ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Στον τηλεμαραθώνιο της Unicef ο Ολυμπιακός-Εξήρε Ολυμπιακό ο Τζέραρντ-Στα Red store η UNICEF

Στον τηλεμαραθώνιο της Unicef ο Ολυμπιακός

10/12/2013
 Το παρών στον τηλεμαραθώνιο της Unicef έδωσαν οι Τάσος Παπάζογλου, Μιγκέλ Τόρες και Μάρκο Σέποβιτς, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του Ολυμπιακού προς την φιλανθρωπική οργάνωση.

Στον τηλεμαραθώνιο της Unicef ο Ολυμπιακός

Οι Παπάζογλου, Τόρες και Σέποβιτς ήταν οι παίκτες που εκπροσώπησαν στον τηλεμαραθώνιο αγάπης της Unicef τον Ολυμπιακός.
 

Οι τρεις ποδοσφαιριστές έκαναν τις τοποθετήσεις τους για αυτήν την συνεργασία ενώ υπέγραψαν στο σχετικό βιβλίο ευχών του Οργανισμού. Ως γνωστό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αναλάβει να συγκεντρώσει 2.000.000 ευρώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, κάτι που ισοδυναμεί με τη διάσωση 50.000 παιδιών, προσφέροντας παράλληλα αφιλοκερδώς τη φανέλα της ομάδας για την προβολή της UNICEF.

Αναλυτικά, το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Ολυμπιακός, όπως είναι γνωστό έχει προσφέρει τη φανέλα του για την προβολή της UNICEF προκειμένου να συγκεντρωθούν 2 εκατομμύρια ευρώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια για τον εμβολιασμό 50.000 παιδιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο και βρίσκεται κοντά στον οργανισμό σε κάθε του προσπάθεια. Η οικογένεια του Ολυμπιακού δείχνει συνεχώς την ευαισθησία της σε θέματα που ξεφεύγουν από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, και έτσι ήταν παρούσα και στον φετινό Τηλεμαραθώνιο της UNICEF.

Οι παίκτες μας, Τάσος Παπάζογλου, Μιγκέλ Τόρες και Μάρκο Σέποβιτς βρέθηκαν στην εκδήλωση που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια κι έχει ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την καταπολέμηση της φτώχειας και του υποσιτισμού των παιδιών. Η ομάδα μας έδωσε προς δημοπρασία 3 υπογεγραμμένες φανέλες και 3 ποδοσφαιρικές μπάλες, με τους παίκτες μας να μιλούν για τη σημασία της προσπάθειας που γίνεται.



Αρχικά, ο Τάσος Παπάζογλου δήλωσε: «Είναι μία πρωτοποριακή κίνηση αυτή που έχει κάνει ο Ολυμπιακός με αυτή τη συνεργασία. Θα θέλαμε να πούμε σε όλο τον κόσμο να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά του κόσμου. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να δώσει ό,τι μπορεί ο καθένας έτσι ώστε να πάνε όλα καλά, γιατί όλοι μας έχουν ανάγκη».



Ο Μάρκο Σέποβιτς έστειλε από την πλευρά του το δικό του μήνυμα: «Θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέρος αυτής της πρωτοβουλίας. Θέλω πάρα πολύ όλοι μας να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά του κόσμου που το χρειάζονται, γιατί όταν εκείνα είναι ευτυχισμένα, θα είμαστε κι εμείς ευτυχισμένοι».



Τέλος, ο Μιγκέλ Τόρες μίλησε για την παρουσία των παικτών μας στον Τηλεμαραθώνιο, παρά το δύσκολο ματς που ακολουθεί σε μερικές ώρες: «Πιστεύω ότι η δουλειά που γίνεται εδώ σήμερα από τη UNICEF είναι πολύ πιο σοβαρή και πολύ πιο σημαντική από τη δουλειά που κάνουμε οι ποδοσφαιριστές και από τη δουλειά που κάνει το ποδόσφαιρο, επομένως δεν θα μπορούσα να λείπω από αυτό το γεγονός. Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι πάντα στο πλευρό τέτοιων πρωτοβουλιών και στηρίζει πάντα τέτοιες προσπάθειες. Με την σύντομη παρουσία μας εδώ πιστεύω πως βοηθάμε αρκετά το έργο αυτό που θέλουμε να γίνει σήμερα. Να βοηθήσουμε, λοιπόν, τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, τα παιδιά που δεν έχουν ούτε καν να φάνε, που έχουν βασικές ανάγκες, γιατί εμείς έχουμε την τύχη να έχουμε μεγαλώσει καλά και να μπορούμε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο, όμως θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή μας».

Ο φετινός Τηλεμαραθώνιος διοργανώνεται με τίτλο «Υποσιτίζονται και είναι παιδιά» κι επικεντρώνεται σε ένα ιδιαίτερο σημαντικό θέμα, καθώς ο υποσιτισμός, η κακή υγεία και η έλλειψη της κατάλληλης φροντίδας κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας υπονομεύει το μέλλον των παιδιών, συχνά με ανεπανόρθωτες συνέπειες στη μετέπειτα ζωή τους.

 
Τα παιδιά, λόγω της φτώχειας, στερούνται επιπλέον τα εμβόλια, την ιατρική φροντίδα, το καθαρό νερό, την εκπαίδευση, είναι ευάλωτα στη βία και την εκμετάλλευση. Με την υποστήριξη των πολιτών μέσα από τον Τηλεμαραθώνιο, η UNICEF θα μπορέσει να παρέχει στα παιδιά τα απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής και το ειδικό θεραπευτικό γάλα, να ενισχύσει τα τοπικά κέντρα υγείας με τον απαραίτητο εξοπλισμό ειδικά για υποσιτισμένα παιδιά, να τους παρέχει ασφαλές πόσιμο νερό και βιταμίνες, να ενισχύσει τα προγράμματά της ενάντια στη φτώχεια. Θα φροντίσει επίσης για τον εμβολιασμό τους και την προστασία τους από τη βία και την εκμετάλλευση». 

Εξήρε Ολυμπιακό ο Τζέραρντ

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού και της διοίκησής του, για τη συμβολή του στο να δοθούν 500 χιλιάδες λίρες στο νοσοκομείων Πάιδων, «Alder Hey» του Λίβερπουλ, έπλεξε ο Στίβεν Τζέραρντ.

Εξήρε Ολυμπιακό ο Τζέραρντ
Τη συμβολή του Ολυμπιακού στην προσπάθεια που κάνει μέσω του ιδρύματός του επιβράβευσε με δηλώσεις του ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο αρχηγός των «κόκκινων», έδωσε απόψε το παρών σε εκδήλωση του νοσοκομείου Παίδων «Alder Hey», στο οποίο δώρισε πρόσφατα 500 χιλιάδες λίρες. Ο Άγγλος άσος δεν ξέχασε τον Ολυμπιακό, κατά τη παρουσίαση της έναρξης της συνεργασίας του με το νοσοκομείο, το οποίο θα εκπροσωπεί σε διάφορα events, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για παιδιά που το έχουν ανάγκη.

«Οφείλω πολλά και στον Ολυμπιακό διότι βοήθησε πολύ με την συμμετοχή του στο παιχνίδι που κάναμε το καλοκαίρι στο «Άνφιλντ». Μάλιστα τα χρήματα που δώσαμε στο νοσοκομείο τα συγκεντρώσαμε χάρη σε εκείνον τον αγώνα. Για όλους όσοι ήταν εκεί είναι καλό να βλέπουν το που πηγαίνουν τα χρήματά τους και να διαπιστώνουν πως βοηθούν πολύ.

Τα παιδιά είναι η έμπνευση όλων μας. Είναι πολύ τιμητικό για μένα που θα εκπροσωπώ αυτόν τον Οργανισμό. Είναι μία βοήθεια που την δίνω μέσα από την καρδιά μου»
, ήταν επακριβώς τα λόγια του Τζέραρντ.

Στα Red store η UNICEF

Τη δική τους γωνιά θα έχουν στα «Red Store» τα επίσημα προϊόντα της UNICEF. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να αγοράσουν τα προιόντα και να συμβάλλουν σε ιερό σκοπό.
Τη δυνατότητα να αγοράσουν τα επίσημα προϊόντα της UNICEF και να συμβάλλουν ενεργά σε μια προσπάθεια για τον εμβολιασμό 50.000 παιδιών στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο, θα έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Στα Red store η UNICEF

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την UNICEF θα διαθέτει προς πώληση τα εν λόγω προϊόντα, μέσω των επίσημων καταστημάτων της «red store» και διαδικτυακά από το «www.redstore.gr».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Tα επίσημα προϊόντα της UNΙCEF είναι πλέον διαθέσιμα στο δίκτυο των καταστημάτων «Red Store» & στο www.redstore.gr.

Αγοράζοντας τα προϊόντα οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να συμβάλουν ενεργά στη μεγάλη κοινή προσπάθεια της UNICEF και της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον εμβολιασμό 50.000 παιδιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Κάθε αγορά μπορεί να σώσει μια παιδική ζωή!

Καραολή Δημητρίου & Σοφιανοπούλου , στάδιο « Γ.Καραϊσκακης» τηλ : 2104836860
Ηφαίστου 11 , Μοναστηράκι τηλ : 2103214889


Ενώ σχετικά με την συνεργασία UNICEF – Oλυμπιακός τονίζει:


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αναλάβει να συγκεντρώσει 2 εκ. ευρώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, κάτι που ισοδυναμεί με τη διάσωση 50.000 παιδιών προσφέροντας παράλληλα αφιλοκερδώς τη φανέλα της ομάδας για την προβολή της UNICEF. Ταυτόχρονα συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την εκστρατεία “100% Campaign” που αφορά την ανοσοποίηση παιδιών στα οποία δεν φτάνουν τα σύγχρονα προγράμματα εμβολιασμών.

Υπενθυμίζεται ότι 1,5 εκατομμύριο παιδιά σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν κάθε χρόνο από ασθένειες που θα μπορούσαν να έχουν αντιμετωπιστεί με εμβολιασμό. Αυτό σημαίνει ένα παιδί κάθε 20 δευτερόλεπτα. Περίπου 20 τοις εκατό όλων των παιδιών δεν υποβάλλονται στα βασικά εμβόλια, διότι η φτώχεια, οι συγκρούσεις, οι ελλιπείς υποδομές ή οι περιορισμένες δυνάμεις των κυβερνήσεων δεν μπορουν να ανταπεξελθουν σε αυτην δυσκολη προσπαθεια να δοθουν τα αυτονοητα για τα παιδια αυτων των κρατων.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου