ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Φοβερά επεισόδια στη Βραζιλία (pics+videos)

Φοβερά επεισόδια στη Βραζιλία (pics+videos)

09/12/2013
 Από άγριες συμπλοκές μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων σημαδεύτηκε η αναμέτρηση Ατλέτικο Παραναένσε-Βάσκο Ντα Γκάμα στη Βραζιλία. Συγκλονιστικές εικόνες με ποδοσφαιριστές να κλαίνε, σε κώμα ένας φίλαθλος.

Φοβερά επεισόδια στη Βραζιλία (vids, pics)
Μπορεί η Βραζιλία να ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι, τα πράγματα όμως στο εσωτερικό μόνο καλά δεν είναι λίγους μήνες πριν το ποδοσφαιρικό ραντεβού της χρονιάς.

Η αναμέτρηση της Παραναένσε με τη Βάσκο στην πόλη Τζόινβιλ έγινε λόγος για να αμαυρωθεί το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο καθώς μετά από μόλις 17 λεπτά κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, οι οπαδοί των δύο ομάδων εκμεταλλευόμενοι την απουσία αστυνομίας ήρθαν στα χέρια.

Το ματς ήταν καθοριστικό και για τις δύο ομάδες, καθώς οι γηπεδούχοι έψαχναν νίκη για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες και οι φιλοξενούμενοι προκειμένου να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

«Είδαμε έναν άνθρωπο λιπόθυμο κι όμως συνέχισαν να τον χτυπούν ενώ ήταν στο έδαφος. Τους παρακαλέσαμε να σταματήσουν, αλλά αυτοί συνέχισαν», δήλωσε συγκλονισμένος και με δάκρυα στα μάτια ο Λουίζ Αλμπέρτο.
Χρησιμοποιώντας οτιδήποτε θα μπορούσε να μετατραπεί σε όπλο ή απλά τα γυμνά τους χέρια, οι χούλιγκανς τα έκαναν γυαλιά-καρφιά ενώ επιστρατεύτηκε ακόμη κι ελικόπτερο της αστυνομίας το οποίο προσγειώθηκε μέσα στο γήπεδο!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν Μέσα της χώρας, ένας οπαδός μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ άλλοι δύο είναι επίσης σοβαρά τραυματισμένοι και υπάρχουν φόβοι για τη ζωή τους... Αρχικά, μεταδόθηκε πως υπήρχε ένας νεκρός, κάτι που έσπευσε να διαψεύσει ο πρόεδρος της Ατλέτικο Παραναένσε.

Στο γήπεδο δεν υπήρχε αστυνομία, αλλά μόνο άνδρες ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτι. Οι δυνάμεις ασφαλείας έκαναν χρήση δακρυγόνων και πλαστικών σφαιρών και χρειάστηκαν περισσότερη από μία ώρα μέχρι να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο και να συνεχιστεί τελικά ο αγώνας...


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου