ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Τον βιασαν αλλα...μετα του αρεσε φαινεται...

 Τον βιασαν αλλα...μετα του αρεσε φαινεται...

27/05/2013

Τι να πει κανεις? ειλικρινα ετσι που το ειπε με στεναχωρησε πολυ ο  Τσιωλης...μου θυμησε κατι παλιες ασπρομαυρες Ελληνικες ταινιες δεκατιας του 60 που το σεμνο  καλο κοριτσι απο την επαρχια επειδη δεν μπορουσε να το θρεψει η οικογενεια του κατεβαινε στην κακια Αθηνα να δουλεψει παραδουλευτρα και επεφτε θυμα στις σεξουαλικες ορεξεις του σατανικου εκμεταλευτη εργοδοτη της, και φοβουμενη να μην χασει την δουλεια της υπεκυπτε σε αυτα που της ζητουσε...

Και μετα απο χρονια που το βραδυ κλεινοταν στην καμαρη της και εκλαιγε για την μαυρη της μοιρα, γνωριζε και καποιον που υποτιθεται την αγαπουσε αλλα την εκμεταλευοταν και στην συνεχεια την εβγαζε στο...πεζοδρομιο , μετα ομως της γινοταν συνηθεια η ζωη αυτη, και δεν μπορουσε να την αλλαξει...ετσι λοιπον και ο...Τσιωλης...τον βιασαν στο ΟΑΚΑ και μετα το συνεχισε αφου του αρεσε...Λες να του μεινει και του Αστερα και αφου φυγει ο Τσιωλης και να το...συνεχισει? 

ΕΛΕΟΣ...Α, ΡΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...ΠΡΟΑΓΩΓΕ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ...

ΜΗΠΩΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ...ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ Ο...ΒΙΑΣΜΟΣ?

Αυτα συμβαινουν φιλοι μου οταν εχεις για προπονητη στην ομαδα σου καποιον που θαπρεπε ναναι ...εξωφυλαρουχας...!

Οταν βλεπεις προπονητη να λεει για Champions League και παπαριες Μαριτσα μου επομενο ηταν οι φαπες να αρχισουν να πεφτουν βροχη, και μετα να αρχισει να δικαιολογει την ανικανοτητα του στην προπονητικη να δωσει δυναμη στους ποδοσφαιριστες του να ανταπεξελθουν στις δυσκολες συνθηκες που απαιτουνται και στην Ελλαδα αλλα πολυ περισσοτερο στην Ευρωπη...Δηλαδη ρε Τσιωλη, αν θα εβγαζες τον Αστερα στην Ευρωπη τι θα γινοταν? δεν λες και ευχαριστω που δεν εγινε γιατι θατρωγες τετοια ξεφτυλα εσυ και ο Αστερας που οχι Ευρωπη δεν θα ξαναβλεπες αλλα ο...βιασμος θα ηταν τετοιος που θα ετρωγες και βουτια πολυ βαθια...ποιος ξερει μεχρι που..

Οι φλυαρις και οι λασπολογιες δεν σε κανουν προπονητουρα ουτε μεγαλη την ομαδα σου...εκανε κι η μυιγα κολο κι εχεσε τον..κοσμο ολο...

Περαστικα σου προπονητουρα... 

Ιδου τι ειπε παλι...

"Με τι ψυχολογία; Αφού μας ...βίασαν και στον τελικό κυπέλλου!"

Ημερομηνία: 26 Μάη, 2013 23:30

"Με τι ψυχολογία; Αφού μας ...βίασαν και στον τελικό κυπέλλου!"
Ο τελικός κυπέλλου με όλα όσα συνέβησαν δεν έχουν σβητεί από το μυαλό των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης, όσο κι αν εφημερίδες και λοιποί ενασχολούμενοι εμ το χώρο το ξέχασαν ή, κάνουν πως το ξέχασαν το ρεζιλίκι του ΟΑΚΑ.
Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ την ήττα (1-0) και σχολιάζοντας την κόπωση πουπαρουσιάζσει η ομάδα του, ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε μεταξύ άλλων: "Είναι καταστροφικό όπως έγιναν τα πλέι οφ. Κανονικά θα έπρεπε να γίνουν αμέσως μετά το πρωτάθλημα. Αφού τα κάνουν θα πρέπει να τα κάνουν γρήγορα. Υπήρξαν ομάδες που προετοιμάστηκαν, ενώ άλλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ που είχε τα προβλήματά του και εμείς που είχαμε την κούραση από τον τελικό, μπήκαμε διαφορετικά. Δεν είναι μόνο η σωματική κούραση, αλλά και η ψυχολογική για εμάς έτσι όπως βιάστηκε η ομάδα μας στον τελικό".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου