ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

«Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι διαθέτει στόφα»

«Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι διαθέτει στόφα»

27/05/2013
 Η στόφα του πρωταθλητή που διαθέτει ο Ολυμπιακός και το βάθος στο ρόστερ, έκανε την διαφορά φέτος και έφερε το νταμπλ στο πόλο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Φώτη Μπλάνη στον NovaΣΠΟΡ FM.

«Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι διαθέτει στόφα»
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πόλο κατακτώντας το νταμπλ και ο Φώτης Μπλάνης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 αναφέρθηκε στα στοιχεία που έκαναν την διαφορά για την ομάδα του.

Στάθηκε ιδιαίτερα στους τελικούς με την Βουλιαγμένη και τον τρόπο που η ομάδα του αντέδρασε μετά το πρώτο χαμένο παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε και στην διοίκηση που είναι κοντά στους αθλητές και τυπική στις υποχρεώσεις της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Μπλάνη στους 94.6:

Για την ήττα από την Βουλιαγμένη στον πρώτο τελικό:

«Μετά το πρώτο παιχνίδι, πραγματικά δείξαμε τη στόφα αυτής της ομάδας. Γι αυτό της αξίζει να είναι εκεί που είναι. Δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Ήταν ένα σοκ να χάνεις τον πρώτο τελικό μέσα στην έδρα σου και όταν υπάρχει το παράδειγμα της προηγούμενης σεζόν, το καμπανάκι χτυπάει»

Για την διοίκηση:

«Είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις τα χρήματα σου στην ώρα σου. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από τον Ολυμπιακό. Είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους οι άνθρωποι της ομάδας και είναι κοντά μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα»

Για την διαφορά της φετινής ομάδας:

«Ήταν πληρέστερη η ομάδα φέτος. Έγιναν πολύ σωστές κινήσεις και σε σχέση με πέρυσι, υπήρχε μεγαλύτερο βάθος. Και υπήρχε πλουραλισμός, δεν σταθήκαμε σε έναν ή δύο παίκτες. Ήταν όλοι παίκτες πρώτης γραμμής και φαίνεται από τα στατιστικά».

Για την Ευρώπη:

« Η Ευρώπη κάθε χρονιά ξεκινάει με το “πάμε για ότι καλύτερο”. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να πάμε και να διεκδικήσουμε κάτι και φέτος που χάσαμε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στους «8» το καταλάβαμε. Είχαμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε αλλά στις λεπτομέρειες δεν τα καταφέραμε. Γι αυτό λέω ότι πρέπει να θέτουμε στόχο τουλάχιστον το Final-4 της Ευρώπης. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πάρει λίγο την… κατηφόρα. Έχει πέσει ο ανταγωνισμός. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στις ομάδες. Βέβαια, έχουν επηρεαστεί και άλλα πρωταθλήματα λόγω οικονομικών. Οι Ούγγροι έλειπαν ουσιαστικά από την Ευρώπη φέτος, οι Ιταλοί έλειπαν και άλλες πολλές ομάδες είχαν αποδυναμωθεί. Έπεσαν τα μπάτζετ και έτσι άλλαξαν τα δεδομένα και έτσι οι περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη ήταν στο ίδιο επίπεδο πάνω-κάτω».

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού:


«Αυτή την στιγμή συνδυάζεται η εμπειρία και το ταλέντο στην ομάδα. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά με ταλέντο και εξελίξιμα που συνυπάρχουν με έμπειρους παίκτες».

Για την Εθνική:

«Η Εθνική κάνει μία καινούρια αρχή. Υπάρχει μία μεγάλη διοργάνωση, το Παγκόσμιο, μπροστά και θεωρώ ότι έχουμε μία πάρα πολύ καλή φουρνιά. Τα παιδιά έχουν εμπειρίες, οι μισοί είναι από τον Ολυμπιακό και την Βουλιαγμένη και πιστεύω ότι το μέλλον θα είναι λαμπρό για την Εθνική ομάδα»


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου