ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Μίτσελ: "Δεν μου φαίνεται πολύ άσχημη η κλήρωση"

Μίτσελ: "Δεν μου φαίνεται πολύ άσχημη η κλήρωση"

Ο Μίτσελ υπογράμμισε πως του αρέσει ο όμιλος του Ολυμπιακού στο Champions League και επισήμανε ότι σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και επικίνδυνες.
Με οδηγό την περσινή χρονιά όπου θεωρητικά ο Ολυμπιακός δεν ήταν φαβορί για πρόκριση, αλλά τα κατάφερε, θα παίξουν και φέτος οι Πειραιώτες όπως είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονθάλεθ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ στην κάμερα της Nova:

"Είναι δυο πολύ επικίνδυνες ομάδες, το γνωρίζαμε πως η κλήρωση αυτή έχει τέτοιους κινδύνους. Δεν μου φαίνεται πολύ άσχημη η κλήρωση. Γνωρίζαμε από την αρχή πως θα πέσουμε με δυνατές ομάδες. Υπήρχαν καλύτερες επιλογές, αλλά πάντα πρέπει να αγωνίζεσαι. Πιστεύω πως η φετινή κλήρωση είναι παρόμοια με την περσινή στα χαρτιά. Μπενφίκα και Παρί είναι δυο ομάδες που ήταν πολύ πιο δυνατές από εμάς. Όμως, πιο μεγάλη είναι η χαρά μας. Πιστεύω πως η κλήρωση μοιάζει με την περσινή, πέρσι καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε Παρί και Μπενφίκα και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια. Έτσι ήταν και πέρσι, έτσι πρέπει να κάνουμε και φέτος, να παλέψουμε και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια".

Για τη Μάλμε: "Μου αρέσει ο όμιλος, είδα το παιχνίδι της Μάλμε με τη Σάλτσμπουργκ, έχει παίκτες που γνωρίζω από την Ισπανία".

Για το φαβορί του ομίλου: "Το φαβορί στον όμιλο είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, για τη διαδρομή που έχει κάνει ως τώρα. Θα παλέψουμε όμως και ελπίζω να τα πάμε καλά".

Για τις Ατλέτικο και Γιουβέντους: "Είναι δύσκολο να είναι ακόμα καλύτερη από πέρσι η Ατλέτικο, όμως, όπως και να έχει είναι μια τέλεια ομάδα. Είναι εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος για όποια ομάδα την αντιμετωπίσει. Η Γιουβέντους θα πρέπει να δούμε το πρόγραμμα καθώς το πρώτο της ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι το δεύτερο επίσημό της για φέτος. Θα θέλαμε να κάνουμε πρεμιέρα εδώ με τη Γιουβέντους. Ελπίζω και περιμένω να έχει η δική μας ομάδα το ίδιο επίπεδο, που είχε και στα έξι παιχνίδια πέρσι".

Για το τι θα ήθελε στον όμιλο: "Θα ήθελα να δω τον Ολυμπιακό στο ίδιο επίπεδο που ήταν πέρσι. Παρόλο που έχουν αλλάξει πρόσωπα, θα ήθελα να δω τον ίδιο συντονισμό και τα ίδια αποτελέσματα με την περσινή χρονιά. Θα ήταν κάτι που θα το επιθυμούσαμε".

Για το τι υπόσχεται: "Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι. Σίγουρα η ομάδα θα είναι στο ύψος των περιστάσεων και μεταμορφώνεται σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν ξέρω και πόσο χαρούμενοι είναι οι αντίπαλοί μας, που θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό".

Για το που θέλει να ενισχυθεί ενόψει ομίλων: "Πρόσφατα χάσαμε τον Σάμαρη που ήταν βασικός για τη δομή και το στήσιμο της ομάδας μας. Έχουμε τον Εντινγκά, ενώ θα μας άρεσε να ενισχυθούμε στην επίθεση".

Για το αν η τρίτη θέση είναι βασικός στόχος λόγω παρουσίας της Μάλμε: "Θα πρέπει να ξεχάσουμε το αν θέλουμε να κερδίσουμε μια συγκεκριμένη ομάδα ή μια άλλη και αν πρέπει να βγούμε τρίτοι ή τέταρτοι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο να κερδίσουμε σε κάθε αγώνα, όπως κάνουμε πάντα. Αυτό θα σήμαινε πως εμείς σκεφτόμαστε να περάσουμε μόνο τη Μάλμε και θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε ένα μεγαλύτερο κακό. Όμως, δεν ξεχνάμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις ομάδες κι όχι μια και θα παλέψουμε απέναντι σε όλους. Οι παίκτες μου δεν θα με πίστευαν αν τους έλεγα πως θα πρέπει να περάσουμε μόνο τη Μάλμε και απέναντι στους άλλους είμαστε κατώτεροι. Θα πάμε να παλέψουμε απέναντι σε όλους, όπως κάναμε και πέρσι".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου