ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Μπουχαλάκης: "Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό"

Μπουχαλάκης: "Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό"

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως δεν ξέρει που θα αγωνίζεται του χρόνου και υποστήριξε πως είναι σημαντικό στην ηλικία του να παίρνει ματς και εμπειρίες.
Ο μέσος του Εργοτέλη, που κέρδισε την άνοδο του με την κρητική ομάδα στην Super League, μίλησε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" για αυτή την επιτυχία, τις οικονομικές δυσκολίες μέσα στη σεζόν αλλά και το μέλλον του και όσα ακούγονται για μια πιθανή μετακίνηση του στον Ολυμπιακό.
"Δεν ξέρω που θα αγωνίζομαι του χρόνου. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Εφόσον, πάω εκεί και δω πως δεν θα έχω χρόνο συμμετοχής, σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω στον Εργοτέλη. Για την ηλικία μου είναι σημαντικό να πάρω παιχνίδια σε ένα πιο δύσκολο πρωτάθλημα. Να αποκτήσω εμπειρίες. Σε 1-2 μήνες θα τα δούμε αυτά...", τόνισε αρχικά ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο επίτευγμα της ανόδου ,με τον Εργοτέλη:

"Αν κάποιος έβλεπε το ρόστερ μας και ήξερε πως έχουμε 40 παιχνίδια μπροστά μας δεν θα πίστευε πως θα τα καταφέρναμε. Όλα τα παιδιά έδειξαν ψυχή μέσα στη σεζόν και φάνηκε το ταλέντο τους, οδηγώντας την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα.

Η θέση του Εργοτέλη είναι στην πρώτη κατηγορία. Εκεί ανήκει. Καταφέραμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο της Κρήτης. Η φετινή άνοδος είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο. Ελπίζω να υπάρξει σταθερότητα του χρόνου. Στην αρχή, όλοι διψούσαμε να παίξουμε, αλλά μέχρι τον Ιανουάριο τα προβλήματα ήταν πολλά.

Πολλοί συμπαίκτες μου δεν είχαν να φάνε και τους έστελναν φαγητό οι γονείς του. Από τότε, κάποιοι άνθρωποι είδαν πως υπάρχει προοπτική, έβαλαν κάποια χρήματα και δικαιώθηκαν που πίστεψαν σε εμάς.

Ήταν το πιο δύσκολο κι απρόβλεπτο πρωτάθλημα. Δεν υπήρχε καμιά ομάδα που έλεγες θα πάει σε ένα γήπεδο και θα νικήσει σίγουρα. Φάνηκε κι από το γεγονός πως την τελευταία αγωνιστική έξι ομάδες πάλευαν για την άνοδό τους.

Με την όλη πορεία που είχαν οι ομάδες φέτος, νομίζω ήταν δίκαιο που εμείς και ο Απόλλων Σμύρνης ανεβήκαμε. Η Καλλονή π.χ. και ο Παναιτωλικός δεν ξεκίνησαν καλά, έκαναν δυνατό comeback στο δεύτερο γύρο, με την πρώτη να παίρνει και την άνοδο".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου