ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Τα αποτελεσματα του Champions League (videos)

Τα αποτελεσματα του Champions League (videos)

 12/12//2013

Έμεινε…παγωτό η «Κυρία»

Ένα γκολ του Σνάιντερ χάρισε στη Γαλατάσαραϊ τη νίκη με 1-0 επί της Γιουβέντους στο… παγοδρόμιο του «Αλί Σάμι Γεν» και μαζί το εισιτήριο για τους «16» αφήνοντας «παγωτό» τους Ιταλούς.

Έμεινε… παγωτό η «Κυρία» (video)Για δεύτερη φορά στις τρεις τελευταίες συμμετοχές της στο Champions League, η Γιουβέντους αποκλείεται στη φάση των ομίλων. Η Γαλατάσαραϊ στη δεύτερη… δόση του αγώνα που άρχισε χθες και διακόπηκε λόγω χιονόπτωσης επικράτησε 1-0 στο… παγοδρόμιο του «Αλί Σάμι Γεν» και πήρε το εισιτήριο για τους «16» αφήνοντας τους πρωταθλητές Ιταλίας με την παρηγοριά του εισιτηρίου για τους «32» του Europa League.

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ με δεξί σουτ από κεφαλιά πάσα του Ντιντιέ Ντρογκμπά στο 85ο λεπτό πέτυχε το γκολ που έκρινε την πρόκριση.

Τη σεζόν 2009-10 η ομάδα του Τσίρο Φεράρα είχε καταταγεί τρίτη, συγκεντρώνοντας 8 βαθμούς, ενώ η Μπάγερν Μονάχου είχε 10 και η Μπορντό 16, με την τελευταία Μακάμπι Χάιφα να μηνκάνει βαθμολογική συγκομιδή.



Γαλατάσαραϊ (Μαντσίνι): Μουσλέρα, Γκοκχάν Ζαν, Σετζού, Σεμίχ Καγιά, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Σνάιντερ (92’ Γκιουλσελάμ), Ριέρα, Ντρογκμπά, Ουμούτ Μπουλούτ (81’ Εμπουέ).

Γιουβέντους (Κόντε): Μπουφόν, Κιελίνι, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι (90’ Τζοβίνκο), Λιχτστάινερ, Πογκμπά, Μαρκίζιο (87’ Κουαλιαρέλα), Ασαμόα, Βιδάλ, Τέβες, Γιορέντε.

Η τελική βαθμολογία του Β’ ομίλου

1. Ρεάλ Μαδρίτης 16 (20-5)
2. Γαλατάσαραϊ 7 (8-14)
3. Γιουβέντους 6 (9-9)
4. Κοπεγχάγη 4 (4-13)

Οι…σκληροί της Γαλατάσαραϊ

Φορώντας την πιο «ψαρωτική» τους έκφραση, οι παίκτες της Γαλατάσαραϊ φωτογραφήθηκαν στα αποδυτήρια μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Γιουβέντους.

Οι… σκληροί της Γαλατάσαραϊ
Όταν κερδίζεις, έχεις κέφια. Όταν, δε, κερδίζεις τη Γιουβέντους και προκρίνεσαι στους «16» του Champions League… ακόμη καλύτερα.

Λίγα λεπτά μετά το 1-0 που έστειλε τη Γαλατάσαραϊ, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά μάζεψε την παλιοπαρέα και όλοι τους μαζί πόζαραν με ύφος… κακού για χάρη του Instagram του Ιβοριανού σέντερ φορ.

Νωρίτερα, πάντως, ο Ντρογκμπά και ο Σνάιντερ, που συνεργάστηκαν για το γκολ της νίκης, πανηγύρισαν αγκαλιασμένοι στο χιόνι.


Ακολούθησε τη «Μπάρτσα», η Μίλαν

Η Μίλαν είναι η δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, πίσω από τον Μπαρτσελόνα, στο 8ο όμιλο. «Σαρωτική» η «Μπάρτσα», 6-1 τη Σέλτικ, γκολ ο Σαμαράς.

Ακολούθησε τη «Μπάρτσα», η Μίλαν
Η Μίλαν έμεινε στο 0-0 με τον Άγιαξ, στην τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου και πήρε την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Μιλάνου βολευόταν με δύο αποτελέσματα και παίζοντας με δέκα παίκτες από το 22’ με απευθείας κόκκινη του Μοντολίβο, «κράτησε» μέχρι το φινάλε και πανηγύρισε την πρόκριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μίλαν: Αμπιάτι, Ντι Σίλιο, Ζαπάτα, Κονστάντ, Μπονέρα, Ντε Γιόνγκ, 24’ Ελ Σαράουι (24’ Πόλι), Κακά (81’ Μεξές), Μπαλοτέλι.

Άγιαξ: Κίλεσεν, Φαν Ρίιν, Μοϊσάντερ, Μπλιντ, Ντενσβίλ, Πόουλσεν (46’ Χέσεν), Σχόνε, Σερένο, Φίσερ, Μπόγιαν (72’ Σίγκθορσον), Κλάασεν.

Μπαρτσελόνα-Σέλτικ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το οποίο ήταν και αδιάφορο, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 6-1 της Σέλτικ, με τον Γιώργο Σαμαρά, όμως να σκοράρει το γκολ της τιμής για την ομάδα του. Ο Πικέ στο 7’, άνοιξε τον χορό των τερμάτων, ο Πέδρο στο 40’ τα διπλασίασε και κάπου εκεί ανέλαβε ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ πέτυχε τρία γκολ (45’, 48’, 58’). Το έκτο και τελευταίο τέρμα των Καταλανών, έβαλε ο Τέγιο στο 72’.

Βαθμολογία:

Μπαρτσελόνα 13
Μίλαν 9
Άγιαξ 8
Σέλτικ 3

All Goals - Barcelona 6-1 Celtic - 11-12-2013... από video4all

Μαχαιρώθηκαν οπαδοί του Άγιαξ στο Μιλάνο

Τρεις οπαδοί του Άγιαξ μαχαιρώθηκαν καθ’ οδόν για το «Σαν Σίρο» και τον αγώνα της ομάδας τους με τη Μίλαν. Ο ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Μαχαιρώθηκαν οπαδοί του Άγιαξ στο Μιλάνο


Ένας τραυματίστηκε στο στομάχι και κάποιος άλλος στην πλάτη, ενώ σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης υπήρξαν μαρτυρίες για επεισόδια και συμπλοκές οπαδών της Μίλαν και του Άγιαξ σε διάφορα σημεία του Μιλάνου.

H πιο γλυκιά φετινή ήττα της Ζενίτ

Την πιο γλυκιά φετινή της ήττα υπέστη η Ζενίτ! Η παρέα του Λοντίγκιν ηττήθηκε 4-1 από την Αούστρια Βιέννης, ωστόσο πέρασε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη της Ατλέτικο επί της Πόρτο (2-0).

Χάσαμε... Ζήτω! (video)
Η αλήθεια είναι πως εξ’ αρχής η Ζενίτ είχε πιο εύκολο έργο! Και παρά το γεγονός πως στο δικό της παιχνίδι τα έκανε... μαντάρα, κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ!

Οι Ρώσοι ναι μεν ηττήθηκαν 4-1 από την αποκλεισμένη Αούστρια Βιέννης, ωστόσο την ίδια ώρα η πρώτη και αδιάφορη, Ατλέτικο Μαδρίτης επικρατούσε άνετα 2-0 της Πόρτο και... βοηθούσε την παρέα του Λοντίγκιν για την πρόκριση.

Έτσι, οι «δράκοι» συνεχίζουν στο Europa League που ήθελαν διπλό στην Μαδρίτη και «γκέλα» της Ζενίτ για να «κλέψουν» το εισιτήριο.

Αούστρια Βιέννης-Ζενίτ 4-1
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους φιλοξενούμενους. Αφού λοιπόν ο Λοντίγκιν έπιασε δύο τετ-α-τετ, ήρθε ο Κερζάκοφ να βάλει μπροστά την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης και να ισχυροποιήσει την θέση της ομάδας του για την πρόκριση. Ωστόσο, οι Αυστριακοί πήγαν το παιχνίδι ισόπαλο στα αποδυτήρια με τον Χόσινερ να ισοφαρίζει ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα.

Το... blackout των Ρώσων στο τέλος του πρώτου μέρους, συνεχίστηκε και στην έναρξη του δεύτερου! Έτσι, ο Τζουν με τέρμα στο 48’ και με τον Χόσινερ να βρίσκει ξανά δίχτυα τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι το σκορ με 3-1! Οι Αυστριακοί έβαλαν το... κερασάκι στην τούρτα στο 93’ με τον Κίεναστ για το τελικό 4-1 και αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι την διοργάνωση, ενώ η Ζενίτ συνεχίζει έστω και με ήττα στην επόμενη φάση.
Ατλέτικο Μαδρίτης-Πόρτο 2-0

Οι Μαδριλένοι ήταν αδιάφοροι, όμως αυτό δεν σημαίνει πως... δεν θα έπαιζαν κιόλας, παρά το γεγονός πως οι Πορτογάλοι «καίγονταν» για νίκη. Κι έτσι, η ομάδα του Σιμεόνε μπήκε σε θέση οδηγού με τον Γκαρσία στο 14’ να ανοίγει το σκορ. Οι «δράκοι» είχαν την τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 28’ και να ξαναμπούν στο κόλπο του διπλού, όμως ο Ζόσουε αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 37’ ο Ντιέγκο Κόστα σκόραρε για τους «ροχιμπλάνκος» και ουσιαστικά έβαλε «ταφόπλακα» στα όνειρα της Πόρτο για πρόκριση. Τα εναπομείναντα λεπτά αν και ήταν αρκετά, πέρασαν χωρίς πολλά-πολλά, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν και έδειχναν ανήμποροι να παλέψουν για την ανατροπή και φυσιολογικά έμειναν εκτός συνέχειας Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θα έχουν την ευκαιρία τους για κάποια διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ.

Τα αποτελέσματα του 7ου ομίλου:

Αούστρια Βιέννης-Ζενίτ 3-1
(44’, 51’ Χόσινερ, 48’ Τζουν – 35’ Κερζάκοφ)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Πόρτο 2-0
(14’ Γκαρσία, 37’ Ντιέγκο Κόστα)

Η τελική βαθμολογία:

1. Ατλέτικο Μαδρίτης 16
2. Ζενίτ 6
3. Πόρτο 5
4. Αούστρια Βιέννης 5

All Goals - Atletico Madrid 2-0 Porto - 11-12... από video4all

Eξω η Νάπολι

Φινάλε θρίλερ στον 6ο όμιλο, με Ντόρτμουντ, Άρσεναλ και Νάπολι να τερματίζουν με 12 βαθμούς αλλά την τελευταία να μένει εκτός. Νίκη 2-1 των Βεστφαλών επί της Μαρσέιγ, δεν έφτανε το 2-0 στους Ιταλούς.

Στην… απέξω η Νάπολι (video)
Η Ντόρτμουντ ήταν η μεγάλη κερδισμένη στον έκτο όμιλο καθώς με τη νίκη επί της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» με 2-1 τερμάτισε πρώτη, την ώρα που η Άρσεναλ έχανε μεν με 2-0 από τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο», αλλά έπαιρνε το εισιτήριο στην τριπλή ισοβαθμία. Οι δευτεραθλητές Ιταλίας έγιναν η δεύτερη ομάδα στην ιστορία του θεσμού που μένει εκτός πρόκρισης με δώδεκα βαθμούς.

Τσάμπα… νίκη

Οι «κανονιέρηδες» έδειχναν να ελέγχουν το ματς μέχρι το τελευταίο εικοσάλεπτο. Στο 73’, ωστόσο, ο Ιγκουαΐν γύρισε όμορφα το σώμα του και με σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ τρία λεπτά μετά τα πράγματα χειροτέρεψαν για τους Λονδρέζους, όταν ο Αρτέτα δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και τους άφησε με δέκα παίκτες. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καγεχόν διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, αλλά χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα.

Νάπολι: Ράφαελ, Μάτζιο, Ραούλ Αλμπιόλ, Φερνάντες, Αρμέρο, Τζεμαϊλί, Μπεχράμι, Καγεχόν, Πάντεφ (57’ Ινσίνιε), Μέρτενς, Ιγκουαΐν.

Άρσεναλ: Σέζνι, Τζένκινσον, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Φλαμινί, Αρτέτα, Ροσίτσκι (75’ Ροσίτσκι), Εζίλ, Καθόρλα (68’ Ράμσεϊ), Ζιρού.

Λύτρωση στο τέλος

Ο Λεβαντόφσκι στο 4’ πρόλαβε την έξοδο του Μανταντά και άνοιξε το σκορ, αλλά δέκα λεπτά μετά ο Ντιαβαρά από θέση οφσάιντ ισοφάρισε. Στο 34’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παγιέ με δεύτερη κίτρινη κάρτα που πήρε για θέατρο, αλλά χρειάστηκε να φτάσει το 87ο λεπτό για να εκμεταλλευτούν οι Βεστφαλοί το αριθμητικό πλεονέκτημα και να κάνουν το 2-1 με τον Γκρόσκροϊτς.

NVsA 2-0, CL2013 από futbolsapiens
 
Μαρσέιγ: Μανταντά, Λούκας Μέντες (46’ Αμπντάλα), Ντιαβαρά, Μεντί, Φανί, Σεϊρού, Λεμινά, Τοβέν (79’ Ιμπουλά), Παγέ, Ζινιάκ, Κελιφά (55’ Μορέλ).

Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Γκρόσκροϊτς, Σαρ, Παπασταθόπουλος, Ντουρμ, Σαχίν, Κελ (78’ Πίστσεκ), Μπλαστσικόφσκι, Μχιταριάν, Ρόις (78’ Σίμπερ), Λεβαντόφσκι.

All Goals - Marseille 1-2 Borussia Dortmund... από video4all
 Πολύ κλάμα ο Ιγκουαΐν...
Δεν αντέχεται, τι να λέμε. Είναι μεγάλη στεναχώρια να αποκλείεσαι με 12 βαθμούς, γι’ αυτό και έκλαψε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν μετά την «γκαντεμιά» της Νάπολι.

Πολύ κλάμα ο Ιγκουαΐν... (video)
Ποιος να το ‘λεγε στη Νάπολι στην εκκίνηση της διοργάνωσης πως στο τέλος της πρώτης φάσης θα ‘χει μαζέψει 12 βαθμούς, αλλά θα χει περιοριστεί στο Europa League.

Δεν χωνεύεται, κακά τα ψέμματα.
Γι’ αυτό και ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν ήταν απαρηγόρητος μετά το 2-0 επί της Άρσεναλ. Η ομάδα του δεν τα κατάφερε να συνεχίσει στο Champions League κι ο καημός είναι μεγάλος...

«Βασιλική» νίκη για Σάλκε

Με τη νίκη της η Σάλκε με 2-0 κόντρα στη Βασιλεία κατάφερε να «πετάξει» εκτός συνέχειας Champion League τους Ελβετούς, παίρνοντας η ίδια την πρόκριση. Την πρωτιά του ομίλου πήρε η Τσέλσι

«Βασιλική» νίκη για Σάλκε
Στο τέλος προκρίνονται οι Γερμανοί

Τη νίκη ήθελε η Σάλκε για να περάσει στους 16 του Champions League, ενώ η Βασιλεία βολευόταν και με την ισοπαλία.

Το ματς ξεκίνησε πολύ συντηρητικά και από τις δύο ομάδες. Η Βασιλεία προσπαθούσε να κρατήσει την ισοπαλία και την πρόκριση. Στο 31' άλλαξε η ροή του αγώνα αφού η Βασιλεία έμεινε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ιβάνοφ αφού έκοψε τον Ζάλαϊ ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει για να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα δεν άλλαξε κάτι με τις ομάδες να μένουν στο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Σάλκε μπήκε πιο επιθετικά για να πάρει την πρόκριση. Στο 51' ο Ντράξλερ μετά από ασίστ του Φαρφάν άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς, φέρνοντάς τους πιο κοντά στην πρόκριση. Στο 57ο ο Μάτιπ από εμφανή θέση οφσάιντ διπλασίασε τα τέρματα της Σάλκε, τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση στους 16.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Σάλκε (Κέλερ): Φέρμαν, Χέβεντες (31 Ζάλαϊ), Σαντάνα, Ουτσίντα, Μάτιπ, Κολάσινατς, Μάιερ, Μπόατενγκ, Ντράξλερ (66 Φους), Νόιστεντερ, Φαρφάν

Βασιλεία (Γιακίν): Ζόμερ, Ιβάνοφ, Φόσερ, Σαρ, Ντιέ, Στόκερ (72 Ντελγκάδο), Φρέι, Σαλάχ, Ελνενί (61 Σίο), Ζακά, Στρέλερ

Πρωτιά για Τσέλσι

Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι Σβάρτσερ έγινε ο γηραιότερος που έκανε ντεμπούτο στο Champions League και ο δεύτερος γηραιότερος παίκτης που έπαιξε σε αγώνα Champions League σε ηλικία 41 ετών και 66 ημερών μετά τον Μάρκο Μπαλότα της Λάτσιο, ο οποίος έπαιξε τελευταία φορά σε ηλικία 43 ετών και 253 ημερών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Τσέλσι, η οποία παρατάχθηκε με πολλούς αναπληρωματικούς, ήθελε τη νίκη απέναντι στην αδιάφορη Στεάουα για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας του 5ου ομίλου του Champions League. Το έργο της το έκανε πιο εύκολο ο Μπα, ο οποίος στο 10ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στους «μπλε» και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Η Τσέλσι ό,τι και να γινόταν δεν έχανε την πρωτιά και η Στεάουα ήταν εντελώς αδιάφορη οπότε το ματς πέρασε χωρίς άλλες συγκινήσεις

Οι συνθέσεις των ομάδων

Τσέλσι (Μουρίνιο): Σβάρτσερ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Νταβίντ Λουίς, Τέρι, Λάμπαρντ, Όσκαρ (67 Σούρλε), Μίκελ (75 Ραμίρες), Αζάρ, Γουίλιαν (80 Ντε Μπράινε), Μπα

Στεάουα (Ρέγκενκαμπφ): Ταταρουσάνου, Σουκάλα, Γκάρντος, Λατοβλέβιτσι, Γκεοργκέφσκι, Πιντιλί (Λεάντρο Τάτου), Τσίπσιου, Πιρβουλέσκου, Στάνσιου (61 Πρεπέλιτσα), Ιάνσου, Καπετάνος (71 Πιοβακάρι)
Τα αποτελέσματα της 6ης Αγωνιστικής

Τσέλσι – Στεάουα Βουκουρεστίου 1-0
(10 Μπα)

Σάλκε – Βασιλεία 2-0
(51 Ντράξλερ, 57 Ματίπ)


Βαθμολογία

Τσέλσι 12
Σάλκε 10
Βασιλεία 8
Στεάουα 3

Γκολ-σκάνδαλο υπέρ της Σάλκε!

Και που το λέμε σκάνδαλο, «ελαφρύ» είναι! Μοιάζει ασύλληπτο, αλλά συνέβη και το γκολ μέτρησε κανονικά υπέρ της Σάλκε, την ώρα που τέσσερις παίκτες της ήταν οφ-σάιντ!

Γκολ-σκάνδαλο! (video)

Πόση μυωπία πρέπει να έχεις για να μην το δεις;

10 βαθμούς; 15; Να μην βλέπεις καν;

Ό,τι και να πεις, δεν εξηγείται αυτό.

Το παιχνίδι της Σάλκε με την Βασιλεία ήταν στο 1-0 υπέρ των Γερμανών, μέχρι που έγινε η ακόλουθη φάση. Τέσσερις παίκτες των «βασιλικών μπλε» να είναι ξεκάθαρα οφ-σάιντ, τον βοηθό να μην σηκώνει το σημαιάκι του, τον διαιτητή να μην το παίρνει πάνω του και τον Μάτιπ να γράφει το 2-0, σκορ που έμεινε ως το τέλος.

All Goals - Schalke 2-0 Basel - 11-12-2013... από video4all

Tέσσερις γερμανικές ομάδες κατάφεραν να προκριθούν στην επομενη φάση...Τυχαιο?

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, τέσσερις γερμανικές ομάδες κατάφεραν να προκριθούν στην φάση των νοκ-άουτ της διοργάνωσης.

Έγραψαν ιστορία οι Γερμανοί

Οι Γερμανοί επιτίθενται... Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ, Σάλκε και Μπάγερ Λεβερκούζεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην φάση των νοκ-άουτ παιχνιδιών του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, δηλαδή οι γερμανικές ομάδες να κάνουν το 4/4!

Οι Βαυαροί πέρασαν σαν πρώτοι με 15 βαθμούς στον τέταρτο όμιλο, οι Βεστφαλοί απ’ την ίδια θέση με 12 πόντους στον έβδομο όμιλο, οι «βασιλικοί μπλε» ως δεύτεροι στον πέμπτο όμιλο με 10 βαθμούς και τέλος οι «ασπιρίνες» τερμάτισαν πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο όμιλο, μαζεύοντας 10 βαθμούς.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου