ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ψυχρολουσία για τους Νεους μας στο 89'

Ψυχρολουσία για τους Νεους μας στο 89'

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού κρατούσε τη νίκη μέχρι το 89', αλλά μία αμυντική αδράνεια έδωσε την ευκαιρία στον Αστέρα Τρίπολης να ισοφαρίσει και να φύγει από τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη με ισοπαλία 1-1.
Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο προπονητικό κέντρο Ρέντη, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League U20.


Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 40ό λεπτό μετά από ενέργεια του Σιώπη και σουτ του Ιγνατίδη, αλλά ο Αστέρας πέτυχε την ισοφάριση στο 89' με τέρμα του Τριανταφύλλη, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα στο 85'.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 24 βαθμούς σε 12 αγώνες, με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ να έχει 30 βαθμούς σε 13 παιχνίδια.

Να σημειωθεί πως οι Μίτσελ Γκονθάλεθ και Πιέρ Ισά παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση, ενώ στο Ρέντη παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και οι κ.κ. Ζελενίτσας, Βαμβακούλας, Γεωργάτος, Τσιάρτας και Θεόφιλος Καρασαββίδης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Στρέζος, Βλάχος, Μακροστέργιος, Νασιακόπουλος, Παπασάββας, Σιώπης (78' Λάτσι), Γιάνκοβιτς (85' Σάλιακας), Βούρος, Ιγνατίδης, Πασαλίδης (57' Ψυχογιός), Σωτηράκος.

Αστέρας Τρίπολης: Λαδάς, Πολύδωρος (85' Τριανταφύλλης), Κυριακόπουλος, Καστριτσέας, Βαζούκης, Γκίτζιας Β. (74' Μαργαρίτης), Γογωνάς, Καρυδόπουλος (46' Μηλιώτης), Τσόφλιος, Τογρού, Τσιώλης.

Κίτρινες κάρτες: 36' Παπασάββας (Ολυμπιακός), 80' Γογωνάς, 84' Μαργαρίτης, 89' Τσόφλιος, 93' Καστριτσέας (Αστέρας Τρίπολης)


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου