ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Οι δηλωσεις του Μαρινακη,Μιτσελ,Διαμαντακου,Καρεμπε (videos)

 Οι δηλωσεις του Μαρινακη,Μιτσελ,Διαμαντακου,Καρεμπε (videos)

29/08/2014


Δείτε το video με τις δηλώσεις στη Nova του Προέδρου της ομάδας μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την κλήρωση των ομίλων του Champions League.


Δείτε το video με τις δηλώσεις στη Nova του προπονητητης ομάδας μας, κ.Μιτσελ


Δημήτρης Διαμαντάκος 



 «Η κλήρωση είναι βατή. Εντάξει δεν είναι και πιο εύκολη κλήρωση. Έχουμε δύσκολους αντιπάλους, όπως η Ατλέτικο και η Γιουβέντους, αλλά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες του κόσμου και της ομάδας». Για τις σκέψεις του σε σχέση με την περσινή σεζόν και αν βλέπει κάποιες ομοιότητες: «Σίγουρα υπάρχουν κάποιες ομοιότητες με την περσινή σεζόν. Και πέρυσι παίζαμε με θεωρητικά μεγάλες ομάδες. Ήταν η Παρί και η Μάντσεστερ και τώρα μας έχει τύχη η Γιουβέντους και η Ατλέτικο. Νομίζω ότι έχουμε δείξει ότι μπορούμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες να καταφέρουμε κάτι καλό. Πλέον, δεν τις φοβόμαστε. Παίζουμε το δικό μας ποδόσφαιρο και νομίζω ότι και αυτό θα κάνουμε και φέτος».

Το σχόλιο του Κριστιάν Καρεμπέ

Διαβάστε την τοποθέτηση του Συμβούλου Στρατηγικής της Διοίκησης, κ. Κριστιάν Καρεμπέ, για την κλήρωση του UEFA Champions League.

Αναλυτικά:
Το σχόλιό του για τους αντιπάλους και την εφετινή διοργάνωση: «Νομίζω ότι είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς. Είμαστε τυχεροί που θα παίξουμε απέναντι στη Γιουβέντους και την Ατλέτικο Μαδρίτης, την περσινή φιναλίστ του UEFA Champions League. Προφανώς πρέπει να παλέψουμε με τη Μάλμε για την τρίτη θέση, σε πρώτη φάση και βλέπουμε. Σίγουρα κάναμε και εμείς ένα πολύ καλό τουρνουά πέρυσι και καταφέραμε να προκριθούμε στους «16», οπότε γιατί όχι και φέτος; Ίσως να μπορούμε να το επαναλάβουμε. Ελπίζω ότι οι παίκτες θα είναι έτοιμοι».

Για την περσινή απώλεια της πρόκρισης στους «8»: «Πράγματι τη χάσαμε στις λεπτομέρειες, λόγω κάποιων παραμέτρων. Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να περάσουμε. Μας έλειψε κάτι. Νομίζω ότι με καλή νοοτροπία, πειθαρχία και πίστη μπορούμε να προχωρήσουμε και να πάμε πιο ψηλά. Ξέρω ότι γίνεται καλή δουλειά και φέτος. Ελπίζω ότι οι παίκτες θα μπορέσουν να το βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να έχουν πάντα στο μυαλό τους ότι μπορούν να πετύχουν κάτι καλό στο UEFA Champions League».
Για το ποσοστό που δίνει στον Ολυμπιακό να προκριθεί: «100%. Πάντα 100%».

Για το εάν ο Ολυμπιακός θα αγοράσει κάποιον μεγάλο παίκτη στο «τελευταίο λεπτό»: «Νομίζω ότι ο κ. Βρέντζος και ο κ. Ισά προσπαθούν για το καλύτερο. Εάν ο προπονητής κρίνει ότι χρειάζεται, γιατί όχι»; 


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου