ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


29/05/2013

 

«Χαρίζω ένα εκατομμύριο στην ΑΕΚ»

28/05/2013
 Την απόφασή του να χαρίσει το ποσό του 1,14 εκατ. ευρώ που είχε χορηγήσει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ ως ταμειακή διευκόλυνση πήρε ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης.

«Χαρίζω ένα εκατομμύριο στην ΑΕΚ»
Το ποσό του 1,14 εκατ. ευρώ που είχε χορηγήσει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ ως ταμειακή διευκόλυνση αποφάσισε να χαρίσει ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης. Ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και μέλος του ενωτικού ψηφοδελτίου με την κίνηση αυτή μειώνει σημαντικά το χρέος του σωματείου, αφού αυτό το ποσό αφαιρείται από τα «βάρη» που θα κληρονομήσει η νέα διοίκηση που θα αναδειχθεί από τις εκλογές στις 9 Ιουνίου.

«Χαρίζω το ποσό του 1.140.000 ευρώ στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, μια κίνηση που αποτελεί ελάχιστη συνδρομή στην προσπάθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη», δήλωσε στην «Ώρα των Σπορ» ο ίδιος και πρόσθεσε: «Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να φέρει την ομάδα ξανά στην κορυφή. Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε την υποχρέωση όλοι να είμαστε στο πλευρό του και να του δείξουμε ότι τον στηρίζουμε. Γίνεται μια πανστρατιά για την ΑΕΚ και μόνο έτσι ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά».

Έρχεται ο Μπαϊράμι, ακολουθούν κι άλλοι

28/05/2013
 Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται στην Αθήνα ο Εμίρ Μπαϊράμι για τον Παναθηναϊκό. Κοντά σε Φάλκενμπουργκ, αισιοδοξία για Μόρα και Μπόρεκ, αναμονή για Μπεργκ.

Έρχεται ο Μπαϊράμι, ακολουθούν κι άλλοι
Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων θα είναι η τρέχουσα για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» περιμένουν να εξασφαλίσουν σε δεύτερο βαθμό αδειοδότηση, ενώ σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό για τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα πάρουν το εισιτήριο για το Europa League και θα πρέπει να αρχίσουν προετοιμασία στις 18 Ιουνίου, αφού ένα μήνα μετά θα δίνουν το πρώτο τους ευρωπαϊκό ματς. Αυτό σημαίνει πως οι διαδικασίες για τη στελέχωση του ρόστερ θα πρέπει να επιταχυνθούν.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται στην Αθήνα ο Εμίρ Μπαϊράμι για να υπογράψει. Ο Σουηδός αριστερός μεσοεπιθετικός θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια και η Τβέντε θα εξασφαλίσει ποσοστό μεταπώλησης. Για τον συμπατριώτη του, Μάρκους Μπεργκ, στο «τριφύλλι» κρατούν στάση αναμονής με το μεγαλύτερο πρόβλημα να αποτελεί το πριμ υπογραφής που θέλει ο σέντερ φορ του Αμβούργου.

Σε καλό δρόμο είναι και η υπόθεση του Έρικ Φάλκενμπουργκ, αφού οι «πράσινοι» είναι κοντά σε συμφωνία με την Άλκμααρ για τον Ολλανδό μέσο.

Αρκετές πιθανότητες να καταλήξει στον Παναθηναϊκό έχει και ο Βαγγέλης Μόρας, καθώς ο Νίκος Νταμπίζας έχει διαπιστώσει πως θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Όμως για να συμβεί αυτό χρειάζεται και η συγκατάθεση της Ελλάς Βερόνα, που τον δεσμεύει με συμβόλαιο καθώς αυτό ανανεώθηκε μετά την άνοδο στη Serie A.

Προχωρά για Μπόρεκ

Ο Τομάς Μπόρεκ άρεσε στον Νίκο Νταμπίζα και είναι πιθανό να τον παρακολουθήσει από κοντά και ο Γιάννης Αναστασίου στο τελευταίο ματς του τσεχικού πρωταθλήματος απέναντι στη Σπάρτα Πράγας. Η πρόθεση του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα είναι δεδομένη, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις της Ντούκλα Πράγας, καθώς οι «πράσινοι» δεν διαθέτουν πάνω από 100.000 ευρώ.

Ο αθλητικός διευθυντής του τσεχικού συλλόγου, Γκίντερ Μπίτενγκελ, δήλωσε στο «Goal»: «Γνωρίζουμε πως κάποιος από τον Παναθηναϊκό ήταν στο γήπεδο, αλλά δεν έχει γίνει καμία προσέγγιση προς εμένα ή κάποιο άλλο μέλος της διοίκησης της Ντούκλα. Δεν μπορώ να το αποκλείσω στο μέλλον. Είμαστε ανοικτοί στο ενδεχόμενο πώλησής του. Εφόσον έρθει επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό, είναι θέμα διαπραγμάτευσης. Θα δούμε.

Προχωράει για Στέφενς

Κατ’ αρχήν θετικά έχει απαντήσει ο Χουμπ Στέφενς σε διερευνητική πρόταση του ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές για να κλείσει η συμφωνία.

Προχωράει για Στέφενς
Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Χουμπ Στέφενς να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport», ο Ολλανδός τεχνικός έχει απαντήσει θετικά σε πρόταση του «Δικεφάλου του Βορρά» και αναμένεται να υπάρξει ραντεβού εντός 48 ωρών στο εξωτερικό για να κλείσει η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Ο 60χρονος κόουτς παραμένει άνεργος από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και είχε αποχωρήσει από την Σάλκε.

Ο Στέφενς ξεκίνησε την καριέρα τους στις ακαδημίες της Αϊντχόφεν και αρκετοί από τους παίκτες που δούλεψε προβιβάστηκαν στην πρώτη ομάδα. Το 1993 κάθισε στον πάγκο της Ρόντα.

Από τον Οκτώβριο του 1996 μέχρι τον Ιούνιο του 2002 εργάστηκε στην Σάλκε, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο UEFA το 1997 και το Κύπελλο Γερμανίας το 2001 και το 2002. Το 1999 οι οπαδοί του γερμανικού συλλόγου τον ανακύρηξαν προπονητή του αιώνα.

Στη συνέχεια, ανέλαβε τα ηνία της Χέρτα, αλλά απολύθηκε τον Δεκέμβριο του 2003 λόγω αδυναμίας επιτυχίας των στόχων που είχαν επιτευχθεί. Από τον Ιούνιο του 2004 μέχρι τον Μάιο του 2005 δούλεψε στην Κολωνία και κατέκτησε το πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Έχει εργαστεί, επίσης, στη Σάλτσμπουργκ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Αυστρία και το Σεπτέμβριο του 2011 επέστρεψε στη Σάλκε και πέρσι κατάφερε να την φέρει στην τρίτη θέση της Bundesliga, ενώ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο Champions League.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει ένα σεβαστό ποσό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

«Χτίζει» πάνω τους

28/05/2013
 Απαντήσεις από τους παίκτες στους οποίους έκανε προτάσεις περιμένει η ΑΕΚ. Δύσκολα θα μείνει ο Βλάχος, ελπίδες για Μητρόπουλο. Τι γίνεται με τις υπόλοιπες υποθέσεις.

«Χτίζει» πάνω τους
Πρώτο μέλημα του Δημήτρη Μελισσανίδη και των συνεργατών του για τη δημιουργία της νέας ομάδας της ΑΕΚ είναι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ από τη φετινή σεζόν, προκειμένου να αποσαφηνιστεί ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Βαλεντίνος Βλάχος. Στον μάνατζερ του 21χρονου μπακ έγινε γνωστό πως πρόθεση της ΑΕΚ είναι να τον κρατήσει, ωστόσο εκείνος είναι έτοιμος να υπογράψει σε καλή ομάδα του εξωτερικού.

Δεύτερη σε βαθμό… δυσκολίας είναι η υπόθεση του Παύλου Μητρόπουλου. Στον παίκτη προσφέρεται συμβόλαιο 340.000 ευρώ για τέσσερα χρόνια και παρότι αυτό δεν ικανοποιεί απόλυτα τον 23χρονο μεσοαμυντικό, εκτιμάται πως αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο. Αυτό είναι ο Παναιτωλικός, που μπορεί μεν να είναι απίθανο να βρει τις 250.000 ευρώ που έχει ορίσει ως οψιόν αγοράς του, αλλά θα επιδιώξει να βάλει στα ταμεία του όσα περισσότερα χρήματα μπορεί.

Προτάσεις κατατέθηκαν στους Μιχάλη Παυλή, Αινεία Καλογέρη και Κωνσταντίνο Βλάχο. Στον πρώτο πληροφορίες θέλουν να προτάθηκαν 15.000 ευρώ για ένα χρόνο, χρήματα που δεν τον ικανοποιούν από τη στιγμή που έχει και μία άλλη πρόταση, ωστόσο όταν πρόκειται για την ΑΕΚ ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής βάζει πάνω από όλα το συναίσθημα. Οι Αινείας Καλογέρης και Κωνσταντίνος Βλάχος αναμένεται να μείνουν με τριετή συμβόλαια που θα τους αποφέρουν κλιμακωτά 60.000 ευρώ.

Έτοιμος να πει το «ναι» στην ΑΕΚ είναι και ο Σωκράτης Τσουκαλάς, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας πέρασε το μήνυμα και στον Δημήτρη Αναστασόπουλο πως υπολογίζεται για τη νέα προσπάθεια. Ο «Κολοσσός» θα μιλήσει και με τους Γιάννη Καραλή και Χρήστο Αρκούδα, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες παραμονής. Δεδομένη είναι η επιστροφή του Νίκου Γεωργέα και πολύ πιθανή αυτή του Χρήστου Μπούρμπου, ενώ θα γίνει προσπάθεια και για τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

Σε ό,τι αφορά νέες προσθήκες, η ΑΕΚ κινείται ζωηρά για τον 25χρονο τερματοφύλακα Ηλία Βούρα, που μένει ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου. Κάποιοι μιλούν ακόμη και για συμφωνία από τώρα, πράγμα που δεν θεωρείται απίθανο από τη στιγμή που έχει αποφασιστεί να υπάρξει ενίσχυση στη θέση του γκολκίπερ λόγω της σίγουρης αποχώρησης του Κωνσταντόπουλου και της διαφαινόμενης του Αραμπατζή.

Αποκάλυψη… τώρα

28/05/2013
 Η δικαστική διαμάχη Βαρδινογιάννη-Βγενόπουλου θα φέρει στην επιφάνεια άγνωστες πτυχές για τους λόγους της ρήξης τους και της αποτυχίας του μοντέλου της πολυμετοχικότητας.

Αποκάλυψη… τώρα
Δίκη με ενδιαφέρον αναμένεται να είναι αυτή που ξεκινά την Πέμπτη στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Θα εκδικαστούν οι αγωγές του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον Ανδρέα Βγενόπουλου και του δεύτερου στον πρώτο για συκοφαντική δυσφήμηση, με τον «Τζίγκερ» να ζητεί το ποσό των 10 εκατ. ευρώ και τον «Mr MIG» 1 εκατ. ευρώ (συν 1 εκατ. ευρώ από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη).

Στην επιφάνεια θα έρθουν ενδιαφέροντα στοιχεία για τους λόγους που οδηγήθηκαν σε ρήξη και οι οποίοι πέρα από επιχειρηματικά συμφέροντα αφορούν και τον Παναθηναϊκό. Οι καλά γνωρίζοντες αναφέρουν πως θα αποκαλυφθούν άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές από την εποχή της πολυμετοχικότητας, που τελικά αποδείχτηκε καταστροφική για το «τριφύλλι». Πέρα από τις επιστολές που αντάλλασσαν οι δύο πλευρές, αναμένεται να προκύψουν στοιχεία για τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, αλλά και το γήπεδο του Βοτανικού.

Έχει μιλήσει ήδη με Χατζηνικολάου

28/05/2013
 Το όνομα του νυν προπονητή του Ηρακλή, Γιάννη Χατζηνικολάου, ακούγεται έντονα για την τεχνική ηγεσία του Άρη. Επαφές με τους παίκτες που «απειλούν» την ΠΑΕ θα έχει ο πρόεδρος του συλλόγου.

Έχει μιλήσει ήδη με Χατζηνικολάου
Απίθανο μοιάζει το ενδεχόμενο ο Σούλης Παπαδόπουλος να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Άρη εν όψει της επόμενης σεζόν.

Αυτό, όμως, θα επιβεβαιωθεί στην επικείμενη συνάντηση των δύο πλευρών.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης έχει κάνει την προεργασία του για το συγκεκριμένο θέμα και στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται το όνομα του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Πρόκειται για τον νυν προπονητή του Ηρακλή, ο οποίος είχε ακουστεί και πριν από τρεις μήνες για να αντικαταστήσει τον Μιχαλήτσο.

Τότε οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία, όμως εκείνος έκανε την τελευταία στιγμή πίσω και οι Θεσσαλονικείς κατέληξαν στον κ. Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι «κίτρινοι» έχουν μιλήσει με τον Σερραίο κόουτς και κάποιοι κάνουν λόγο για προσυμφωνία.

Ωστόσο, μπορεί οι συζητήσεις να «παγώσουν» μετά τις χθεσινές αντιδράσεις των οπαδών για το άκουσμα του ονόματος του κ. Χατζηνικολάου.

Από εκεί και πέρα, προτεραιότητα για τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ είναι οι συμφωνίες με τους παίκτες που απειλούν τον Άρη με αφαίρεση βαθμών.

Το μεσημέρι είναι προγραμματισμένες να εκδικαστούν στο διαιτητικό της ΕΠΟ, από αναβολή, δέκα υποθέσεις (Μενδρινός, Γκαρσία, Καστίγιο, Φατί, Σανκαρέ, Ντίκο, Πρίττας, Καπετάνος, Γλύκος, Κοτταρίδης).

Ο πιο μεγάλος κίνδυνος πάντως είναι από τους Κουλουχέρη, Σηφάκη και Τόχα για τους οποίους αναμένεται η έκδοση της απόφασης, δηλαδή η ποινή αφαίρεσης βαθμών αφού έχουν φτάσει στο τελευταίο στάδιο.

Στην έξοδο από Πανιώνιο ο Ρόκας

28/05/2013
 Δύσκολα θα μείνει στον Πανιώνιο ο Στάθης Ρόκας, καθώς το οικονομικό αποτελεί «αγκάθι» και αν βρει πρόταση που τον ικανοποιεί μπορεί να αποχωρήσει.

Στην έξοδο από Πανιώνιο ο Ρόκας
Η αδυναμία του Πανιωνίου να καλύψει το συμβόλαιο του Στάθη Ρόκα οδηγεί σε διαζύγιο τις δύο πλευρές.

Η διοίκηση της ομάδας μετέφερε στον παίκτη πως μπορεί να αποχωρήσει εφόσον βρει πρόταση που τον ικανοποιεί. Πάντως αν αυτό δεν συμβεί, δεν είναι απλή η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και του οφείλονται αρκετά χρήματα. Ο 28χρονος μεσοαμυντικός είχε φέτος 19 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει και το μέλλον του Κώστα Μενδρινού, το συμβόλαιο του οποίου λήγει. Ο έμπειρος μέσος έχει κάποιες προτάσεις και αφού τις εξετάσει θα αποφασίσει τι θα πράξει.

«Βλέπει» Γιαννιώτα η Φορτούνα

28/05/2013
 Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η Φορτούνα Ντίσελντορφ να κινηθεί για την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου.

«Βλέπει» Γιαννιώτα η Φορτούνα
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φορτούνα Ντίσελντορφ βρίσκεται ο Γιάννης Γιαννιώτας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «derwesten.de» υποστηρίζει πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι ένας ποδοσφαιριστής απασχολεί τη γερμανική ομάδα, η οποία υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Επίσης, τονίζει πως αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης και τη φετινή σεζόν πέτυχε πέντε γκολ στη Σούπερ Λίγκα σε 26 εμφανίσεις.

Στο συμβόλαιο του Γιαννιώτα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία φτάνει τις 500.000 ευρώ και στο εν λόγω ρεπορτάζ δεν αναφέρεται απολύτως τίποτα, παρά μόνο το ενδιαφέρον που υπάρχει για την απόκτησή του.

Έμεινε ο Βρονταράς

28/05/2013
 Αν και είχε ακουστεί ότι ο Νίκος Αναστασόπουλος θα γίνει παίκτης του Πανθρακικού, οι Ακρίτες ήρθαν σε συμφωνία με τον Σπύρο Βρονταρά για ακόμη έναν χρόνο.

Έμεινε ο Βρονταράς
Την εστία του Πανθρακικού θα υπερασπίζεται μαζί με τον Δημήτρη Κουτσόπουλο ο Σπύρος Βρονταράς και την επόμενη σεζόν.

Ο 29χρονος γκολκίπερ συμφώνησε για ακόμη έναν χρόνο με τους Ακρίτες και έτσι κλείνει η τριάδα για τον «άσο» με τον νεαρό Αθανασιάδη.

Το προηγούμενο διάστημα είχε ακουστεί ότι ο Νίκος Αναστασόπουλος θα ακολουθήσει τον Άκη Μάντζιο στην Κομοτηνή, όμως οι συζητήσεις με τον 34χρονο πορτιέρο σταμάτησαν από τη στιγμή που βρέθηκε η «χρυσή τομή» με τον Βρονταρά.

Από εκεί και πέρα, τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα επαφή με τον Σαρακατσάνο, ενώ εντός της εβδομάδας θα γίνουν οι συναντήσεις με τους Λαδάκη και Χρήστου για να μείνουν και εκείνοι στην ομάδα.

Θέλει (και) τον Βλάχο η Μπολόνια

28/05/2013
 Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπολόνια βρίσκεται (και) ο Βαλεντίνος Βλάχος, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

Θέλει (και) τον Βλάχο η Μπολόνια
Μόνο την ελληνική αγορά φαίνεται πως κοιτάζει η Μπολόνια, η οποία έμεινε ικανοποιημένη από την προσφορά του Παναγιώτη Κονέ και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου τη φετινή σεζόν.

Τις προηγούμενες μέρες έγινε γνωστό ότι οι «ροσομπλού» ενδιαφέρονται να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Σωτήρη Νίνη και να κλείσουν τον Γιάννη Σκόνδρα που μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Ωστόσο, σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay αποκαλύπτει πως ο ιταλικός σύλλογος πιέζει την πλευρά του Βαλεντίνου Βλάχου να απαντήσει σε πρόταση που έχει δεχθεί.

Από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ προκύπτει πως ο νεαρός μπακ επιθυμεί να αγωνιστεί στο εξωτερικό, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Σενάρια για ΠΑΟ και Ροντρίγκες

28/05/2013
 Μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Περουβιανό αμυντικό Αλμπέρτο Ροντρίγκες είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Τύπο της πατρίδας του.

Σενάρια για ΠΑΟ και Ροντρίγκες
Στη λίστα των ομάδων που εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Αλμπέρτο Ροντρίγκες είναι ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρει ο Τύπος της πατρίδας του. Ο Περουβιανός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Ρίο Άβε και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στην πορτογαλική ομάδα είχε φέτος 15 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς. Άρχισε την καριέρα του από την πατρίδα του και τη Σπόρτινγκ Κριστάλ, από το 2007 μέχρι το 2011 έπαιζε στην Μπράγκα και πέρσι ανήκε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ είναι 38 φορές διεθνής.

Η καριέρα του με αριθμούς (συμμετοχές – γκολ)

2006/07-Μπράγκα: 13 συμμετοχές
2007/08-Μπράγκα: 23 συμμετοχές – 1 γκολ
2008/09-Μπράγκα: 24 συμμετοχές – 2 γκολ
2009/10-Μπράγκα: 25 συμμετοχές
2010/11-Μπράγκα: 38 συμμετοχές
2011/12-Σπόρτινγκ Λισαβόνας: 13 συμμετοχές
2012/13-Ρίο Άβε: 15 συμμετοχές – 2 γκολ

«Χωρίζουν» Ιωαννίδης και ΟΦΗ

28/05/2013
 Δεν προτίθενται να ανανεώσουν τη συνεργασίας του ο Γιώργος Ιωαννίδης και ο ΟΦΗ, με τον παίκτη να έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Χωρίζουν» Ιωαννίδης και ΟΦΗ
Παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Ιωαννίδης από τον ΟΦΗ, παρότι τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 22 αγώνες της Σούπερ Λίγκας.

Όπως αναφέρει η SportDay, ο παίκτης και η διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ δεν μπήκαν σε διαδικασία συζήτησης για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, από τους Ηρακλειώτες προκύπτει πως περίμεναν περισσότερα από τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο Ιωαννίδης έχει βρει ήδη την επόμενη ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, δυσκολεύει αρκετά η υπόθεση παραμονής του Μοχάμεντ Σαρ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός δεν υποχωρεί στις απαιτήσεις του, γεγονός που καθιστά απαγορευτική την ανανέωση του συμβολαίου.

Αντίθετα, θετικές είναι ενδείξεις σε ό,τι αφορά στον άλλο κεντρικό αμυντικό, τον Ντένις Σόουζα.

Βλέπουν Γκόγκιτς στην Κέρκυρα

28/05/2013
 Τον Σίνισα Γκόγκιτς «βλέπουν» στην Κέρκυρα.

Βλέπουν Γκόγκιτς στην Κέρκυρα
Μπορεί ακόμη ο Γιάννης Κόντης να μην έχει απαντήσει στην πρόταση της Κέρκυρας για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας άρχισε την αναζήτηση του τεχνικού που θα κάτσει στον πάγκο των Φαιάκων την επόμενη σεζόν.

Στο στόχαστρο της Κέρκυρας φαίνεται να βρίσκεται ο Σίνισα Γκόγκιτς, με τον οποίο φημολογείται πως ήδη έχει γίνει διερευνητική επαφή.

Ωστόσο, τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο, καθώς όλα κρίνονται από την απάντηση του Κόντη και το πόσο θα έχει λόγο σε αυτές τις αποφάσεις.

«Μετανάστης» ο Δώνης

28/05/2013  
Την προοπτική του εξωτερικού εξετάζει σοβαρά ο Γιώργος Δώνης για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα.

«Μετανάστης» ο Δώνης
Το «διαζύγιο» με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν βελούδινο και μάλιστα μέχρι να εκδικαστεί η προσφυγή που έχει κάνει θα περάσουν πολλά… επεισόδια. Ο Γιώργος Δώνης λογικό είναι να έχει κουραστεί από όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα αλλά αυτό δεν τον αποτρέπει να αρχίζει να σκέφτεται σε ποια ομάδα θα δουλέψει την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επιθυμία του Έλληνα τεχνικού είναι να εργαστεί στο εξωτερικό. Ο Δώνης εκπροσωπείται από ολλανδικό γραφείο μάνατζερ και τους έχει βάλει να ψάχνουν περιπτώσεις που θα τον ενδιαφέρουν. Ομάδες από μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, ίσως Βέλγιο αλλά και ομάδες από το Ντουμπάι και το Κατάρ θα ήταν το καλύτερο «φάρμακο» για τον Γιώργο Δώνη.

Στις 11/6 τα ασφαλιστικά μέτρα κατά ΕΠΟ

28/05/2013
 Στις 11 Ιουνίου θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει κατά της ΕΠΟ δύο ποδοσφαιρικές ενώσεις.

Στις 11/6 τα ασφαλιστικά μέτρα κατά ΕΠΟ
Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει δύο ποδοσφαιρικές ενώσεις κατά της ΕΠΟ θα γίνει στις 11 Ιουνίου, μετά τη σχετική αναβολή που αποφάσισε σήμερα το Ειρηνοδικείο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, είχαν ζητήσει να κηρυχθεί έκπτωτη η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας καταγγέλλοντας σειρά παραβάσεων.

Οι προσφεύγουσες ενώσεις μετά την αναβολή ζήτησαν να εκδοθεί προσωρινή διαταγή για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ. Το αίτημα αυτό, ωστόσο, απορρίφθηκε. Ο δικηγόρος των δύο ενώσεων τόνισε πως «… είναι παράνομη αυτή η διοίκηση και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση».

Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των δύο ενώσεων έκανε ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος ως πληρεξούσιος ποδοσφαιριστών, ενώ υπέρ της διοίκησης της ΕΠΟ παρενέβησαν περίπου 45 ΕΠΣ.

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ενημέρωσε το ΔΣ της ΕΠΟ για τον κίνδυνο να αποκλειστεί η Εθνική ομάδα και οι ελληνικοί σύλλογοι από τις διεθνείς διοργανώσεις λόγω των ασφαλιστικών μέτρων της αντιπολίτευσης.

Η ΕΠΟ ζήτησε να παρουσιαστούν υποχρεωτικά οι ομάδες που θα έχουν εξασφαλίσει θέση στην Ευρώπη και ορίστηκε συνεκδίκαση, γιατί όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας οι σύλλογοι αυτοί θα καταστραφούν και θα υποστούν μεγάλες οικονομικές ζημίες εφόσον δεν παίξουν στα Κύπελλα Ευρώπης.

Βλέπει Ευρώπη ο ΠΑΣ

28/05/2013
 Αυξάνονται οι πιθανότητες του ΠΑΣ Γιάννινα για έξοδο στην Ευρώπη, καθώς μπήκε στη ρύθμιση για τα χρέη προς το Δημόσιο και «βλέπει»… αδειοδότηση.

Βλέπει Ευρώπη ο ΠΑΣ
Ανοίγει ο δρόμος για την έξοδο στην Ευρώπη για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα της Ηπείρου κατάφερε να μπει στη ρύθμιση για τα χρέη της προς το Δημόσιο κι εφόσον καταβάλει την προκαταβολή που οφείλει, αυξάνονται οι πιθανότητες να εξασφαλίσει σε δεύτερο βαθμό αδειοδότηση.

Όπως λεγόταν από πλευράς ΠΑΣ, ο βασικός λόγος που σε πρώτη φάση είχε απορριφθεί ο φάκελος και δεν είχε εξασφαλιστεί η αδειοδότηση ήταν η μη ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο.

Η τελευταία εξέλιξη, ωστόσο, ανοίγει το δρόμο για την Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, είχε ζητήσει με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, παρέμβαση για να προχωρήσει το ζήτημα της ρύθμισης των χρεών προς το Δημόσιο.

Εξετάζει Τσιρίλο η ΑΕΚ

28/05/2013
 Το ενδεχόμενο απόκτησης του Μπρούνο Τσιρίλο εξετάζει η ΑΕΚ. Σαν τρελός θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα (και) για οικογενειακούς λόγους ο Ιταλός αμυντικός.

Εξετάζει Τσιρίλο η ΑΕΚ
Μετά το Νίκο Γεωργέα, πιθανώς και τον Χρήστο Μπούρμπο, ένας ακόμη παλιόφιλος ίσως επιστρέψει στην ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Μπρούνο Τσιρίλο, που είναι στα υπόψη των ανθρώπων της ομάδας για το κέντρο της άμυνας.

Με σχεδόν δεδομένη την παραμονή των Τσούπρου και Κ. Βλάχου, ο Τραϊανός Δέλλας έχει ζητήσει και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Κουτρουμπή. Ειδικά αν αυτό δεν συμβεί, η «Ένωση» είναι πολύ πιθανό να στραφεί στον Ιταλό στόπερ.

Ο τελευταίος θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στην ΑΕΚ και την Ελλάδα για αγωνιστικούς αλλά και οικογενειακούς λόγους (η σύζυγός του είναι Ελληνίδα). Δεν έχει πρόβλημα να παίξει σε χαμηλότερη κατηγορία, αφού τη φετινή σεζόν έπαιξε στην τρίτη της Γαλλίας με τη Μετς εξασφαλίζοντας την άνοδο.

Κι ασφαλώς ενδεχόμενη επιστροφή του Τσιρίλο, έστω και στα 36 του, είναι κάτι που αρέσει στον κόσμο της ΑΕΚ, καθώς ήταν από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας τη διετία 2005-2007, ενώ είχε αποθεωθεί ακόμη κι όταν επέστρεψε ως αντίπαλος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Γενική είσοδος 10 ευρώ από Αστέρα

28/05/2013
 «Άνοιγμα» στον κόσμο του κάνει ο Αστέρας Τρίπολης εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα play offs.

Γενική είσοδος 10 ευρώ από Αστέρα
Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για τον Αστέρα Τρίπολης στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πέμπτη αγωνιστική των play offs. Για να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή συμπαράσταση του κόσμου, η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να ορίσει γενική τιμή εισιτηρίου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των Play Offs του πρωταθλήματος 2012-2013 με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, θα διατίθενται την Τετάρτη 29 Μαΐου από τις 2.00 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ. στα εκδοτήρια των θυρών 1 & 2 του γηπέδου ‘ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ’.

Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 10€.
Ώρα ανοίγματος θυρών: 7.00 μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 8.30μ.μ.
».

Ψάχνεται για προπονητικό ο Αλαφούζος

28/05/2013
 Τις διαδικασίες ανεύρεσης ή δημιουργίας νέου προπονητικού κέντρου επισπεύδει ο Γιάννης Αλαφούζος για τον Παναθηναϊκό μετά το ύψος του ενοικίου που ζήτησε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης για την Παιανία.

Ψάχνεται για προπονητικό ο Αλαφούζος
Η παραμονή του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας αποτελεί πλέον μία πανάκριβη πολυτέλεια. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης αξίωσε από τον Γιάννη Αλαφούζο 1,2 εκατ. ευρώ ως ενοίκιο για τη χρήση των εγκαταστάσεων την επόμενη σεζόν (φέρεται να είχε αρχικές απαιτήσεις 1,8 εκατ. ευρώ και μετά τη μείωση των απαιτήσεών του κατά 600.000 ευρώ δεν το συζητά για περαιτέρω «έκπτωση»), ποσό που είναι δυσβάσταχτο για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ.

Από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Παναγόπουλο, τέθηκε ακόμη και θέμα αγοράς των εγκαταστάσεων της Παιανίας, αλλά το ποσό που ζήτησε η οικογένεια Βαρδινογιάννη κρίθηκε υπερβολικό.

Η συμφωνία που έγινε προ ημερών για παραμονή στο προπονητικό κέντρο την ερχόμενη σεζόν έγινε ουσιαστικά κατ’ ανάγκη, προκειμένου να συμπεριληφθεί στο φάκελο για την αδειοδότηση της ΠΑΕ. Όμως φαίνεται πως η απόφαση να αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός από την Παιανία πριν ολοκληρωθεί η επόμενη σεζόν είναι οριστική και ήδη έχουν αρχίσει οι διαδικασίες για την επόμενη μέρα.

Αυτό περιλαμβάνει σε πρώτη φάση ενοικίαση εγκαταστάσεων και εν συνεχεία δημιουργία προπονητικού κέντρου, αν και κάτι τέτοιο έχει πολύ μεγάλο κόστος. Πάντως οι «πράσινοι» σκέφτονται ότι αν είναι να πληρώνουν κάθε χρόνο 1,2 εκατ. ευρώ για ενοίκιο, μπορούν να συγκεντρώσουν αυτά τα ποσά και σε λίγα χρόνια να έχουν δικό τους προπονητικό κέντρο.

Η καλύτερη «βιτρίνα» το πρότζεκτ

28/05/2013
 Κάθε άλλο παρά αρνητικός στην προοπτική της ΑΕΚ φαίνεται πως είναι ο Ηλίας Βούρας, που δέχθηκε «κρούση» από τον Νίκο Λυμπερόπουλο το Σαββατοκύριακο και σκέφτεται σοβαρά να απαντήσει θετικά.

Η καλύτερη «βιτρίνα» το πρότζεκτ
Το πλάνο πάνω στο οποίο θα «χτίσει» ο Δημήτρης Μελισσανίδης την νέα ημέρα της «Ένωσης» δείχνει πως θα αποτελέσει και το σημείο «κλειδί» για την προσέγγιση παικτών που θα απαρτίσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Η μεθοδικότητα που δείχνουν τις πρώτες μέρες δουλειάς οι τριάδα των Μπάγεβιτς – Δέλλα – Λυμπερόπουλου μοιάζει δέλεαρ για κάθε παίκτη που έχουν πλησιάσει μέχρι στιγμής.

Κάτι τέτοιο, ισχύει και για τον Ηλία Βούρα. Ο 25χρονος τερματοφύλακας πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στη Football League με τη Νίκη Βόλου (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι) και οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον «Λύμπε», που επικοινώνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο τόσο με τον ίδιο όσο και με τον εκπρόσωπό του.

Η πλευρά του παίκτη ενημερώθηκε για το επίσημο ενδιαφέρον της «Ένωσης» και έπειτα από τα όσα άκουσε δείχνει πως η εξέλιξη έχει πολλές πιθανότητες στο να κλείσει θετικά. Το πρότζεκτ της επόμενης μέρας της ΑΕΚ, το οποίο ανέλυσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στον Βούρα, αποτελεί το σημείο κλειδί για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Μάλιστα, αυτό δεν το αρνείται η πλευρά του παίκτη που παραδέχεται πως οι επαφές που έχουν γίνει με ομάδες της Σούπερ Λίγκας μπορεί να είναι καλές αλλά όχι τόσο δελεαστικές όσο αυτή των «κιτρινόμαυρων».

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι οριστική απάντηση από την πλευρά του 25χρονου γκολκίπερ θα δοθεί μετά το τέλος των play-off της Football League, όπου θα πάρει μέρος με την Νίκη.

«Το ποδόσφαιρο δεν θα φτιάξει αν…»

28/05/2013
 Τα «έχωσε» ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο οποίος τόνισε πως το ποδόσφαιρο δεν θα φτιάξει αν παραμείνει το εκλογικό σύστημα ως έχει.

«Το ποδόσφαιρο δεν θα φτιάξει αν…»
Τα «έχωσε» ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο οποίος τόνισε πως το ποδόσφαιρο δεν θα φτιάξει αν παραμείνει το εκλογικό σύστημα ως έχει.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Μπαμ και κάτω» και στους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη ο Νίκος Τζώρτζογλου:

Για το γιατί επέλεξε να κάνει προσφυγή:
«Είναι καθήκον και υποχρέωση κάθε μέλους οποιουδήποτε φορέα όταν βλέπει κάτι κακό να το καταγγέλει και να το θίγει. Τόσα χρόνια ως παράγοντας του ποδοσφαίρου θεωρώ πως αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μου αρέσουν. Για παράδειγμα αυτό που έγινε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος δεν με εκφράζουν. Έξι διαιτητές δεν φτάνουν να ελέγξουν 22 ποδοσφαιριστές. Μήπως πρέπει να γίνει το αντίθετο; Δηλαδή 22 διαιτητές να ελέγχουν 6 ποδοσφαιριστές; Εμένα αυτό που είδα δεν μου άρεσε.

Εγώ προσωπικά τα «έχωνα» και στον κύριο Πιλάβιο και πιο παλιά στον κύριο Γκαγκάτση. Βέβαια υπήρχαν κακές διαιτησίες και πριν και τότε γίνονταν λάθη. Αλλά και σήμερα γίνονται. Αν δικαιωθούμε ή όχι είναι άλλο ευαγγέλιο . Εγώ ξέρω πως ο Σαρρής προσέλαβε την ανιψιά του με έναν μισθό 1900 ευρώ τον μήνα περίπου που για μένα αυτό είναι πρόκληση για τον λαό που μαστίζεται. Τα σωματεία έχουν να πάρουν επιχορήγηση τόσα χρόνια, εγώ δεν έχω να πληρώσω το ρεύμα στην ΕΠΣ. Δεν νομίζω αυτό να είναι νόμιμο. Μπορώ να πω πολλά τέτοια παραδείγματα.

Ήμουν από τους πρώτους που έλεγα πως πρέπει να δώσουμε τον κ Σαρρή παρόλο που δεν τον ψήφισα. Κακώς ο Παναθηναϊκός ή ο Γκαγκάτσης τον έκριναν τόσο αυστηρά στην αρχή. Μετά όμως από 8 μήνες περίπου που είναι ένα σοβαρό διάστημα κι εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος».

Για το ενδεχόμενο να αποκλειστούν οι ομάδες από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα: «Δεν νομίζω να αποκλειστούν οι ομάδες. Επειδή υπάρχει ένα χαρτί το οποίο εγώ αμφισβητώ δηλαδή θα γίνει αυτό; Το θέμα είναι τι ερώτηση έχει κάνει στην FIFA ο κύριος Σαρρής».

Για το τι γίνεται από εδώ και πέρα: «Έχω προτάσεις και τις έχω καταθέσεις αλλά δυστυχώς δεν βολεύει τους προέδρους των Ενώσεων. Το ποδόσφαιρο δεν θα φτιάξει αν το εκλογικό σύστημα παραμείνει ως έχει να εκλέγεται δηλαδή πρόεδρος μόνο από 55 ανθρώπους. Κανονικά θα πρέπει να εκλέγεται από τα σωματεία. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Κάποια στιγμή αυτά πρέπει να αλλάξουν. Αν 45 ενώσεις στέλνουν έγγραφο στην ΕΠΟ και λένε πως όλα είναι καλά με το ελληνικό ποδόσφαιρο τότε αυτό είναι λυπηρό».

Γεωργιάδης: «Κρατάμε την… ψυχή που έδειξαν τα παιδιά»

28/05/2013
 Τη θέληση και την ψύχη που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας κρατάει ο Γιώργος Γεωργιάδης όπως τόνισε στη Nova.

Γεωργιάδης: «Κρατάμε την… ψυχή που έδειξαν τα παιδιά»
Τη θέληση και την ψύχη που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας κρατάει ο Γιώργος Γεωργιάδης όπως τόνισε στη Nova.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» εξέφρασε την ελπίδα ο ΠΑΟΚ να είναι ακόμη καλύτερος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργιάδη στη Nova:

-Για την κληρονομιά γνώσεων που άφησε ο εντός έδρας αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης όσον αφορά τον ΠΑΟΚ:

«Κρατάμε τη θέληση, την αποφασιστικότητα, την ψυχή που έδειξαν τα παιδιά για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί όπως ξέρετε το να παίζεις αυτήν την περίοδο ανά τρεις ημέρες κρίσιμα παιχνίδια είναι δύσκολο αλλά οι δικοί μας προσπάθησαν πάρα πολύ και τα κατάφεραν».

- Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα στοιχεία αυτά συνθέτουν και το αντίδοτο σε περίπτωση κατά την οποία η αναμέτρηση δεν εξελίσσεται όπως θα θέλατε;

«Εμείς είχαμε σκοπό. Ο πρώτος μας στόχος την Τετάρτη ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όπως ήταν και στην Τρίπολη. Εκεί καταφέραμε να παίξουμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, την Τετάρτη όχι και τόσο καλό, αλλά αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι μεγάλος, είναι μπροστά μας κι εμείς θα πρέπει να κερδίζουμε».

- Αν όπως είπαμε τι κρατάτε, τι δε θα θέλατε να ξαναδείτε από τον αγώνα της Κυριακής;

«Έχουμε να δούμε λάθη αυτοσυγκέντρωσης, αρκετά αβίαστα λάθη με την μπάλα, θα πρέπει να το συζητήσουμε με τους ποδοσφαιριστές, να δούμε αν ήταν λόγω κούρασης ή λόγω άγχους, θα πρέπει να ελευθερωθούμε κι άλλο. Εντάξει κι ο Αστέρας βέβαια είναι μια καλή ομάδα, σκληρή ομάδα, πιέζει πάρα πολύ καλά και δε σ' αφήνει να παίξεις στρωτό και καλό ποδόσφαιρο. Ας ελπίσουμε την Τετάρτη να είμαστε ακόμη καλύτεροι».

- Υπήρξατε και ποδοσφαιριστής αυτής της ομάδας, οπότε γνωρίζετε κάτι περισσότερο σε σχέση με τους προκατόχους σας σ' αυτή τη θέση. Γιατί πρέπει η ομάδα αυτή να έρθει σε φάση η οποία η πίεση είναι στο απόλυτο για να μπορέσει ν' αποδώσει και να πάρει πράγματα τα οποία έχει δείξει να δικαιούται;

«Δεν είναι η στιγμή να συζητήσουμε τι πήγε στραβά. Ο στόχος είναι ακόμη ανοικτός για όλες τις ομάδες είναι μπροστά μας. Πάντως αν είναι έτσι όπως το λέτε, είναι ακόμη πιο δύσκολο να αντιδράς κι εφόσον το κάνουν μπορούν να το κάνουν και σε πιο εύκολες περιπτώσεις όπως το λέτε. Εμείς τώρα έχουμε το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στον Ατρόμητο στο οποίο θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί».

- Με αναντίρρητο δεδομένο πως οι ομάδες είναι πολύ γνώριμες μεταξύ τους κι ενδεχομένως πολλά να κρίνονται στις λεπτομέρειες, εσείς που πιστεύετε πως μπορεί να κριθεί ο τελευταίος, εντός έδρας, αγώνας για τη φετινή σεζόν;

«Και πάλι στη θέληση, στη συγκέντρωση, ποιος θα είναι πιο καλός , πιο δυνατός, πιο τυχερός αυτός θα κερδίσει το παιχνίδι, όπως ήταν κι όλα τα προηγούμενα».

Σε απολογία ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα

28/05/2013
 Το… κατώφλι της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής θα περάσουν ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 3ης και 4ης -αντίστοιχα- αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Σε απολογία ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα
Η ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 30/05/2013 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 3η και 4η αγωνιστική των Play Offs Super League ΟΠΑΠ. Αναλυτικά :

3η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

4η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ»

Τα είπε με Σαμαρά ο Καϋμενάκης

28/05/2013
 Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, είχε το μεσημέρι της Τρίτης ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης, με τον οποίο συζήτησε για τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο μας.

Τα είπε με Σαμαρά ο Καϋμενάκης
Το ζήτησε και έγινε. Ο Γιάννης Καϋμενάκης, ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου, το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο «ισχυρός» άνδρας των Αρκάδων, μίλησε σε άριστο κλίμα με τον κ. Σαμαρά για τα όσα λαμβάνουν χώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ξεκαθάρισε πως υπάρχει αποφασιστικότητα για πλήρη εξυγίανση στον αθλητικό χώρο.

Παράλληλα, εξέφρασε και τον θαυμασμό του για την πορεία της ομάδας της Αρκαδίας και την συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για το θέμα εξέδωσε δελτίο Τύπου η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

«Σήμερα 28/5/2013 ο εκ των ιδιοκτητών του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κύριος Γιάννης Καϋμενάκης έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό κύριο Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Σκοπός της επίσκεψής του ήταν να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τα προβλήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και αιτήθηκε την επίλυσή τους μέσω θεσμικών φορέων».

Τα είπε με Γιαννιώτα και Πρίττα ο Ηλιάδης

28/05/2013
 Συναντήσεις με τους Γιάννη Γιαννιώτα και Σάκη Πρίττα είχε ο νέος πρόεδρος του Άρη, Δημήτρης Ηλιάδης.

Τα είπε με Γιαννιώτα και Πρίττα ο Ηλιάδης
Με τον Γιαννιώτα ο κύριος Ηλιάδης συζήτησε το θέμα σχετικά με το μέλλον του νεαρού ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, προτεραιότητα του παίκτη στην περίπτωση που αποχωρήσει νωρίτερα από την ομάδα, είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και γι’ αυτό στο «τραπέζι» έπεσε και η ρήτρα αποδέσμευσής του από τους «κίτρινους» που φτάνει στις 150.000 ευρώ για τις ελληνικές ομάδες.

Αντίθετα, με τον Σάκη Πρίττα βασικό θέμα συζήτησης ήταν ο τρόπος διακανονισμού της οφειλής που υπάρχει προς το πρόσωπό του και όλα δείχνουν πως σύντομα θα βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Κ. Χολέβας: «Στήριζα και στηρίζω την διοίκηση της ΕΠΟ»

28/05/2013
 Την στήριξή του στην διοίκηση της ΕΠΟ και τον πρόεδρό της, Γιώργο Σαρρή εξέφρασε ο Κώστας Χολέβας διαψεύδοντας σε σενάρια που ενέπλεκαν το όνομά του από τις Ενώσεις που προσέφυγαν στα δικαστήρια.

Κ. Χολέβας: «Στήριζα και στηρίζω την διοίκηση της ΕΠΟ»
Την στήριξή του στην διοίκηση της ΕΠΟ και τον πρόεδρό της, Γιώργο Σαρρή εξέφρασε ο Κώστας Χολέβας διαψεύδοντας σε σενάρια που ενέπλεκαν το όνομά του από τις Ενώσεις που προσέφυγαν στα δικαστήρια.

Αναλυτικά η σχετική επιστολή του Κώστα Χολέβα…

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΡΡΗ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. Ε.Π.Ο.
«Κύριε πρόεδρε πληροφορήθηκα με έκπληξη ότι εκπρόσωποι των ενώσεων οι οποίες προσέφυγαν κατά της ΕΠΟ στα πολιτικά δικαστήρια, με πρότειναν ως μέλος της νέας προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ.

Σας δηλώνω υπεύθυνα ότι αφ’ ενός δεν γνωρίζω τίποτε, για την ως άνω πρόταση και υπόθεση, κι αφ’ ετέρου δεν συνομίλησα με κανένα εκπρόσωπο των παραπάνω ενώσεων.

Στήριζα, και στηρίζω την νόμιμη εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ, υπό την προεδρία του Γιώργου Σαρρή, και είμαι κάθετα αντίθετος με την προσφυγή οποιανδήποτε ποδοσφαιρικού φορέα, και προσώπου στα πολιτικά δικαστήρια, εναντίον των ποδοσφαιρικών οργανισμών, και των εκπροσώπων τους».

Με εκτίμηση
Κώστας Χολέβας
Μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Αναπληρωτής μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ

Όλοι… Σπάτα στην ΑΕΚ

28/05/2013
 Οι διεργασίες για την αναγέννηση της ΑΕΚ προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα. Και ως υπεύθυνοι του αγωνιστικού, Μπάγεβιτς, Δέλλας και Ζήκος βρέθηκαν για μια ακόμα μέρα στα Σπάτα.

Όλοι… Σπάτα στην ΑΕΚ
Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Πέραν των επαφών που είχε χθες ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τους μάνατζερ έξι παικτών (και αυτές που συνεχίζει σε πολλά ακόμα μέτωπα) και οι υπόλοιποι συντελεστές του ποδοσφαιρικού τμήματος συνεχίζουν εντατικά τη δουλειά.

Τόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, λοιπόν, όσο και οι Τραϊανός Δέλλας και Άκης Ζήκος βρέθηκαν τη Δευτέρα στα Σπάτα, ώστε να προχωρήσουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Εκτός αυτού, δε, ο Σερβοέλληνας ασχολήθηκε και με το θέμα των γηπέδων στις εγκαταστάσεις των Σπάτων, συζητώντας με τους γεωπόνους που έχουν αναλάβει τη βελτίωση των αγωνιστικών χώρων.

Άλλωστε, οι εργασίες έχουν φέρει ήδη κάποια πρώτα αποτελέσματα, τα οποία δημιουργούν αισιοδοξία ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου η ομάδα θα μπορεί να μπει και να προπονείται κανονικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

«Σε καλό δρόμο η μεταγραφή του Ράγιος»

28/05/2013
 Τις επαφές του Ρούμπεν Ράγιος με τη Μακάμπι επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του μέσου του Αστέρα, στον Τύπο του Ισραήλ, λέγοντας πως οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα τη Χάιφα βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

«Σε καλό δρόμο η μεταγραφή του Ράγιος»
Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η μετακίνηση του Ρούμπεν Ράγιος από τον Αστέρα Τρίπολης στη Μακάμπι Χάιφα, όπως δήλωσε στον Τύπο του Ισραήλ ο εκπρόσωπός του. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Ισπανού μέσου, υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

«Διαπραγματευόμαστε μόνο με τη Μακάμπι Χάιφα. Υπάρχει καλό κλίμα και διάθεση και από τις δύο πλευρές να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η οποία βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και όλοι να είναι ευχαριστημένοι στο τέλος», δήλωσε στην ιστοσελίδα «one.co.il» ο εκπρόσωπος του Ρούμπεν Ράγιος.

Χωρίς δύο στον «τελικό» της Τούμπας

28/05/2013
 Χωρίς τους τιμωρημένους Κώστα Γιαννούλη και Στάθη Ταυλαρίδη θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των πλεϊ-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Χωρίς δύο στον «τελικό» της Τούμπας
Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου καλείται να κάνει το πιο σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης των πλέι-οφ, όμως ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή τους τιμωρημένους λόγω συμπλήρωσης καρτών Κώστα Γιαννούλη και Στάθη Ταυλαρίδη.

Ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων δεν αντιμετώπισε κανένα απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση και μετά το τέλος της ανακοίνωσε του «εκλεκτούς» για το παιχνίδι της Τούμπας.

Αναλυτικά η αποστολή:
Ράντμαν, Μανόλο, Σκόνδρας, Νάστος, Λαζαρίδης, Ουντόζι, Ιγκλέσιας, Καλλέργης, Δημούτσος, Μπάλλας, Φάμπιο, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Φυτανίδης, Κούτσι, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Καραγκούνης, Μπρίτο.

Κοτταράς: «Ο Απόλλων μπορεί να πρωταγωνιστήσει»

28/05/2013
 Την πεποίθηση ότι ο Απόλλων μπορεί να πρωταγωνιστήσει και στη Σούπερ Λίγκα, λόγω της… υγείας που έχει ως ομάδα, εξέφρασε ο Δημήτρης Κοτταράς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Κοτταράς: «Ο Απόλλων μπορεί να πρωταγωνιστήσει»
Για τον Δημήτρη Κοτταρά ο Απόλλων Σμύρνης είναι μέσα στις πέντε κορυφαίες ελληνικές ομάδες, από θέμα οργάνωσης και… υγείας που έχει ο σύλλογος.

Αυτός είναι και ο λόγος, όπως δήλωσε στην εκπομπή «βάσει σχεδίου» και στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, που η «ελαφρά ταξιαρχία» θα πρωταγωνιστήσει και στη Σούπερ Λίγκα τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή «βάσει σχεδίου» και στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το… μυστικό του Απόλλωνα που τον διατήρησε ψηλά όλη τη χρονιά: «Ήταν ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερο, με τόσες πολλές αγωνιστικές σε τόσο λίγο χρόνο. Δύο είναι οι παράγοντες. Αρχικά είναι το καθαρά αγωνιστικό, στο οποίο τα πήγαμε πολύ καλά. Το σημαντικό, όμως, για τον Απόλλωνα είναι ο δεύτερος παράγοντας, που είναι το εξωαγωνιστικό, καθώς η ομάδα επένδυσε στην προετοιμασία των παικτών και αποζημιώθηκε γι’ αυτό. Είχαμε παίκτες που μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να μπουν στην ενδεκάδα και να προσφέρουν».

Για το αν… χαλάρωσαν κάποια στιγμή θεωρώντας ότι τα κατάφεραν να πάρουν την άνοδο: «Τα παιχνίδια ήταν πάρα πολύ δυνατά. Μόνο προς το τέλος ίσως πιστέψαμε ότι θα πετυχαίναμε τον στόχο μας. Τα πάντα, όπως είδατε όλοι, κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά της τελευταίας αγωνιστικής. Εμείς επαναλαμβάνω ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και δουλέψαμε στο να έχουμε τους παίκτες μας πάντα έτοιμους να προσφέρουν».

Για τον Απόλλων της επόμενης σεζόν στη Σούπερ Λίγκα: «Ο Απόλλων είναι μία από τέσσερις πέντε καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, βάσει του τρόπου λειτουργίας της. Του χρόνου με καλές κινήσεις, ο Απόλλων έχει τις προδιαγραφές να πρωταγωνιστήσει και να ανέβει ψηλά. Είναι πραγματικά μέσα στους συλλόγους, όπου ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ασχοληθεί μόνο με την δουλειά του και δεν έχει εξωαγωνιστικά προβλήματα. Θεωρώ ότι όχι μόνο την επόμενη σεζόν, αλλά και τα επόμενα χρόνια ο Απόλλων θα πρωταγωνιστήσει».

Για το αν θα υπάρχουν δικαιολογίες σε περίπτωση που δεν πάει καλά ο Απόλλων του χρόνου: «Δικαιολογίες μπορεί να έχουν οι ομάδες. Το μόνο που φοβάται ο Απόλλων είναι ο κακός του εαυτός. Και αυτό είναι καλό γιατί είναι μόνο καθαρά αγωνιστικά τα θέματα. Η ομάδα μου δεν έχει να ασχοληθεί με άλλου είδους προβλήματα και γι’ αυτό πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά ».

Για το αν είναι δίκαιη η τελική κατάταξη: «Δεν μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις όσον αφορά την βαθμολογία, καθώς ήταν πολύ μεγάλο το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι η κατάταξη είναι απόλυτα δίκαιη, καθώς αντικατοπτρίζει την εικόνα που είχαν οι ομάδες όλη τη χρονιά».

«Μέσα» κι ο Τσουκαλάς στην ΑΕΚ

28/05/2013
 Ο τρίτος «παλιός» που θ’ ακολουθήσει τη… νέα ΑΕΚ (μετά τους Τσουμάγκα-Ανάκογλου) ετοιμάζεται να γίνει ο Σωκράτης Τσουκαλάς. Ο νεαρός μπακ δέχθηκε την πρόταση που του έγινε για τριετές συμβόλαιο.

«Μέσα» κι ο Τσουκαλάς στην ΑΕΚ
Παρών στην επιχείρηση αναγέννησης της ΑΕΚ θα είναι και ο Σωκράτης Τσουκαλάς.

Όπως ενημέρωσε ο μάνατζέρ του τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο νεαρός μπακ αποδέχεται την πρόταση που του έχει κάνει η «Ένωση» για τριετές «σπαστό» συμβόλαιο (1+2 χρόνια).

Αφού επισημοποιηθεί λοιπόν η συνεργασία των δυο πλευρών (με τις υπογραφές να αναμένονται ως το τέλος της εβδομάδας) ο Τσουκαλάς θα γίνει ο τρίτος παίκτης του περσινού ρόστερ -μετά τους Ανάκογλου και Τσουμάγκα- που θ’ ακολουθήσει την ΑΕΚ στην προσπάθεια αντεπίθεσης.

Πιθανότατα με περισσότερο… χώρο εξέλιξης (δεδομένης της προτεραιότητας που φέρεται να δίνει ο Βαλεντίνος Βλάχος στο εξωτερικό) και την ευκαιρία να δείξει πως οι αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις του β’ γύρου, οι οποίες ουσιαστικά του έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσει στην «Ένωση», δεν ήταν τυχαίες.

Εγκρίθηκε η στρατηγική μελέτη!

28/05/2013
 Ερασιτέχνης και ΠΑΕ Παναθηναϊκός νίκησαν… Το ΥΠΕΚΑ ενέκρινε τη στρατηγική μελέτη για τη Διπλή Ανάπλαση βάσει της οποίας πρώτα θα ολοκληρωθούν τα έργα και μετά θα κατεδαφιστεί η Λεωφόρος.

Εγκρίθηκε η στρατηγική μελέτη!
Με σχετική απόφαση του ΥΠΕΚΑ, εγκρίθηκε η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και το Πρόγραμμα Διπλής Ανάπλασης των περιοχών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και του Βοτανικού του Δήμου Αθηναίων.

Κατά κάποιους μπορεί να θεωρηθεί και ως μια νίκη του Παναθηναϊκού, Ερασιτέχνη και ΠΑΕ, καθώς με αυτή την απόφαση, το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα κατεδαφιστεί μόνο εφόσον ολοκληρωθούν τα έργα για την διπλή ανάπλαση του Βοτανικού, και –φυσικά- του νέου γηπέδου του ΠΑΟ.

Ωστόσο αυτό που πρέπει να αναφερθεί είναι πως το ενδεχόμενο να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού –βάσει των δεδομένων της εποχής αυτής- φαντάζει δύσκολο. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν αρκετά οικονομικά προβλήματα, ενώ έχουν αρχίσει οι εργασίες στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για να αποτελέσει αυτό την έδρα της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα υπάρχει και η σκέψη στους πράσινους, να γίνουν και έργα για να μεγαλώσει η χωρητικότητα του γηπέδου.

Αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας ypodomes.com για τα κτίρια που θα κατασκευαστούν βάσει της Διπλής Ανάπλασης.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ:
Στην περιοχή ανάπλασης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα ανεγερθεί αθλητικό μουσείο –εντευκτήριο, χώρος αναψυχής και εστίασης καθώς και η κατασκευή υπόγειων χώρων στάθμευσης οχημάτων χωρητικότητας 700 θέσεων.
-Ανώτατος συντελεστής δόμησης 0,04
-Μέγιστη επιτρεπόμενη κάλυψη 5%
-Μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος κτιρίων 4,5 μέτρα

Το 70% της επιφάνειας θα φυτευτεί με πράσινο εκ των οποίων το 50% υψηλό πράσινο (δέντρα). Μετά την κατεδάφιση του σημερινού γηπέδου του Παναθηναϊκού «Απ.Νικολαϊδης» θα τοποθετηθεί γλυπτό για την υπενθύμιση της ύπαρξης του ιστορικού ποδοσφαιρικού γηπέδου της ομάδας της Αθήνας.

Στην περιοχή του Ελαιώνα (η Βοτανικού αν θέλετε) θα αναγερθεί ποδοσφαιρικό γήπεδο (το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού) χωρητικότητας 40.000 θέσεων, αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας του τριφυλλιού, αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αθηναίων, υπόγειοι χώροι στάθμευσης 450 θέσεων κ.α.

Στο γήπεδο ποδοσφαίρου εκτός από τις κυρίως αθλητικές δραστηριότητες και τις βοηθητικές τους εξυπηρετήσεις , θα υπάρχουν και οι χώροι ιατρικής υποστήριξης και αποκατάστασης αθλητών, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, χώροι εστίασης, εμπορικές χρήσεις , πολυλειτουργικοί χώροι άθλησης, αθλητικοί ξενώνες , χώροι φιλοξενίας, χώροι συνάθροισης κοινού, χώροι εξυπηρέτησης Τύπου και ΜΜΕ.

Οι εμπορικές χρήσεις δεν θα ξεπερνούν το 17,5% της συνολικής επιφάνειας. Συνολικά επιτρέπεται η δόμηση 47.000τ.μ (34.700 για το γήπεδο-7.500 αθλητικές εγκαταστάσεις ΠΑΟ-4.800 αθλητικές εγκαταστάσεις Δήμου Αθηναίων).
-Μεγίστη επιτρεπόμενη κάλυψη 30%
-Μέγιστο ύψος γηπέγου 35 μέτρα προσαυξανόμενο κατά 8 μέτρα για στέγαστρα, ικριώματα φωτισμού και εγκαταστάσεις ραδιοτηλεοπτικών μέσων.

Φορέας υλοποίησης του προγράμματος (και των δημοπρατήσεων) είναι ο Δήμος Αθηναίων ενώ θα έχει και την γενική ευθύνη και συντονισμό του προγράμματος. Σύμφωνα με την απόφαση η κατεδάφιση του γηπέδου της Αλεξάνδρας θα γίνει «μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων της Περιοχής Ανάπλασης ΙΙ (Ελαιώνας)» και με την επίβλεψη του Δήμου Αθηναίων.

«Χτυπάει» Γεωργίου η ΑΕΚ!

28/05/2013
 Δεν έχει σημασία πού θα παίζει. Η καινούργια ΑΕΚ θα χτιστεί (και) με «υλικά» πρώτης ποιότητας. Γι’ αυτό κοιτάζει μια απ’ τις… κολώνες του εξαιρετικού οικοδομήματος του ΠΑΣ: Τον Φώτη Γεωργίου.

«Χτυπάει» Γεωργίου η ΑΕΚ!
Ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει ως εντελώς προσωρινή κατάσταση τη συμμετοχή στις μικρότερες κατηγορίες είχε αρχίσει να φαίνεται από τις πρώτες μέρες μετά τη δραστηριοποίηση Μελισσανίδη.

Γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο όμως από τους μεταγραφικούς στόχους της που βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Διότι αν ο Ηλίας Βούρας διαθέτει μεν εξαιρετικές συστάσεις και παρουσιάζεται σαν στόχος ομάδων της Σούπερ Λίγκας -αλλά ως όνομα είναι σχετικά άγνωστο- εκείνο του Φώτη Γεωργίου (που επίσης αρέσει πολύ στην ΑΕΚ) ακούστηκε για τα καλά φέτος στη μεγάλη κατηγορία.

Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του ο 28χρονος μεσοεπιθετικός μετατράπηκε σε ένα από τα βασικά «εργαλεία» του Γιάννη Χριστόπουλου στην εξαιρετική -ομολογουμένως- ομάδα που έφτιαξε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το γεγονός, δε, ότι μένει ελεύθερος στον τέλος της σεζόν τον έχει βάλει για τα καλά στο… μάτι του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ λοιπόν, έχει προσεγγίσει ήδη την πλευρά του παίκτη. Και με δυνατό «χαρτί» στα χέρια του την «κοσμογονία» που σχεδιάζεται στον σύλλογο, προσπαθεί να κάμψει τους ενδοιασμούς του ν’ αγωνιστεί στην τρίτη κατηγορία.

Πράγμα που φαντάζει λογικό -δεδομένης της ηλικίας του, αλλά και των προτάσεων που σίγουρα μπορεί να βρει στη Σούπερ Λίγκα, μετά από μια χρονιά με 33 συμμετοχές και 3 γκολ (ένα εκ των οποίων στο μοιραίο για την ΑΕΚ παιχνίδι των «Ζωσιμάδων»).

Στον Πλατανιά ο Ουζουνίδης

28/05/2013
 Προπονητής του Πλατανιά είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα το απόγευμα της Τρίτης.

Στον Πλατανιά ο Ουζουνίδης
Πλατανιάς και Ουζουνίδης… πορεύονται μαζί πλέον. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και το απόγευμα της Τρίτης ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση που το επισημοποίησε. Ο έμπειρος τεχνικός, αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Ξάνθης, αμέσως μετά το τέλος της σεζόν και πλέον, θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους».

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη.

Το προφίλ του νέου προπονητή της ομάδας του Πλατανιά Χανίων έχει ως εξής:
Ημερομηνία γέννησης: 10 Οκτωβρίου 1968.

Καριέρα ως προπονητής:
- Καππαδόκες Αλεξανδρούπολης (2004 – 2005).
- Ξάνθη (βοηθός προπονητή: 2005 – 2006).
- ΑΠΟΕΛ (2006 – 2008).
- Λάρισα (2008 – 2010).
- Ηρακλής (2010 – 2011).
- Skoda Ξάνθη (2011 – 2012, 2012 – Σεπτέμβριος).
- Skoda Ξάνθη (Δεκέμβριος 2012 – Μάιος 2013).

Καριέρα ως ποδοσφαιριστής:
- Εθνικός Αλεξανδρούπολης (1983 – 1986).
- Απόλλων Καλαμαριάς (1986 – 1987).
- Ξάνθη (1987 – 1992).
- Παναθηναϊκός (1992 – 1997).
- Χάβρη (1997 – 1999).
- Πανηλειακός (1999 – 2001).
- ΑΠΟΕΛ (2001 – 2003).

Τίτλοι – Διακρίσεις:

Ως προπονητής:
- 1 Πρωτάθλημα: ΑΠΟΕΛ (Κύπρος – 2007).

Ως ποδοσφαιριστής:
- 3 Πρωταθλήματα: Παναθηναϊκός (1995, 1996), ΑΠΟΕΛ (2002).
- 3 Κύπελλα: Παναθηναϊκός (1993, 1994, 1995).
- 3 Σούπερ Καπ: Παναθηναϊκός (1993, 1994), ΑΠΟΕΛ (2002).
- 50 Συμμετοχές και 4 γκολ με την Εθνική Ελλάδας.

Κανονικά ο Βούκιτς

28/05/2013
 Με τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο οποίος προπονήθηκε χωρίς ενοχλήσεις, θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Ατρόμητο στην Τούμπα, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Στη Ρουμανία ο Κοστίν Λάζαρ.

Κανονικά ο Βούκιτς
Ένα καλό και ένα άσχημο νέο είχε ο Γιώργος Γεωργιάδης στη σημερινή (28/5) προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο (29/5, 18:15) για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στη 19μελη αποστολή, κάτι που δεν ισχύσει για τον Αραούχο Έτο, ο οποίος δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Εκτός από τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» θα στερηθεί και τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Κοστίν Λάζαρ, Γκόρντον Σίλντενφελντ και Έργκους Κάτσε κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Μάλιστα, ο Κοστίν Λάζαρ με δεδομένη την ποινή τιμωρίας δύο αγωνιστικών, λόγω των επτά κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αναχώρησε σήμερα (28/5) για τη Ρουμανία, προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της εθνικής ομάδας για το φιλικό με το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, που είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιουνίου.

Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο αποτελούν οι: Παναγιώτης Γλύκος, Σανθ Χακόμπο, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Λίνο, Κώστας Σταφυλίδης, Κώστας Κατσουράνης, Μπονγκανί Κουμάλο, Γιώργος Κατσικάς, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Φωτάκης, Στέλιος Κίτσιου, Αμπντούλ Καμαρά, Ζβόνιμιρ Βούκιτς, Μπερτράν Ρομπέρ, Λίαμ Λόρενς, Σεκού Ολίσε, Γιώργος Γεωργιάδης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Στέφανος Αθανασιάδης.

Πώς να πει… όχι ο Παυλής;

28/05/2013
 Αν επιστράτευε τη λογική, ίσως έπαιρνε άλλη απόφαση. Όταν πρόκειται για την ΑΕΚ όμως, ο Μιχάλης Παυλής (έχει αποδείξει πως) σκέφτεται με την καρδιά. Κι εκείνη του λέει να μείνει στην «Ένωση».

Πώς να πει… όχι ο Παυλής;
Ένα απ’ τα συνθήματα που θα τραγουδούσε στην εξέδρα αν δεν έπαιζε με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας απαξιώνει μπροστά της «ναρκωτικά, γυναίκες και λεφτά».

Πώς θα μπορούσε λοιπόν το τελευταίο… σκέλος να αποδεικνυόταν σημαντικότερο απ’ τη θέληση του Μιχάλη Παυλή να μείνει στην ΑΕΚ;

Ανεξάρτητα από το αν ικανοποιήθηκε ή όχι απ’ την πρόταση των 15.000 ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου, ο νεαρός επιθετικός ετοιμάζεται να τη βάλει κι αυτή (όπως έκανε και με τα γνωστά θέματα της υγείας του) κάτω απ’ την επιθυμία να παίζει με τα κιτρινόμαυρα.

Έτσι, τις επόμενες μέρες αναμένεται ν’ απαντήσει θετικά στην προσφορά της ΑΕΚ και να κάνει πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει μετά τον υποβιβασμό της: Ότι εφόσον του προτείνει να μείνει, θα την ακολουθήσει ακόμα και στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Ρύθμισε τα χρέη και πάει Τρίπολη…

28/05/2013
 Το είπε και το έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ρύθμισε τα χρέη και πάει Τρίπολη…
Η ηπειρωτική ΠΑΕ ρύθμισε τις οφειλές της στην Εφορία την Τρίτη και απέκτησε φορολογική ενημερότητα, "ανοίγοντας" έτσι τον δρόμο για την αδειοδότησή της από την ΕΠΟ.

Έτσι, ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έφτασε στο 50% της εξόφλησής της σχετικών υποχρεώσεών της και αναμένεται την ερχόμενη Παρασκευή να πάρει την άδεια συμμετοχής στην Ευρώπη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στα αγωνιστικά, με ασκήσεις ταχύτητας, δίτερμα και την τακτική που θα ακολουθήσει ο Γιάννης Χριστόπουλος στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας στο «Απήλιον». Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αφού και ο Νικλητσιώτης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Τζημόπουλος, Ντε Βινσέντι και ο τραυματίας Πάντος.

Μετά το τέλος του προγράμματος, η αποστολή, με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρη Νιαρχάκο, αναχώρησε οδικώς για την αρκαδική πρωτεύουσα, για το ματς της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Ο Αντι Λίλα επέστρεψε στα Γιάννενα, αφού θα εκτίσει την Τετάρτη την πρώτη από τις δυο αγωνιστικές της τιμωρίας του, λόγω συμπλήρωσης καρτών.

Τελευταία ευκαιρία…

28/05/2013
 Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, είναι η τελευταία του Αστέρα Τρίπολης για να πετύχει κάτι καλύτερο από την τελευταία θέση.

Τελευταία ευκαιρία…
«Η… πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα», που λέει και το άσμα.

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννενα στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και μόνο με νίκη συνεχίζει να ελπίζει για κάτι καλύτερο από την τελευταία θέση των πλέι οφ.

Ο Σάκης Τσιώλης και οι παίκτες του, δεν έχουν κάνει καλές εμφανίσεις στο μίνι-πρωτάθλημα και το ζητούμενο είναι το τρίποντο, για να αποφύγει η ομάδα την τελευταία θέση. Σε τέτοια περίπτωση θα είναι καταστροφικό για την ομάδα της Τρίπολης, αφού ήδη είναι στα γήπεδα σχεδόν ένα χρόνο, ενώ θα πρέπει να ξεκινήσει από νωρίς προετοιμασία.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα που αποτελούν την αποστολή της ομάδας είναι οι εξής: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Καστέλς, Ρούσσης, Ουσέρο, Σέττι, Αναστασόπουλος, Κάφα, Ναβάρο, Ουρτάδο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Περόνε, Μπακασέτας, Καλαντζής και Λένσε.

Συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, επέστρεψαν στην αποστολή της ομάδας οι Γεωργακόπουλος, Λένσε, Ρούσσης, Αναστασόπουλος, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Φούλοπ, Κοντοές, Αλβάρες.

Ολίσε: «Κυνηγάμε το απόλυτο»

28/05/2013
 Νίκες στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ θέλει ο Σεκού Ολίσε όπως επεσήμανε με δηλώσεις του στη Nova.

Ολίσε: «Κυνηγάμε το απόλυτο»
Νίκες στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ θέλει ο Σεκού Ολίσε όπως επεσήμανε με δηλώσεις του στη Nova.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σεκού Ολίσε στην κάμερα της Nova

-Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ ως ομάδα για να πάρει αυτό που θέλει κόντρα στον Ατρόμητο;

«Για μένα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε όπως την Κυριακή. Αυτό είναι και τίποτα άλλο. Επειδή τώρα όλοι πασχίζουμε, όλοι πολεμάμε, όλοι είμαστε πεινασμένοι, δε θέλουμε να χάσουμε ούτε ένα βαθμό, κυνηγάμε το απόλυτο. Μόνον αυτό χρειάζεται».

- Αν μπορούσες να επιλέξεις στοιχεία της ομάδας σου είτε από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής ή της προηγούμενης Τετάρτης, ποια θα ήταν αυτά;

«Νομίζω πως στην Τρίπολη παίξαμε καλύτερα. Γιατί αγωνιστήκαμε μακριά από την έδρα μας δίνοντας τη . ζωή μας, δίνοντας τα πάντα επειδή χρειαζόμασταν όσο τίποτε άλλο εκείνο το παιχνίδι. Έτσι πρέπει να παίξουμε. Την Κυριακή ήταν δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά αλλά μας δυσκόλεψαν οι μακρινές μπαλιές. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε ν' αλλάξουμε τα δεδομένα και κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Ειδικά για εμάς τους επιθετικούς που σε σχέση με τους αντίπαλους αμυντικούς σε όγκο ήταν καλύτερα. Έπαιξα καλύτερα, 'μπήκα' στο παιχνίδι, πήρα πρωτοβουλίες που δε με βοηθούσε να πάρω το παιχνίδι μας στο πρώτο ημίχρονο επειδή είμαι βραχύσωμος. Αν παίξουμε όπως την περασμένη Τετάρτη, όποιος κι αν βρεθεί απέναντί μας θα τον κερδίσουμε».

Εξετάζει… «Απήλιον»

28/05/2013
 Την περίπτωση του αθλητικού κέντρου «Απήλιον» εξετάζει ο Παναθηναϊκός, μετά από τις σημερινές εξελίξεις με την Παιανία!

Εξετάζει… «Απήλιον»
Άμεσες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητικού κέντρου για τον Παναθηναϊκό, με τους υπευθύνους να αναζητούν μια λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με την Παιανία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το προπονητικό κέντρο το οποίο «καλοβλέπουν» οι πράσινοι είναι το «Απήλλιον» η περίπτωση του οποίου είναι σαφώς περισσότερο συμφέρουσα οικονομικά συγκριτικά με την Παιανία.

Το προπονητικό κέντρο αυτό ανήκει τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, ο οποίος το είχε παραχωρήσει για την περασμένη σεζόν στον Πανιώνιο.

Βάσει των στοιχείων που έχουν συλλέξει οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το ενοίκιο του ανέρχεται περίπου στα 100.000 ευρώ τον χρόνο!

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που γέρνει την πλάστιγγα υπέρ του Απηλλίου είναι το σαφώς μικρότερο ποσό που χρειάζεται για τα λειτουργικά του έξοδα.

Οι πράσινοι σκέφτονται την περίπτωση του προπονητικού κέντρο του Κωνσταντίνου Τσακίρη για την νέα αγωνιστική σεζόν καθώς οι εξελίξεις μετά τις συζητήσεις την Τρίτη για την ενοικίαση της Παιανίας ήταν αρνητικές.

Επόμενη στάση… Κουτρουμπής

28/05/2013
 Η τακτική της ΑΕΚ σε μεταγραφές και ανανεώσεις μοιάζει μ’ εκείνη που θέλει να ‘χει από του χρόνου στα γήπεδα: «Τρένο». Και την Παρασκευή θα είναι η τελευταία ευκαιρία του Κουτρουμπή ν’ ανέβει.

Επόμενη στάση… Κουτρουμπής
Ένας-ένας οι παίκτες από το περσινό ρόστερ που έχει κριθεί ότι μπορούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αναγέννησης της ΑΕΚ αρχίζουν να απαντούν στις προτάσεις της.

Μετά τους Ανάκογλου και Τσουμάγκα λοιπόν τη Δευτέρα και τον Σωκράτη Τσουκαλά (που είπε «ναι» την Τρίτη), την Παρασκευή θα κριθεί αν στον ίδιο δρόμο θα βαδίσει και ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Ο νεαρός στόπερ της ΑΕΚ χαίρει της εκτίμησης του Τραϊανού Δέλλα, που έχει μιλήσει αρκετές φορές μαζί του. Και είναι γεγονός ότι συμπεριλαμβάνεται στους παίκτες που θεωρείται ότι μπορούν να στελεχώσουν έναν «κορμό» για τη νέα ομάδα.

Ωστόσο η πρώτη πρόταση που του έγινε (έχοντας κι άλλες από ομάδες της Σούπερ Λίγκας) δεν τον ικανοποίησε. Παρόλα αυτά η «Ένωση» σκοπεύει να επανέλθει με νέα -που θα αφορά και πάλι συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και ελαφρώς αυξημένες αποδοχές.

Αυτό θα είναι και το αντικείμενο της συνάντησης που θα έχει την Παρασκευή ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τον εκπρόσωπό του. Ένα ραντεβού που -δεδομένου του ότι αυτή θα είναι η τελευταία προσφορά της ΑΕΚ- αναμένεται να κρίνει οριστικά το αν ο Κουτρουμπής θ’ αποτελέσει μέρος της επόμενης μέρας της.

Παράσχος: «Με θράσος στην Τούμπα»

28/05/2013
 Στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος.

Παράσχος: «Με θράσος στην Τούμπα»
Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων, με δηλώσεις του στη Nova, έδειξε ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις των παικτών του στα πλέι-οφ τονίζοντας πως στόχος στο παιχνίδι απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι η νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:
«Είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτή την ομάδα. Για τέταρτο συνεχόμενο ματς είχε πολύ καλή παρουσία η ομάδα και αυτή συνδυάστηκε με νίκη. Όσο δύσκολο και αν φαίνεται θα πάμε στην Τούμπα για τη νίκη και μακάρι να είμαστε σε καλή κατάσταση και να έχουμε ενθουσιασμό και πειθαρχία στο παιχνίδι μας. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ικανοποιημένος και με μία ισοπαλία αλλά εμείς έχουμε ένα αγωνιστικό θράσος και θα το δείξουμε και στην Τούμπα. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια και θα κάνουμε υπομονή και για όσα ματς μένουν».

Ράντμαν: «Πάμε για να νικήσουμε»

28/05/2013
 Με στόχο τη νίκη θα πάει ο Ατρόμητος στην Τούμπα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ επεσήμανε ο Βέλιμιρ Ράντμαν μιλώντας στη Nova.

Ράντμαν: «Πάμε για να νικήσουμε»
Με στόχο τη νίκη θα πάει ο Ατρόμητος στην Τούμπα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ επεσήμανε ο Βέλιμιρ Ράντμαν μιλώντας στη Nova.

«Πιστεύω ότι εμείς πάμε εκεί για να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και να κερδίσουμε. Πάμε με καθαρό μυαλό για τη νίκη. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια, είμαστε πολύ κουρασμένοι αλλά και οι άλλες ομάδες έτσι είναι γιατί δεν είναι εύκολο να παίζεις τόσα παιχνίδια μαζεμένα. Πιστεύω να κερδίσει όποιος είναι ο καλύτερος», ανέφερε ο τερματοφύλακας της ομάδας του Περιστερίου.

Στην Αθήνα για τον Καπίνο

29/05/2013
 Άνθρωπος της Νάπολι βρίσκεται στην Αθήνα για να κλείσει την μεταγραφή του Καπίνο.

Στην Αθήνα για τον Καπίνο
Εξελίξεις και μάλιστα άμεσα αναμένονται στην υπόθεση του Στέφανου Καπίνο στην Νάπολι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, άνθρωπος της ιταλικής ομάδας βρίσκεται από την Τρίτη το απόγευμα στην Αθήνα για να κλείσει την μεταγραφή του νεαρού τερματοφύλακα.

Πιθανότατα την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα για το ζήτημα, στην οποία θα τακτοποιηθούν και οι τελικές λεπτομέρειες για την… μετακόμιση του παίκτη.

Ο Καπίνο πρόκειται να δοθεί δανεικός στη Νάπολι, η οποία θα δώσει 400.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για την νέα σεζόν και εφόσον το καλοκαίρι θέλει να τον αποκτήσει θα βγάλει από τα ταμεία της άλλα δύο εκατομμύρια.

Τα βρήκαν για «Απήλιον»

29/05/2013
 Μετά από 32 χρόνια ο Παναθηναϊκός αποχωρεί από την Παιανία αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Τσακίρη για το «Απήλιον» έναντι 8 εκατ. ευρώ.

Τα βρήκαν για «Απήλιον»
Η οριστική… ρήξη στις επαφές με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και οι υπερβολικές, όπως κρίθηκαν, απαιτήσεις του για την παραχώρηση της Παιανίας και τη νέα σεζόν, οδήγησαν τον Γιάννη Αλαφούζο στην απόφαση να ξεκινήσει άμεσα επαφές με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για την αγορά του «Απήλιον».

Οι συζητήσεις προχώρησαν γρήγορα και οι δύο πλευρές αργά το βράδυ της Τρίτης έφτασαν σε συμφωνία. Το ποσό είναι 8 εκατ. ευρώ που φυσικά θα αποπληρωθεί σε δόσεις ενώ οι «πράσινοι» θα πάρουν έξτρα 50 στρέμματα στην γύρω περιοχή.

Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό που πλέον αλλάζει προπονητικό και «σπίτι» ενώ αναμένεται εκεί να μεταφερθούν και τα γραφεία της ΠΑΕ.

Ώρα να ξεκαθαρίσει…

29/05/2013
 Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο και ο Αστέρας τον ΠΑΣ, στην 5η στροφή των πλέι οφ που μπορεί να είναι και καθοριστική…

Ώρα να ξεκαθαρίσει…
Μετά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ, το πράγμα… έμπλεξε. Σήμερα (Τετάρτη) μπορεί πολύ απλά να ξεκαθαρίσει. Γιατί ο πρώτος της βαθμολογίας (10 πόντους) ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο και ο Αστέρας Τρίπολης τον ΠΑΣ.

Έτσι, ο «δικέφαλος του Βορρά» ξέρει ότι με νίκη δική του και με μη-νίκη του ΠΑΣ στην Τρίπολη, παίρνει μία στροφή πριν το τέλος την πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος. Βέβαια, όλα κρίνονται στο γήπεδο…

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (18:15)

Εκεί, ο ΠΑΟΚ έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα να διαχειριστεί. Λάζαρ, Κάτσε και Σίλντεφελντ θα απουσιάσουν και έτσι ο Γεωργιάδης πρέπει να αναζητήσει τρόπο να καλύψει τα κενά τους. Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος, με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη επί του ΠΑΣ και την καλή εμφάνιση και με τον Παράσχο να δηλώσει ότι η ομάδα του πηγαίνει… αποφασισμένη στην Τούμπα, ξέρει ότι έχει μία μεγάλη ευκαιρία. Σημαντικές απουσίες και για την ομάδα του Περιστερίου αυτές των Γιαννούλη και Ταυλαρίδη.

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννενα (20:30)

Ο Αστέρας έχει μείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ξέρει πολύ καλά ότι παίζει το τελευταίο του χαρτί καθώς μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει σε κάτι. Ο Σάκης Τσιώλης έχει και αυτός απουσίες αφού εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Τετάρτης έμειναν οι Άλβαρες, Κοντοές και Φούλοπ ενώ επιστρέφουν οι Γεωργακόπουλος, Λένσε, Ρούσσης, Αναστασόπουλος. Από την πλευρά του, ο ΠΑΣ, με 7 βαθμούς πηγαίνει στην Τρίπολη για το καλύτερο δυνατό αλλά με σημαντικές… απώλειες. Οι τιμωρημένοι Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος και Λίλα αλλά και ο τραυματίας Πάντος δεν θα είναι στην διάθεση του Χριστόπουλου, κάτι που δεδομένα αλλάζει την εικόνα της ομάδας.

Βαθμολογία (4 αγωνιστικές)
ΠΑΟΚ 10
Ατρόμητος 7
ΠΑΣ Γιάννενα 7
Αστέρας Τρίπολης 5

Επόμενη Αγωνιστική (6η, 2 Ιουνίου)
Ατρόμητος-Αστέρας
ΠΑΣ Γιάννενα-ΠΑΟΚ


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου