ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Γιαπλές: "Να προσέξουμε ριμπάουντ και transition στην άμυνα"

Γιαπλές: "Να προσέξουμε ριμπάουντ και transition στην άμυνα"

Ο Γιαπλές τόνισε πως η συμμετοχή του Ρεθύμνου στα ημιτελικά είναι ιστορική, ενώ επεσήμανε πως η ομάδα του θα πρέπει να προσέξει στην άμυνα τα ριμπάουντ και το transition. Σιζόπουλος: "Να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό".
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ΕΣΑΚΕ, Ολυμπιακός και Ρέθυμνο AEGEAN θα συναντηθούν στην Β Φάση των Playoffs για τις θέσεις 1-4. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ομάδα της Κρήτης στο ΣΕΦ την Τετάρτη 29 Μαΐου και ώρα 20:00 (ΕΤ1) για τον πρώτο αγώνα και την Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρα 18:15 (ΝΕΤ) για τον δεύτερο αγώνα, στη σειρά που νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες.
Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές, γνωρίζει πως ο Ολυμπιακός είναι ικανότατος όταν τρέχει στον αιφνιδιασμό, και για αυτό τον λόγο επεσήμανε πως η ομάδα του θα πρέπει να προσέξει την άμυνα της στο transition αλλά και τα ριμπάουντ: "Ο μεγάλος στόχος για την ομάδα του Ρεθύμνου, για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά εκπληρώθηκε. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή παρουσία και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Παίζουμε με την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και παράλληλα να παίξουμε με το δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Αυτά που μπορείς να πεις για τον Ολυμπιακό όσο αναφορά την άμυνα και την επίθεση είναι πάρα πολλά. Έχει μια πλειάδα ικανών παικτών και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς εύκολα σε κάποιο παίκτη. Χρειαζόμαστε ομαδική αντίδραση και σίγουρα δυο στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε είναι το αμυντικό ριμπάουντ και το αμυντικό μας transition".

Σιζόπουλος:  "Πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί"

Ο παίκτης του Ρεθύμνου, Ανδρέας Σιζόπουλος, είπε τα εξής: "Ξεκινάει μια σειρά αγώνων με τον Ολυμπιακό και πρωταθλητή Ευρώπης. Σε αυτές τις σειρές αγωνίζεσαι με μεγάλες ομάδες και σίγουρα δεν έχεις πολλές πιθανότητες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί και να «ενοχλήσουμε» τον Ολυμπιακό όπως το παιχνίδι του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ. Πρέπει να παίξουμε με το δικό μας τρόπο παιχνιδιού,  που έχουμε πει στην προπόνηση και να δείξουμε ότι αξίζουμε που είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου