ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Άντερλεχτ και τη Δευτέρα!

Εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Άντερλεχτ και τη Δευτέρα!

Η πειραϊκή ΠΑΕ γνωστοποίησε πως έχουν περισσέψει ορισμένα εισιτήρια για το ματς της Τρίτης (10/12), Ολυμπιακός - Άντερλεχτ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Την Δευτέρα (9/12) θα κυκλοφορήσουν τα εναπομείναντα. Τα φθηνότερα από αυτά κοστίζουν 50 ευρώ.
Την Δευτέρα (9/12) θα κυκλοφορήσουν τα εναπομείναντα εισιτήρια για την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Άντερλεχτ που θα διεξαχθεί την Τρίτη (11/12, 21:45) για την αυλαία των ομίλων του Champions League. Τα φθηνότερα από αυτά κοστίζουν 50 ευρώ. Τα "μαγικά χαρτάκια" για τον "τελικό" θα διατίθενται όχι μόνο από τα εκδοτήρια, αλλά και μέσω ίντερνετ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ανακοινώνεται ότι αύριο ΔΕΥΤΕΡΑ (4/11), θα γίνεται διάθεση εισιτηρίων διαφόρων τιμών που επεστράφησαν από την φιλοξενούμενη ομάδα και την διοργανώτρια αρχή, για τον αγώνα απέναντι στην Anderlecht, από τα εκδοτήρια, έξω από την Θύρα 25, με ώρες διάθεσης 10:00-18:00 ή έως την εξάντλησή τους.

Επίσης θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και μέσω Internet από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.olympiacos.org.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 50€, 55€, 60€, 75€ & 175€ (VIP)

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων.

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να τα προμηθευτεί εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού για κάθε ένα».

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου