ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Τον Παναθηναϊκό φιλοξενεί το βράδυ του Σαββάτου (14/12, 21:30, Novasports1) ο Ολυμπιακός, στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη, σε παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική της Volley League.
Η ομάδα του Πειραιά είναι έτοιμη για μία ακόμη νίκη που θα την κρατήσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και οι παίκτες παρά την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια και το μεγάλο ταξίδι στη Ρωσία θέλουν να πάρουν μία "καθαρή" νίκη, αλλά και να παίξουν καλό βόλεϊ για τον κόσμο που θα μεταβεί στο Ρέντη για να τους ενισχύσει.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, μιλώντας για το παιχνίδι σημείωσε: "Πάντα ένας αγώνας του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερος. Είναι ντέρμπι και θέλει μεγάλη προσοχή. Εμείς προερχόμαστε από μία σειρά δύσκολων αγώνων και υπάρχει κούραση και από το ταξίδι στη Ρωσία, όμως έχουμε υποχρέωση να κερδίσουμε. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή, έχει αρκετές αλλαγές, όμως εμείς θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και να επιβληθούμε από τον πρώτο κιόλας πόντο".

Ο έμπειρος προπονητής, που ως παίκτης έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά "ντέρμπι αιωνίων", θέλει και τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας: "Θέλω να καλέσω τον κόσμο μας να έρθει το Σαββατο με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την Τετάρτη με την Οστράβα να μας στηρίξει. Τον έχουμε ανάγκη. Η δύναμη που μας δίνει ο κόσμος είναι μεγάλη".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου