ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Δύσκολα θα προλάβει τους τελικούς ο Μαυροειδής

Δύσκολα θα προλάβει τους τελικούς ο Μαυροειδής

Ο Μαυροειδής σίγουρα δεν θα λάβει μέρος στα ημιτελικά των playoffs, ενώ δύσκολα θα προλάβει να παρουσιαστεί έτοιμος ακόμη και στους τελικούς. Αγωνιστικά έχει... τελειώσει η σεζόν για εκείνον.
Ο Δημήτρης Μαυροειδής την 20η Μαρτίου υποβλήθηκε σε χειρουργείο ώστε να καθαριστεί ο χόνδρος (υπήρχε βλάβη) και ο μηνίσκος (ήταν εκφυλισμένος) στο γόνατο του αριστερού του ποδιού. Τους τελευταίους δύο μήνες ο Έλληνας σέντερ ακολουθεί θεραπεία και σκοπός του είναι να προλάβει κάποια από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας στην σεζόν που ολοκληρώνεται, όσον αφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Είναι δεδομένο πως ο Δημήτρης Μαυροειδής δεν θα καταφέρει να λάβει μέρος στα ματς της ημιτελικής φάσης των playoffs κόντρα στο Ρέθυμνο και θα προσπαθήσει τουλάχιστον να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται ενόψει των τελικών, εφόσον φυσικά προκριθεί ο Ολυμπιακός.

Οι εκτιμήσεις όμως κάνουν λόγο πως ο Έλληνας σέντερ δύσκολα θα προλάβει τους τελικούς των playoffs. Άλλωστε, ακόμη και αν μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μαζί με την ομάδα, ο Δημήτρης Μαυροειδής έχει χάσει πολύτιμο έδαφος σε σχέση με τους συμπαίκτες του και θεωρείται δεδομένο πως ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας θα εμπιστευθεί στο "5" την τριανδρία των Κάιλ Χάινς, Τζος Πάουελ και Γιόργκι Σερμαντίνι στην δωδεκάδα του.

Ουσιαστικά, λοιπόν, αγωνιστικά έχει... τελειώσει η σεζόν για τον Δημήτρη Μαυροειδή. Μια δύσκολη χρονιά από θέμα υγείας για τον 28χρονο διεθνή, καθώς στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς ταλαιπωρήθηκε με ενοχλήσεις και με τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να προσφέρει τα αναμενόμενα. Δεν ήρθε στο μεγάλο λιμάνι για να κάνει την διαφορά, αλλά ως ένας τρίτος-τέταρτος σέντερ στο ρόστερ που θα έχει βοηθητικό ρόλο, αλλά οι συχνές ατυχίες και τα αρκετά προβλήματα δεν τον βοήθησαν.

Οι άνθρωποι του ιατρικού-τιμ των ερυθρολεύκων, Γιώργος Παπαγιαννόπουλος και Μανόλης Μυριοκεφαλιτάκης, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να αποκατασταθεί το πρόβλημα και να αναπλαστεί ο χόνδρος στο γόνατο του Δημήτρη Μαυροειδή, αν και σε παρόμοιες καταστάσεις δεν είναι δεδομένη η 100% ίαση και ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να ξαναπαρουσιαστεί πρόβλημα στο μέλλον.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου