ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Moντέστο: «Αποφασίζω σε δέκα μέρες»

Moντέστο: «Αποφασίζω σε δέκα μέρες»

26/05/2013
 Κατηγορηματικά διέψευσε ο Φρανσουά Μοντέστο τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει «κλείσει» στην Μπαστιά, τονίζοντας ότι θα αποφασίσει σε δέκα μέρες για το μέλλον.

Moντέστο: «Αποφασίζω σε δέκα μέρες»
Τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα των γαλλικών ΜΜΕ έφερναν τον Φρανσουά Μοντέστο να έχει αποφασίσει ότι θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει στην Μπαστιά. Ωστόσο, ο Κορσικανός με δηλώσεις του στο «www.eurosport.fr» ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ακόμα πάρει καμία απόφαση…

«Βρίσκομαι απλά για διακοπές στην Κορσική για τις επόμενες πέντε ημέρες. Έμεινα έκπληκτος βλέποντας σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα να λένε πως την Κυριακή θα παρουσιαστώ από την Μπαστιά. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σαν πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, δέχθηκα την πρόσκληση να παρακολουθήσω το παιχνίδι. Έχω φίλους που παίζουν στην Μπαστιά και θα έχω την ευκαιρία να τους χαιρετίσω. Θα επιστρέψω στην Ελλάδα και θα συζητήσω με τον πρόεδρο (σ.σ. Βαγγέλη Μαρινάκη) οπότε και θα δούμε τι θα γίνει για το μέλλον μου. Θα πάρω την απόφαση μου σε δέκα ημέρες».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου