ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

O ΑΜΙΜΗΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ (videos)

O ΑΜΙΜΗΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ (videos)

11/12/2013

Mπορει να λεμε και να γκρινιαζουμε και δικαιολογημενα καποιες φορες για την μικρη συμετοχη σε υποτιθεται πιο μικρες αναμετρησεις αλλα με μεγαλη σημασια γιατι αφορουν Πρωταθλημα και Κυπελλο Ελλαδος και πρεπει να συμετεχουμε σε ολα αν και βεβαια οι δυσκολοι καιροι που περναμε ολοι μας δυσκολευει την κατασταση, απο την αλλη ομως ειμαστε τοσοι πολλοι που μπορουμε να γεμιζουμε το Γ.Καραισκακης τρεις φορες και οχι μια...
Οπως και να εχει ομως ο ερυθρολευκος λαος ειναι αμιμητος σε ολα του και ξερει να στηριζει την ομαδα οταν πρεπει,και το απεδειξε ακομη μια φορα στην αναμετρηση με την Αντερλεχτ στο Καραισκακης.
Οι οργανωμενοι της Θυρας 7 εστησαν ενα καταπληκτικο coreo που και παλι μιλανε και για αυτο στην Ευρωπη εκτος απο την μεγαλη προκριση στην επομενη φαση.
Αυτο που πρεπει να πουμε ειναι ενα μεγαλο ευχαριστω και συγχαρητηρια στα ερυθρολευκα αδελφια μας που κουραστηκαν μεσα στο ψωφοκρυο απο πολυ νωρις να ετοιμασουν το ομορφο coreo για να το απολαυσουν σε ολη την Ευρωπη και οχι μονο ολοι οι ποδοσφαιροφιλοι.

Απολαυστε τα βιντεο απο την εξεδρα και τα coreo


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου