ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Δεν τα βρήκαν Πουλίδο-Τίγκρες


Δεν τα βρήκαν Πουλίδο-Τίγκρες

26/08/2014
 Το σίριαλ καλά κρατεί. Άλαν Πουλίδο και Τίγκρες δεν ήρθαν σε συμβιβασμό και έτσι συνεχίζεται η αγωνία για το μέλλον του Μεξικανού επιθετικού, ο οποίος θα φτάσει μέχρι τη FIFA. Περιμένει ο Ολυμπιακός.

Δεν τα βρήκαν Πουλίδο-Τίγκρες
Στον αέρα παραμένει η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο. Ο 23χρονος επιθετικός δεν τα βρήκε με την Τίγκρες και έτσι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ολυμπιακός -που περιμένει την έκβαση της υπόθεσης για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του- θα χρειαστεί να κάνουν κι άλλη υπομονή.

Εξερχόμενος από τα γραφεία της μεξικανικής ομοσπονδίας εμφανίστηκε αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους για να δικαιωθεί:


«Προφανώς δεν καταλήξουμε πουθενά. Ο δικηγόρος της Τίγκρες προσπαθεί να βρει μια λύση το συντομότερο δυνατό. Δεν αποκλείεται να επιτευχθεί συμφωνία. Εγώ είμαι ελεύθερος, αλλά μαζί με την Τίγκρες θέλουμε να βρεθεί λύση.

Παλεύω για κάτι δίκαιο. Είμαι σίγουρος ότι είμαι ελεύθερος. Είμαι έτοιμος για όλα. Το συμβόλαιό μου έχει λήξει. Δεν υπάρχει επέκταση ως το 2016».


Από την πλευρά του ο δικηγόρος του, Χεσούς Μαρτίνες, τόνισε: «Δεν υπάρχει ημερομηνία για επόμενη συνεδρίαση και ακρόαση στη μεξικάνικη ομοσπονδία. Η θέση μας είναι ότι ο παίκτης είναι ελεύθερος».


ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου