ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται ο Λο

Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται ο Λο

Ο Λο βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο διάστημα και στον Ολυμπιακό είναι ικανοποιημένοι για την άνοδο στην απόδοση του. Πραγματοποίησε συγκλονιστικό ματς στον τελικό του Final-Four και συνεχίζει ενόψει τελικών σημειώνοντας παρόμοιες εμφανίσεις. Έχει "δέσει" δίπλα στον Σπανούλη.
Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν δικαιολογημένα ο MVP στο Final-Four του Λονδίνου, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις τόσο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όσο και απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στον μεγάλο τελικό ο κορυφαίος παίκτης των ερυθρολεύκων ήταν ο Έισι Λο. Ο Αμερικανός γκαρντ, σε εκείνο το ματς, έκανε το καλύτερο του παιχνίδι φέτος, βοηθώντας σε επίθεση (20π, 3/4δ, 1/2τρ, 11/13β), άμυνα, ριμπάουντ (5) και δημιουργία (5ασ), κερδίζοντας και 8 φάουλ από τους Ισπανούς, οι οποίοι αδυνατούσαν να περιορίσουν την δράση του.
Ο Έισι Λο βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο διάστημα και συνεχίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα να πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις, δείχνοντας πως βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση. Λειτουργεί με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του και έχει την δυνατότητα να αλλάζει τον ρυθμό του αγώνα, τρέχοντας όπως πρέπει στο ανοιχτό γήπεδο. Αποτελεί τον (ίσως) κορυφαίο παίκτης στην Ευρώπη στο να τελειώνει αποτελεσματικά τις φάσεις στον αιφνιδιασμό, αξιοποιώντας τόσο τα γρήγορα πόδια του, όσο και τον άριστο τρόπο που γνωρίζει να αφήνει την μπάλα στο καλάθι όταν κάνει μπάσιμο, ακόμη και αν έχει αντιπάλους να τον κυνηγούν. Ένας έξυπνος Αμερικανός γκαρντ με ευρωπαϊκή νοοτροπία και καλό χαρακτήρα, που ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι, βοηθώντας και στο δημιουργικό κομμάτι.

Έχει κατανοήσει πλήρως τον ρόλο του στην ομάδα, ο οποίος αναβαθμίστηκε περισσότερο μετά τον τραυματισμό του Βαγγέλη Μάντζαρη, ενώ έχει "δέσει" απόλυτα στο πλάι του Βασίλη Σπανούλη, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον. "Είμαι ο άνθρωπος πίσω από τον Μπίλι", όπως είχε πει σε συνέντευξη του. Μετά την σπουδαία του εμφάνιση στον τελικό κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, ματς στο οποίο οδήγησε μαζί με τους συμπαίκτες του τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης, συνεχίζει να παίζει μπάσκετ σε υψηλά στάνταρ απόδοσης και στα playoffs της Basket League. Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την θετική εικόνα που παρουσιάζει ο Έισι Λο και η συμμετοχή του αριστερόχειρα γκαρντ θα είναι πολύτιμη ενόψει των καθοριστικών τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στην επίθεση, πλέον, παίρνει πάνω του περισσότερες επιθέσεις, έχοντας την δυνατότητα να σκοράρει τόσο με τις εντυπωσιακές του διεισδύσεις, όσο και από την περιφέρεια, ενώ όπως έχει πει και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Έισι Λο είναι ικανότατος στο να σκοράρει παίζοντας και με πλάτη στο χαμηλό ποστ. Στην άμυνα είναι ο παίκτης που θα αναλάβει το μαρκάρισμα του καλύτερου αντίπαλου γκαρντ ("εξαφάνισε" τον Τεόντοσιτς στον ημιτελικό του Final-Four), στο transition παιχνίδι τρέχει... σφαίρα από το ένα μισό του γηπέδου στο άλλο τελειώνοντας με άρτιο τρόπο τις φάσεις στον αιφνιδιασμό, ενώ είναι εξαιρετικός και στο να πασάρει σωστά, μοιράζοντας μπόλικες ασίστ στους συμπαίκτες του. Ένας παίκτης που γνωρίζει τον ρόλο του μέσα στο σύνολο, βοηθώντας την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της. Μετά το Ευρωπαϊκό, σειρά παίρνει το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει πάρει... φωτιά και βρίσκεται στα καλύτερα τον τελευταία μήνα, δηλαδή στην ιδανική στιγμή, τώρα που κρίνονται οι τίτλοι και συνεχίζει!

Η σπουδαία εμφάνιση του Λο στον τελικό του Final-Four στο Λονδίνο:

Player of the Game: Acie Law, Olympiacos Piraeus από Euroleague_Basketball

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου