοσφαιριστή. Θα είναι πολύ καλό για τη χώρα μας αν η Εθνική καταφέρει να προκριθεί στο Μουντιάλ».

Από αναβολή σε αναβολή

27/05/2013
 Νέα αναβολή στην εκδίκαση της προσφυγής που κατέθεσε ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά ζητήθηκε από την πλευρά του Έλληνα τεχνικού.

Από αναβολή σε αναβολή
Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει η εκδίκαση της προσφυγής του Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του (αξιώνουν περίπου μισό εκατ. ευρώ) κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτή τη φορά η αναβολή ζητήθηκε από την πλευρά του Έλληνα τεχνικού, καθώς η δικηγόρος του, κ. Ευαγγελία Σουλούκου δεν μπορούσε να παραστεί στην διαδικασία.

Αίτημα που έγινε δεκτό και έτσι αναμένεται να οριστεί νέα δικάσιμος.

Ακόμη περιμένει ο Ερασιτέχνης

27/05/2013
 Οι υπογραφές με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου δεν έχουν πέσει και στον Ερασιτέχνη εκφράζουν την ανησυχία τους.

Ακόμη περιμένει ο Ερασιτέχνης
Την ανησυχία τους εκφράζουν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την καθυστέρηση που υπάρχει στην υπογραφή των σχετικών συμβάσεων με την ΠΑΕ για την χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Παρά τις εκτιμήσεις ότι το ζήτημα είχε λήξει πριν από κάποιες ημέρες, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Αποτέλεσμα αυτού είναι τα άτομα του Ερασιτέχνη να μην μπορούν – με τη σειρά τους- να προχωρήσουν τις ενέργειες για την προετοιμασία των ομάδων του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική σεζόν, από τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος περιμένει την σχετική ειδοποίηση από την ΠΑΕ για να τακτοποιηθεί το ζήτημα και να ολοκληρωθεί η συμφωνία, για την οποία απομένουν κάποιες λεπτομέρειες.

Φρεσκάρει το «Κλ. Βικελίδης»

27/05/2013Η νέα διοίκηση του Άρη σηκώνει… μανίκια και μια από τις πρώτες κινήσεις της, είναι η συντήρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» και η βελτίωση των υπολοίπων χώρων του γηπέδου.

Φρεσκάρει το «Κλ. Βικελίδης»
Προτεραιότητα της νέας διοίκησης του Άρη είναι να συμμαζέψει τα οικονομικά του συλλόγου και να ετοιμάσει την ομάδα για τη νέα σεζόν. Φυσικά η ατζέντα της είναι γεμάτη υποχρεώσεις.

Μια από τις πρώτες κινήσεις είναι η συντήρηση (εξαερισμός, φυτοφαρμακευτική αγωγή) του αγωνιστικού χώρου του «Κλ. Βικελίδης», ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν εργασίες βελτίωσης και σε άλλους χώρους του γηπέδου.

Ράγιος: «Στο ποδόσφαιρο πάντα ελπίζεις»

27/05/2013
 Όσο ζει και παίζει… ελπίζει ο Ρούμπεν Ράγιος του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος δεν χάνει τις ελπίδες του για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ράγιος: «Στο ποδόσφαιρο πάντα ελπίζεις»
Ο Ρούμπεν Ράγιος ήταν… πιστός στο ραντεβού του με τους θαυμαστές του. Ο Ισπανός μέσος του Αστέρα Τρίπολης τόνισε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στο ποδόσφαιρο και πλέον η νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι μονόδρομος.

«Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει απίστευτα πράγματα, γι' αυτό πρέπει να νικήσουμε την Τετάρτη και να ελπίζουμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ράγιος.

«Στη φόρα τα στοιχεία, να δούμε ποιος έχει δίκιο»!

27/05/2013
 Την απόφασή του να ανοιχτούν οι φάκελοι αδειοδότησης, των ομάδων εκείνων που θα αμφισβητήσουν τις αποφάσεις, επανέλαβε στους εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκας ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

«Στη φόρα τα στοιχεία, να δούμε ποιος έχει δίκιο»!
Το θέμα των αδειοδοτήσεων και της αμφισβήτησης που έχει ήδη ξεσπάσει από ορισμένες ΠΑΕ για τις πρωτόδικες αποφάσεις, συζητήθηκε εκτενώς στο σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΟ, με αφορμή κυρίως τις αντιδράσεις από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, απευθύνθηκε στους εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκας στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, δηλαδή στους κ.κ. Μώραλη, Βρύζα, Κομπότη και Πουλινάκη και τους επανέλαβε την απόφαση που έχει λάβει η ομοσπονδία: Στην περίπτωση που κάποια ΠΑΕ διαφωνεί με τις αποφάσεις των οργάνων αδειοδότησης και τις αμφισβητεί, τότε η ομοσπονδία θα προτείνει στην εν λόγω ΠΑΕ την άρση της εμπιστευτικότητας του φακέλου της και θα δοθούν όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα.

«Θα τα βγάλουμε, να τα δουν όλοι και να μάθουμε ποιος έχει δίκιο, ποιος άδικο και ποιος κάνει καλά τη δουλειά του», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Τα είπαν για… έξι στην ΑΕΚ

27/05/2013
 Σε καλό κλίμα -και με δεδομένη τη διάθεση της ΑΕΚ να τους κρατήσει- έγινε η συνάντηση των μάνατζερ έξι παικτών της «Ένωσης» με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Τι ισχύει στην περίπτωση καθενός απ’ αυτούς.

Τα είπαν για… έξι στην ΑΕΚ
Τις προθέσεις της ΑΕΚ απέναντι σε έξι ακόμα παίκτες του περσινού ρόστερ διεμήνυσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Στη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί με τους μάνατζερ Γιάννη Ευαγγελόπουλο και Ντίνο Διαμαντόπουλο, ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή της «Ένωσης» εξέφρασε την πρόθεση του συλλόγου να κρατήσει και τους έξι παίκτες που εκπροσωπούν.

Δηλαδή τους Παύλο Μητρόπουλο, Βαλεντίνο Βλάχο, Μιχάλη Παυλή, Χρήστο Αρκούδα, Γιάννη Καραλή και Αινεία Καλογέρη. Με εξαίρεση λοιπόν τον Αρκούδα -για τον οποίο υπάρχει επίσης καλό κλίμα αλλά το θέμα του θα συζητηθεί ξανά λόγω της τιμωρίας του ως τον Νοέμβρη- στους υπόλοιπους έγιναν κανονικά προτάσεις παραμονής.

Όσο για τις απαντήσεις τους, αυτές εξαρτώνται από διαφορετικά δεδομένα σε κάθε περίπτωση.

Κι αυτό διότι είναι γεγονός πως ο Βλάχος δίνει προτεραιότητα στο να βρει ομάδα στο εξωτερικό, για τον Μητρόπουλο (ανεξάρτητα απ’ την επιθυμία του να παραμείνει) θα πρέπει να βρεθεί άκρη και με τον Παναιτωλικό, ενώ οι υπόλοιποι (Παυλής, Καραλής, Καλογέρης) έχουν εκφράσει ήδη την πρόθεση να μείνουν, αλλά προτάσεις με ορίζοντα χρόνου (4-5 χρόνια) έχουν γίνει μόνο στους δυο τελευταίους.

«Εμείς πέσαμε, εμείς πρέπει ν’ ανεβάσουμε την ΑΕΚ»

27/05/2013
 Ούτε τα χρήματα, ούτε τη φιλοδοξία. Την προοπτική της ΑΕΚ και την επιθυμία να εξιλεωθεί για τον υποβιβασμό της περιέγραψε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ως κύριους λόγους της παραμονής του ο Τάσος Τσουμάγκας.

«Εμείς πέσαμε, εμείς πρέπει ν’ ανεβάσουμε την ΑΕΚ»
Το συναίσθημα ήταν ο κύριος λόγος που οδήγησε τον Τάσο Τσουμάγκα στην απόφαση να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο νεαρός μπακ τόνισε πως ήταν εξαρχής σίγουρος πως θα υπάρξει επόμενη μέρα, αφού η «Ένωση» είναι μεγάλη ομάδα.

Εκτός της προοπτικής που προσφέρει ωστόσο για το μέλλον, τόνισε ότι στην απόφαση να την ακολουθήσει στην πορεία αναγέννησης έπαιξε ρόλο και η επιθυμία να εξιλεωθεί -ο ίδιος και όσοι συμπαίκτες του μείνουν- για τον υποβιβασμό της.


Αναλυτικά όσα είπε ο Τσουμάγκας στην εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» με τον Τόλη Χριστοφοράκη

Για την παραμονή του στην ΑΕΚ: «Θα υπήρχε σίγουρα επόμενη μέρα, γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Γι’ αυτό αποφάσισα, εξάλλου, να μείνω, λόγω της μεγάλης προοπτικής που υπάρχει. Συζητήσαμε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο -ούτως ή άλλως έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους ανθρώπους της επόμενης μέρας και υπέγραψα».

Για τους λόγους που πήρε την απόφαση: «Έβαλα πολύ συναίσθημα. Όπως και όταν γύρισα από το εξωτερικό για να παίξω στην ΑΕΚ, δεν σκέφτηκα ούτε χρήματα, ούτε τίποτα άλλο. Κάναμε την προσπάθεια μας με τα υπόλοιπα παιδιά, δεν τα καταφέραμε και νομίζω ότι εμείς πρέπει πάλι ν’ ανεβάσουμε την ομάδα».

Για το αν ήταν καλύτερα τελικά που έπεσε η ΑΕΚ: «Δεν θέλω να πω αν χρειαζόταν να πέσουμε κατηγορία. Έτσι όπως εξελίχθηκαν όμως τα πράγματα, ίσως να ήταν μια λύση για τον σύλλογο».

Για την «περιπέτεια» στις μικρότερες κατηγορίες: «Προσπαθώ να το φανταστώ, να σκεφτώ πώς θα είναι. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε, θα παίξουμε την μπάλα μας και με τον κόσμο μαζί μας, νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για το αν θα μείνουν κι άλλοι συμπαίκτες του: «Δεν έχω συζητήσει με πολλά παιδιά και δεν ξέρω τι επαφές έχουν γίνει από την ομάδα μαζί τους. Μακάρι όλοι αυτοί που θα είναι στα πλάνα για την επόμενη σεζόν να δεχτούν και να είμαστε και πάλι όλοι μαζί».

Πρόταση ενός χρόνου στον Παυλή

27/05/2013
 Συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και με συνολικές αποδοχές 15.000 ευρώ πρότεινε η ΑΕΚ στον Μιχάλη Παυλή.

Πρόταση ενός χρόνου στον Παυλή
Συνεργασία για έναν χρόνο πρότεινε η ΑΕΚ στον Μιχάλη Παυλή.

Στο ραντεβού του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο (όπου συζητήθηκαν οι περιπτώσεις των έξι παικτών που εκπροσωπεί) μεταφέρθηκε και η προσφορά της «Ένωσης» στον νεαρό επιθετικό, η οποία ήταν συγκεκριμένη:

Συμβόλαιο ως το επόμενο καλοκαίρι, με αποδοχές 10.000 ευρώ συν 5.000 ευρώ για τα ενοίκια του σπιτιού του.

Ο Παυλής από την πλευρά του αναμένεται να δώσει την απάντησή του τις επόμενες μέρες, με τη δεδομένη θέληση να μείνει στην αγαπημένη του ομάδα να ελπίζεται απ’ τον κόσμο πως θα παίξει καταλυτικό ρόλο ώστε να 'ναι τελικά θετική.

«Βουνό τα θέματα που τρέχουν»

27/05/2013
 Τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης του Άρη επισήμανε ο πρόεδρος των "κίτρινων", Δημήτρης Ηλιάδης.

«Βουνό τα θέματα που τρέχουν»
Η νέα διοίκηση του Άρη γνωρίζει τα (σημαντικά) προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, όπως γνωρίζει κι από πού πρέπει να ξεκινήσει. Για τον σχεδιασμό των διοικούντων τους «κίτρινους» μίλησε ο νέος πρόεδρος, Δημήτρης Ηλιάδης.

«Βρισκόμαστε σε φάση ενημέρωσης. Υπάρχει ένα βουνό από θέματα που τρέχουν. Σε συνεργασία με τους νομικούς θα μπουν όλα στο σωστό δρόμο», είπε αρχικά στην ΕΤ3 και συνέχισε αναφερόμενος στις προτεραιότητες της νέας διοίκησης:

«Οι συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές, η δρομολόγηση του άρθρου 99 και ο σχεδιασμός της νέας ανταγωνιστικής ομάδας είναι τα θέματα που μας απασχολούν και βρίσκονται στην ίδιο επίπεδο αξιολόγησης».

«Είχα μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σαρρή, συζητήσαμε και αν κρίνουμε αναγκαίο θα συναντηθώ μαζί του», κατέληξε για την επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Εκδικάστηκε η προσφυγή Μπουγαΐδη

27/05/2013 
Η διαδικασία αποχώρησης του Μαυρουδή Μπουγαΐδη απ’ την ΑΕΚ δρομολογήθηκε κι επίσημα τη Δευτέρα. Εκδικάστηκε ερήμην της «Ένωσης» η προσφυγή που έχει καταθέσει ο νεαρός εναντίον της ΠΑΕ.

Εκδικάστηκε η προσφυγή Μπουγαΐδη
Η προσφυγή που είχε καταθέσει ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης εναντίον της ΑΕΚ εκδικάστηκε το πρωί της Δευτέρας.

Χωρίς νομική εκπροσώπηση από την πλευρά της «Ένωσης» (που δεν έχει να προσδοκά σε κάτι από την υπόθεση) το θέμα συζητήθηκε στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Η απόφαση, δε, θα βγει ως το τέλος της εβδομάδας και θεωρείται βέβαιο πως θα δώσει στον παίκτη την ελευθέρας του, ενώ θα του επιδικάσει πιθανότατα και κάποια χρήματα.

Κι αν η λύση του συμβολαίου θα του επιτρέψει να προχωρήσει τις επαφές του με συλλόγους όπως η Νοβάρα, ο Μπουγαΐδης θεωρείται πολύ δύσκολο να εισπράξει και χρήματα από την ΠΑΕ, δεδομένης της εκκαθάρισής της τον Ιούνιο.

Μέσα ο Καμαρά, δύο εκτός

27/05/2013
 Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Καμαρά στον ΠΑΟΚ. Δύσκολα Βούκιτς και Έτο με Ατρόμητο.

Μέσα ο Καμαρά, δύο εκτός
Μια λύση επιπλέον ενδέχεται να έχει στην διάθεσή του ο Γιώργος Γεωργιάδης εν όψει Ατρομήτου.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε τον Αμπντούλ Καμαρά να προπονείται σε έντονους ρυθμούς χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Έτσι είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον μεθαυριανό αγώνα με τους Περιστεριώτες στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Aμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Έτο, καθώς δεν μπήκε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα, όπως αμφίβολη είναι και η παρουσία του Ζβόνιμιρ Βούκιτς που αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Εξάλλου, όσοι αγωνίστηκαν χθες εναντίον του Αστέρα Τρίπολης (1-0) ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Δεν το χάνει με τίποτα…

27/05/2013
 Με ειδικό νάρθηκα στο χέρι και συγκεκριμένα τον αντίχειρα θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Στέφανο Ναπολεόνι του Ατρόμητου.

Δεν το χάνει με τίποτα…
Στα τελευταία παιχνίδια ο Στέφανο Ναπολεόνι έχει βρει τον παλιό του εαυτό και είναι δεδομένο πως δεν θα έλειπε από το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Περιστερίου πάει να φέρει τα πάνω κάτω στα πλέι οφ και διεκδικεί την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ιταλό επιθετικό να θέλει να προσφέρει τα μέγιστα.

Την Δευτέρα ο πρώην παίκτης του Λεβαδειακού έκανε εξετάσεις στο χέρι, καθώς ένιωθε πόνους. Αυτές έδειξαν πως έχει υποστεί εξάρθρωση αντίχειρα και ήδη του τοποθετήθηκε ένας ειδικός νάρθηκας, χάρη στον οποίο μπορεί να αγωνιστεί.

Από εκεί και πέρα εκτός από τον Ταυλαρίδη, ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις στον κοιλιακό, όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Στο παιχνίδι της Τούμπας, επιστρέφουν οι Ουντότζι και Δημούτσος, ενώ θα απουσιάσουν οι Γιαννούλης και Ταυλαρίδης που είναι τιμωρημένοι.

Απών ο Νικλητσιώτης

27/05/2013
 Στο «Απήλιον» πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα, αφού ο «Αγιαξ της Ηπείρου» παρέμεινε στην Αθήνα για το ματς της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη.

Απών ο Νικλητσιώτης
Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Χριστόπουλου γυμνάστηκαν σε δυο γκρουπ. Στο πρώτο, συμμετείχαν όλοι όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Ατρόμητο, κάνοντας αποθεραπεία, ενώ στο δεύτερο οι υπόλοιποι, οι οποίοι δούλεψαν σε αγωνιστικά παιχνίδια και ασκήσεις με τελειώματα φάσεων.

Εκτός του προγράμματος της ημέρας έμεινε ο Κώστας Νικλιτσιώτης, λόγω αδιαθεσίας.

Η προπόνηση της Τρίτης έχει οριστεί για τις 11:00 στο Κορωπί.

Ο Θέμης Τζημόπουλος θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο Περιστέρι την
Κυριακή, στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης για την τέταρτη ημέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Κοντοές από του… χρόνου

27/05/2013
 Τέλος η σεζόν για τον Γιάννη Κοντοέ, αφού οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο παίκτης υπέστη θλάση στο δικέφαλο.

Κοντοές από του… χρόνου
Σεζόν τέλος για τον Γιάννη Κοντοέ.

Ο Έλληνας αμυντικός, τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για θλάση στο δικέφαλο. Αυτές επιβεβαιώθηκαν και έτσι ο παίκτης θα χάσει τα δύο παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Αυτό σημαίνει πως ο Σάκης Τσιώλης, χάνει και το τρίτο αριστερό του μπακ, αφού έχει ήδη «χάσει» τους Λαουτάρο Φορμίκα και Χρήστο Πιπίνη. Πλέον, ο μόνος που απομένει είναι ο Λευτέρης Γιαλούσης, ο οποίος θα κληθεί να καλύψει το κενό.

«ΚΑΙ γήπεδο ΚΑΙ πρωτάθλημα η ΑΕΚ»!

27/05/2013
 Την πρόθεση να φτιάξει μια ΑΕΚ που θα… σαρώσει τα πάντα επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όπως μετέφερε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, σε εκδήλωση στο Ζάππειο ο «τίγρης» προανήγγειλε και γήπεδο και πρωτάθλημα

«ΚΑΙ γήπεδο ΚΑΙ πρωτάθλημα η ΑΕΚ»!
Μέχρι να επιστρέψει και με τη βούλα στα κοινά της ΑΕΚ (με την εκλογή του ψηφοδελτίου που στηρίζει στην Ερασιτεχνική) ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν τοποθετείται δημοσίως για τα σχέδια του σχετικά με την «Ένωση».

Στο περιβάλλον του ωστόσο δεν κρύβει πόσο μεγαλεπήβολα είναι και πόσο μακριά φτάνουν.

Σε εκδήλωση, λοιπόν, του Συνδέσμου Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών στο Ζάππειο (όπου βρέθηκε μάλιστα και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με τον οποίο είχε εγκάρδιες συνομιλίες) ο «τίγρης» δεν απέφυγε ν’ απαντήσει σε σχόλια για την ΑΕΚ.

Σε ερωτήματα, δε, για το αν η νέα ομάδα που προετοιμάζεται θα δώσει βάρος στην επιστροφή στην έδρα της ή στους τίτλους, ήταν ξεκάθαρος: «ΚΑΙ γήπεδο ΚΑΙ πρωτάθλημα. Αυτό θα γίνει με την ΑΕΚ, να είσαστε σίγουροι».

Ο Μελισσανίδης, πάντως, αποτέλεσε τον κύριο πόλο της βραδιάς και στα υπόλοιπα θέματα -αυτά γύρω απ’ την εμπορία πετρελαιοειδών- ενώ με δική του πρωτοβουλία φέρεται να κλείστηκε και σχετικό ραντεβού με τον Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Μπόρεκ: «Θαυμάσιο να σε θέλει μια τέτοια ομάδα»

27/05/2013
 Όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίξει σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό ανέφερε ο Τομάς Μπόρεκ μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Μπόρεκ: «Θαυμάσιο να σε θέλει μια τέτοια ομάδα»
Όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίξει σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό ανέφερε ο Τομάς Μπόρεκ μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Ο Τσέχος μέσος επισήμανε γνωρίζει μέσω του μάνατζέρ του για το ενδιαφέρον των πράσινων και κατέληξε λέγοντας ότι εάν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα είναι το καλύτερο βήμα για την καριέρα του.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην isport.cz:

-Γνωρίζεις κάτι για την ενδεχόμενη μεταγραφή σου στον Παναθηναϊκό;
«Δεν ξέρω τίποτα. Μου μεταφέρθηκε κάτι από τον μάνατζέρ μου και Έλληνες δημοσιογράφους, αλλά κατά τα άλλα δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο».

-Πως σου φαίνεται αυτή η προοπτική;
«Τι μπορώ να πω; Αν είναι αλήθεια θα είναι θαυμάσιο. Να σε θέλει μια τέτοια ομάδα! Φυσικά και με ενθουσιάζει αυτή η προοπτική. Είναι ο πιο γνωστός ελληνικός σύλλογος που παίζει συνέχεια στην Ευρώπη. Είναι όνειρο για κάθε πόδοσφαιριστή να παίξει σε έναν τέτοιο σύλλογο».

-Έχεις μιλήσει μα κανέναν;
«Όχι κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Είμαι επικεντρωμένος στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα θα κάτσω να συζητήσω τι θα γίνει αναφορικά με το μέλλον μου».

-Ο Παναθηναϊκός όμως είναι ένα γνωστό και ενδιαφέρον κλαμπ, σωστά;
«Σίγουρα είναι μια από τις πιο γνωστές Ελληνικές ομάδες που παίζει συνέχεια στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να πάει σε μια τέτοια ομάδα».

-Στο παρελθόν είχες βρεθεί κοντά σε μια μεταγραφή στο εξωτερικό;
«Ναι... ήταν το όνειρο μου όταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο. Όλοι θέλουν να αγωνιστούν στο εξωτερικό και αν γίνει αυτό θα ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ακόμα και πριν την έναρξη της σεζόν αναρωτήθηκα αν έπρεπε να μείνω στην Ντούκλα ή να πάω να παίξω κάπου αλλού. Τελικά αποφάσισα να μείνει στην Ντούκλα και ότι με βόλευε το στιλ της ομάδας ότι θα μπορούσα να βρω κάτι καλύτερο. Αν αυτό γίνει αλήθεια θα είναι το καλύτερο βήμα».

-Σε ποιον θα το έλεγες πρώτα;
«Πιστεύω θα έπαιρνα τον πατέρα μου. Μακάρι να είναι αλήθεια και θα μιλούσα πρώτα με τους δικούς μου».

Τα «βρίσκει» με Βερόνα για Μόρα

28/05/2013
 Σε καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκονται οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με την Βερόνα για την παραχώρηση του Βαγγέλη Μόρα, τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις.

Τα «βρίσκει» με Βερόνα για Μόρα
Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί βασικό στόχο του Γιάννη Αναστασίου για την κάλυψη του «κενού» που έχει δημιουργηθεί στα μετόπισθεν, όμως το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα, αποτελούσε το «αγκάθι» στις όποιες διαπραγματεύσεις για την επιστροφή του. Πρόσφατα μάλιστα ο ίδιος, μιλώντας στον NovaΣπορ Fm, αρνήθηκε την οποιαδήποτε επαφή με τους «πράσινους», λόγω του ότι δεσμεύεται με την Βερόνα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες όμως, ο Παναθηναϊκός δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση. Ίσα-ίσα που με συνεχόμενες επαφές με την διοίκηση της ομάδας του Μόρα, είναι πολύ κοντά στο να τον αποκτήσει! Η θέληση του παίκτη για επιστροφή στην Ελλάδα είναι δεδομένη, οπότε αν οι «πράσινοι» πάρουν την αδειοδότηση, θα φουλάρουν για να συμφωνήσουν οριστικά με την Βερόνα που τον παραχωρεί με ένα ποσό που είναι στις δυνατότητες της ομάδας να δώσει.

Τα είπε με Αναστασόπουλο ο Δέλλας

28/05/2013
 Να διατηρήσει στο ρόστερ της ΑΕΚ τον Δημήτρη Αναστασόπουλο επιθυμεί ο Τραϊανός Δέλλας, κάτι που διεμήνυσε και στον παίκτη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Τα είπε με Αναστασόπουλο ο Δέλλας
Ο προπονητής της ΑΕΚ, που σε συνεργασία με τους υπόλοιπους παλαίμαχους παίκτες τη Ένωσης που απαρτίζουν το τεχνικό τιμ της ομάδας, έχει αρχίσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, μίλησε με τον 23χρονο αμυντικό χαφ, ο οποίος βρίσκεται στον Καναδά για διακοπές και του επεσήμανε ότι τον υπολογίζει εν όψει της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, υπάρχει θετική διάθεση υπάρχει και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος περιμένει πλέον την επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για να αποφασίσει να θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στην τρίτη κατηγορία.

Κατέθεσε έφεση ο ΟΦΗ

28/05/2013
 Δικαίωση σε δεύτερο βαθμό για να καταφέρει να πάρει άδεια για τη νέα αγωνιστική περίοδο επιδιώκει η ΠΑΕ ΟΦΗ με την έφεση που κατέθεσε στην ΕΠΟ.

Κατέθεσε έφεση ο ΟΦΗ
Όπως αναμενόταν, ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Γρηγορίου κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να εκδικαστεί μέχρι την Τετάρτη (29/05) η το αργότερο την Πέμπτη (30/05) η έφεση της κρητικής ομάδας από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Στον φάκελο ο ΟΦΗ παραθέτει και κάποιες περαιτέρω διευκρινήσεις που του ζητήθηκαν στην εξέταση που έγινε από το Πρωτοβάθμιο Όργανο και ελπίζει ότι και αυτές θα παίξουν τον ρόλο τους έτσι ώστε η κρητική ΠΑΕ να μπορέσει να πάρει άδεια για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτό που τονίζουν στην κρητική ΠΑΕ είναι ότι υπάρχουν ελπίδες δικαίωσης σε δεύτερο βαθμό και αν η Δευτεροβάθμια Επιτροπή δεν σταθεί στο γράμμα του νόμου η ομάδα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει άδεια.

Κοντά σε Βούρα η ΑΕΚ!

28/05/2013
 Πολύ κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου, Ηλία Βούρα βρίσκεται η ΑΕΚ, που αναζητά τους παίκτες που θα αντικαταστήσουν τους Κωνσταντόπουλο και Αραμπατζή.

Κοντά σε Βούρα η ΑΕΚ!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με τον 25χρονο τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου που αγωνίζεται στη Football League και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου στη Σούπερ Λίγκα. Ο Βούρας, βρίσκεται στην ομάδα της Θεσσαλίας από το καλοκαίρι του 2011 και μετράει 54 συμμετοχές στα γκολπόστ. Αν όλα κυλήσουν ομαλά και υπογράψει, θα καλύψει το κενό που αφήνουν ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και ο Γιάννης Αραμπατζής, που θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

Ο Ηλίας Βούρας, γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου του 1988, έχει ύψος 1,87 μέτρα και εκτός της Νίκης έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Αμπλοκήπων, την ιταλική Αρέτσο, την Κοζάνη και την Κέρκυρα.

Μακάμπι Χαϊφα για Ράγιος

28/05/2013
 Έτοιμη να καταθέσει πρόταση ενός εκατομμυρίου Ευρώ στον Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση του Ρούμπεν Ράγιος φέρεται να είναι η Μακάμπι Χάιφα.

Μακάμπι Χαϊφα για Ράγιος
Ο Ισπανός μέσος, έχει κεντρίσει με τις εμφανίσεις του στην ομάδα της Αρκαδίας το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων –έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό- ωστόσο, η Μακάμπι Χάιφα δείχνει να επιθυμεί περισσότερο να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Πληροφορίες από την Τρίπολη αναφέρουν ότι οι Ισραηλινοί προσφέρουν κοντά στο ένα εκατομμύριο Ευρώ για τον Ράγιος, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2014. Αν τα δημοσιεύματα ευσταθούν και η πρόταση της Μακάμπι ισχύει, θα είναι πολύ δύσκολο για τον Αστέρα να αρνηθεί, αφού το ποσό είναι άκρως ικανοποιητικό.

Παρεξήγηση με Λόρενς

28/05/2013
 Παρεξήγηση Γιώργου Γεωργιάδη-Λίαμ Λόρενς που έλαβε γρήγορα τέλος περιελάμβανε η προπόνηση του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (27/05).

Παρεξήγηση με Λόρενς
Αφορμή στάθηκε το ότι ο Ιρλανδός ποδοσφαιριστής ήταν νωχελικός κατά την εκτέλεση των ασκήσεων τακτικής, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να τον στέλνει στα αποδυτήρια. Ο παίκτης μετά από λίγο ζήτησε συγγνώμη και ο Έλληνας τεχνικός τον δέχθηκε πίσω στο πρόγραμμα. Ο Λόρενς δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα και αγωνίζεται συνήθως ως αλλαγή, παρουσιάστηκε σχετικά αδιάφορος κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, με αποτέλεσμα να δεχθεί τις παρατηρήσεις αρχικά του Γεωργιάδη.

Από την ΠΑΕ προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός λέγοντας ότι ο παίκτης δέχθηκε τις παρατηρήσεις του προπονητή, με την άδεια του αποχώρησε για λίγο και στη συνέχεια επέστρεψε και προπονήθηκε κανονικά. Πάντως όπως διέρρευσε, το θέμα θεωρείται λήξαν και ο Λόρενς υπολογίζεται κανονικά για το ματς της Τετάρτης (29/05) με τον Ατρόμητο στην Τούμπα για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

Έφεση και αισιοδοξία στον ΠΑΣ

28/05/2013
 Την έφεσή της για το θέμα της αδειοδότησης κατέθεσε τη Δευτέρα (27/05) η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Αισιοδοξία για αλλαγή δεδομένων, μετά τα πλέι οφ αρχίζουν τα έργα στο γήπεδο.

Έφεση και αισιοδοξία στον ΠΑΣ
Μετά από αυτή την, αναμενόμενη, ενέργεια οι ιθύνοντες της ομάδας της Ηπείρου, εξέφρασαν στις μεταξύ τους συζητήσεις αισιοδοξία για αίσια έκβαση της υπόθεσης αφού θεωρούν ότι ο φάκελός τους πλέον δεν παρουσιάζει ελλείψεις. Η απόφαση αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας και σε περίπτωση που είναι θετική, θα σημάνει αυτόματα την εκπλήρωση του ονείρου της εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μετά τα πλέι οφ τα έργα

Εν τω μεταξύ, στην ΠΑΕ έφτασε και ένα ακόμα αισιόδοξο μήνυμα από την Περιφέρεια Ηπείρου για το θέμα του γηπέδου. Οι άνθρωποι του ΠΑΣ ενημερώθηκαν ότι μετά το τέλος των πλέι οφ θα ενημερωθούν αρμοδίως για το χρονοδιάγραμμα των έργων στους Ζωσιμάδες, που θα αποκτήσουν μία εντελώς διαφορετική και προς το καλύτερο εικόνα ενόψει της νέας σεζόν.

Ανανεώνει ο Λίνο, προς παραμονή ο Ολίσε

28/05/2013
 Στην ανανέωση του συμβολαίου του Λίνο φαίνεται πως προσανατολίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σύντομα αρχίζουν οι συζητήσεις για την ανανέωση του δανεισμού του Σέκου Ολίσε.

Ανανεώνει ο Λίνο, προς παραμονή ο Ολίσε
Σύμφωνα με τα «Σπορ του Βορρά» οι διοικούντες τον δικέφαλο του βορρά, βλέπουν με καλό μάτι το να παραμείνει ο 36χρονος αμυντικός για έναν ακόμη χρόνο, καθώς με την εμπειρία που διαθέτει μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις. Το ίδιο επιθυμεί και ο παίκτης που περνάει υπέροχα τα τελευταία τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και στην πρώτη επαφή που υπήρξε φάνηκε ότι υπάρχει κοινή θέληση για ανανέωση του συμβολαίου του, χωρίς το οικονομικό να παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο.

Από εκεί και έπειτα, αλλαγή πλεύσης παρατηρείται και στο θέμα της παραμονής του Σέκου Ολίσε. Ο ακραίος μεσοεπιθετικός ήταν με το ένα πόδι στην έξοδο, όμως οι τελευταίες του εμφανίσεις έχουν ανεβάσει τις μετοχές του, με αποτέλεσμα οι διοικούντες να σκέφτονται εκ νέου το θέμα της παραμονής του. Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα πάντα, οι συζητήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην οποία ανήκει και έχει αποκτηθεί ως δανεικός θα αρχίσουν άμεσα με στόχο την ανανέωση του δανεισμού του για ένα ακόμα χρόνο.

1,2 εκατομμύρια το ενοίκιο για Παιανία

28/05/2013
 Στα 1,2 εκατ. ευρώ έκλεισε όπως αναφέρει η «Live Sport» η συμφωνία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την ενοικίαση του προπονητικού κέντρου της Παιανίας.

1,2 εκατομμύρια το ενοίκιο για Παιανία
Το ποσό που θα πρέπει να διαθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τη φετινή περίοδο για να μείνει κανονικά η ομάδα στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, όπως προέκυψε από τις συναντήσεις του προέδρου, Γιάννη Αλαφούζου, με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη αποκαλύπτει η εφημερίδα «Live Sport». Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα πρέπει να βγάλουν από τα ταμεία τους 1,2 εκατ. ευρώ, λεφτά λιγότερα απ’ ότι ζητούσε αρχικά ο «καπετάνιος», αλλά πολύ περισσότερα απ’ ότι υπολόγιζε η ομάδα πριν την έναρξη των συζητήσεων.

Μάλιστα οι 500.000 ευρώ θα πρέπει να παρουσιαστούν άμεσα μέσω εγγυητικής τραπέζης. Την ίδια ώρα, στη συνάντηση συζητήθηκε και το ενδεχόμενο πώλησης της Παιανίας, κάτι που δεν απέκλεισε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. Μάλιστα, φέρεται να όρισε και τιμή τα 20 εκατομμύρια, ωστόσο στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να αγοράσουν μελλοντικά έκταση για να δημιουργήσουν νέες αθλητικές εγκαταστάσεις.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου