ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Προληπτικά εκτός ο Πέτγουεϊ, προπονήθηκε ο Σίμονς

Προληπτικά εκτός ο Πέτγουεϊ, προπονήθηκε ο Σίμονς

08/12/2013

Πέτγουεϊ και Αγραβάνης έμειναν εκτός προπόνησης και για προληπτικούς λόγους δεν θα παίξουν κόντρα στον Πανελευσινιακό. Κανονικά στο πρόγραμμα ο Σίμονς και μετράει αντίστροφα ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Αμερικανός λόγω ότι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην μέση (δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό), ενώ ο Έλληνας φόργουορντ ταλαιπωρείται από μυικό σπασμό στον αυχένα.

Στην δωδεκάδα, βέβαια, θα επιστρέψουν τόσο ο Γιώργος Πρίντεζης, όσο και ο Μίρζα Μπέγκιτς, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι στην Euroleague και θα πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Έναν μήνα μετά ακριβώς (8 Νοεμβρίου στη Σιένα) από τον τραυματισμό του (εξάρθρωση ωμοπλάτης), ο Σέντρικ Σίμονς έλαβε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας μαζί με τους συμπαίκτες του

Ο Αμερικανός σέντερ δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη, δείχνει καλύτερα και μετράει αντίστροφα ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα κάνει ροτέισον στην αναμέτρηση απέναντι στον Πανελευσινιακό, έχοντας στο μυαλό του να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (12/12) κόντρα στην Σιένα στο (κεκλεισμένων των θυρών) ΣΕΦ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου