ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Κλείνει φιλικά και προπονητικό κέντρο

Κλείνει φιλικά και προπονητικό κέντρο 

13/12/2013

 Ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός της Εθνικής σχετικά με το κλείσιμο του προπονητικού κέντρου και των φιλικών που θα δώσει η «γαλανόλευκη» πριν από το Μουντιάλ.

Κλείνει φιλικά και προπονητικό κέντρο
Την προσεχή Δευτέρα έρχεται ο Φερνάντο Σάντος στην Αθήνα για να μπει στην τελική ευθεία, ο προγραμματισμός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εν όψει της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πάντως, θα έχει ξεκαθαρίσει, εντός της ημέρας, σε ποιο μέρος θα καταλύσει η αποστολή της Εθνικής στη Βραζιλία.

Μασεγιό ή Σάο Πάολο


Οι δύο βασικές επιλογές είναι το Μασεγιό και το Σάο Πάολο. Τα τελευταία 24ωρα φαινόταν να έχει προκριθεί η περίπτωση του Μασεγιό, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Νατάλ και τη Φορταλέζα. Στις πόλεις, δηλαδή, που θα γίνουν το δεύτερο και το τρίτο παιχνίδι της Εθνικής, αντίστοιχα.

Ο Ρικάρντο Σάντος επισκέφτηκε τη συγκεκριμένη περιοχή τις προηγούμενες ημέρες και ενημέρωσε σχετικά τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Αποφασίστηκε το Μασεγιό να είναι η πρώτη επιλογή της «γαλανόλευκης» ώστε να αποφευχθούν οι πολλές και μεγάλες μετακινήσεις της αποστολής.

Ωστόσο, παρουσιάστηκαν αντικειμενικές δυσκολίες καθώς υπάρχει κι άλλη ομάδα που θέλει το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο. Η δεύτερη επιλογή είναι οι εγκαταστάσεις στην πόλη Ατιμπάια, η οποία βρίσκεται 70 χλμ από το Σάο Πάολο. Εάν ανατραπούν τα πράγματα, η Εθνική θα έχει για «βάση» της, την Ατιμπάια.

Νότια Κορέα ή Γκάνα

Στις 4 Μαρτίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που να ταιριάζει στο στιλ της Ιαπωνίας ή της Ακτής Ελεφαντοστού. Συζητήσεις έχουν γίνει με τη Νότια Κορέα και τη Γκάνα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένονται οριστικές εξελίξεις.

Σχετικά με το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας είναι σχεδόν βέβαιο -εφόσον δεν προκύψει μία πολύ καλή πρόταση από τις ΗΠΑ- ότι θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Σχεδόν «κλεισμένο» πρέπει να θεωρείται το δυνατό φιλικό με την Πορτογαλία τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, στην πατρίδα του Φερνάντο Σάντος.

Κατόπιν, η «γαλανόλευκη» αποστολή θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για να εγκατασταθεί και να προσαρμοστεί στις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας. Βάσει προγραμματισμού θα βρεθεί στη Βραζιλία 7-8 ημέρες πριν από το πρώτο ματς κόντρα στη Κολομβία και θα δώσει πιθανότατα και ένα τελευταίο φιλικό.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου