ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Όλοι Παπαστράτειο για το ανεπανάληπτο ρεκόρ!!!

Όλοι Παπαστράτειο για το ανεπανάληπτο ρεκόρ!!!

27/05/2013

Όλοι Παπαστράτειο για το ανεπανάληπτο ρεκόρ!!!
Η νεανική και πολύ ταλαντούχα ομάδα του γυναικείου «ερυθρόλευκου» πόλο μπορεί να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο θα διεκδικήσει μέχρι τέλους ό,τι της αναλογεί στους τελικούς με τον ΝΟΒ, και μας χρειάζεται στο πλευρό της.
Παρά το ό,τι η σειρά των τελικών του Ολυμπιακού με τη Βουλιαγμένη στην Α1 πόλο γυναικών είναι στο 2-0 για την ομάδα του Λαιμού, οι πιτσιρίκες του Χάρη Παυλίδη δεν φαίνονται διατεθειμένες να παραιτηθούν από τη διεκδίκηση των όσων τους αναλογούν από μία πολύ καλή σεζόν, τηρουμένων πάντα των αναλογιών.
Ας μην ξεχνάμε ότι η φετινή γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού είναι μια πολύ καινούρια και «φρέσκια» ομάδα, με πολλές νεαρές, πολύ ταλαντούχες αλλά άπειρες ακόμα πολίστριες, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό πάντα τον πρωταθλητισμό αλλά έχοντας πάντα μια εύλογη πίστωση χρόνου.
Ο πήχης των στόχων αυτής της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν σίγουρα πιο χαμηλός από τις προηγούμενες χρονιές, ωστόσο οι πιτσιρίκες του Θρύλου ανάγκασαν με τη μεγάλη τους διάθεση για δουλειά αλλά και την ομαδικότητά τους, να ανέβουν οι προσδοκίες, τόσο οι δικές τους όσο και του προπονητή τους και των φίλων της ομάδας, χωρίς βέβαια άγχος.
Δυστυχώς όμως στην Ελλάδα, όσο καλό προγραμματισμό κι αν έχει κάνει μια ομάδα, ειδικά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, υπάρχουν πολλές «συγκυρίες» που μπορούν να τον χαλάσουν. Μια τέτοια ήταν και η αυθαίρετη απόφαση της ΚΟΕ να επισπεύσει το πρόγραμμα διεξαγωγής των τελικών κατά μία εβδομάδα, κάτι που είχε σίγουρα αρνητική επίπτωση στην ομάδα του Πειραιά, καθώς πολλές από τις πολίστριές της πηγαίνουν ακόμα σχολείο και είναι αναγκασμένες να δίνουν και εξετάσεις (άλλες προαγωγικές και άλλες πανελλήνιες) και παράλληλα να παίζουν τα κρίσιμα ματς για τον τίτλο. Ας μην αναφερθούμε εκτενώς και στον πρώτο τελικό όπου λόγω της αλλαγής της ημερομηνίας του δεν είχε προλάβει να ενσωματωθεί η Κοζάκα φουνταριστός, Άσελ Γιακάεβα.
Θα μπορούσε πάντως κάποιος να ισχυριστεί ότι ο προγραμματισμός άλλαξε και για τις δύο ομάδες, ωστόσο αν αναλογιστούμε την μεγάλη διαφορά σε εμπειρίες που έχει ο ΝΟΒ, με αρκετές παγκόσμιες πρωταθλήτριες στις τάξεις του, που βρίσκονται κοντά στο τέλος της ένδοξης καριέρας τους, με αυτές που έχουν οι …ανήλικες πολίστριες του Θρύλου που θα αποτελέσουν σίγουρα το μέλλον του αθλήματος, τότε καταλαβαίνουμε ποια από τις δύο ομάδες μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα μια ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμά της.
Πάντως στο ερυθρόλευκο «στρατόπεδο» υπάρχει πίστη στην ομάδα και στις δυνατότητές της, και τα κορίτσια του Παυλίδη θα δώσουν τη μάχη τους για να κερδίσουν όσα τους αναλογούν μετά από μια τόσο κουραστική και επίπονη σεζόν. Σε αυτή τους την προσπάθεια όμως θα χρειαστούν σίγουρα τη στήριξη του μοναδικού κόσμου του Θρύλου, ο οποίος όταν θέλει μπορεί να μετατρέψει τις έδρες του Ολυμπιακού σε οποιοδήποτε άθλημα σε πραγματικά καμίνια και να αποτελέσει τον 12ο , τον 8ο, τον 6ο, ή οποιονδήποτε παραπάνω παίκτη της ομάδας που θα κάνει τη διαφορά.
Ας σταθούμε λοιπόν δίπλα στο μέλλον του Ολυμπιακού, σε ένα τμήμα που έχει φέρει τίτλους και χαρές στην ομάδα, και που έχει την ατυχία λόγω της φύσης του αθλήματος να διεκδικεί μόνο έναν εγχώριο τίτλο (δεν υπάρχει Κύπελλο στο γυναικείο πόλο). Σίγουρα αυτή η ομάδα στο σύντομο μέλλον θα φέρει κι άλλες κούπες στον Πειραιά, αλλά στο χέρι μας είναι να την βοηθήσουμε να το παλέψει άμεσα, από φέτος κιόλας…
Όλοι στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» (Παπαστράτειο) λοιπόν το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:00 για να βουλιάξουμε τον ΝΟΒ και να βοηθήσουμε τα κορίτσια μας να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους, και ποιος ξέρει, ίσως τελικά ο Θρύλος φέτος να πάρει όλες τις κούπες πρωταθλήματος (και όχι μόνο) σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, κάτι που θα αποτελέσει παγκόσμιο φαινόμενο…!!!

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου