ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Σενάρια για Ποντόλσκι και Ζόνας

Σενάρια για Ποντόλσκι και Ζόνας

26/08/2014

Ισπανικό ΜΜΕ ανέφερε όπως η Σεβίλλη κινείται για την απόκτηση του Ζόνας για τον οποίο δεν έχει σταματήσει να ασχολείται και ο Ολυμπιακός!

Ανοικτό του Ζόνας για Ολυμπιακό!
Ο Ζόνας δεν έχει χαθεί για τον Ολυμπιακό!

Ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός ενέπλεξε και πάλι τους Πειραιώτες με τον επιθετικό της Βαλένθια, ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Σεβίλλη ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο επιθετικό αλλά μόνο εάν μείνει ελεύθερος από τις «νυχτερίδες».

Και για Λούκας Ποντόλσκι ..


Σε αυτό πρόσθεσε ότι για τον παίκτη ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός.
Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Λούκας Ποντόλσκι αναφέρει τουρκική ιστοσελίδα.

Σενάριο για Ποντόλσκι και Ολυμπιακό!
Το όνομα του Ολυμπιακού συμπεριλαμβάνει η τουρκική ιστοσελίδα “milliyet” ανάμεσα σε αυτά των ομάδων που «παλεύουν» για την απόκτηση του Λούκας Ποντόλσκι από την Άρσεναλ.

Ο Γερμανός άσος πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από την αγγλική ομάδα καθώς ο Αρσέν Βενγκέρ δεν «καίγεται» να τον κρατήσει για την αγωνιστική σεζόν η οποία άρχισε και έτσι αναζητά ομάδα.

Το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Ποντόλσκι αποτελεί κύριο μεταγραφικό στόχο της Γαλατάσαράι.

Αναφέρει ότι στην προσπάθεια για την απόκτηση του είναι και οι Γιουβέντους, Βόλφσμπουργκ, Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς και ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα επισημαίνει ότι η ιταλική ομάδα είναι σε θέση ισχύος για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Γερμανού.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου