ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Αναμένεται τιμωρία στη Μάλμε

Αναμένεται τιμωρία στη Μάλμε

 30/08/2014

Αναμένουν τιμωρία στη Μάλμε!
Την τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ αναμένουν στη Μάλμε. Η αντίπαλος του Θρύλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν υπότροπη και οι φίλοι της άναψαν ξανά πολλά καπνογόνα στο ματς με τη Σάλτσμπουργκ για τα πλέι οφ του θεσμού.
Έτσι περιμένει την τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ και γι αυτό το λόγο δεν έχει κάνει γνωστές λεπτομέρειες αναφορικά με τα εισιτήρια των τριών εντός έδρας αγώνων, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα το πρώτο είναι απέναντι στον Ολυμπιακό. "Δεν θέλω να κάνω εικασίες, αλλά είναι πιθανό η τιμωρία να μην περιοριστεί πλέον σε κάποιο πρόστιμο", ανέφερε μετά το ματς με τη Σάλτσμπουργκ ο διευθύνων σύμβουλος της Μάλμε Νίκλας Καρλνέν.
Όσον αφορά τα εισιτήρια, ο διευθυντής επικοινωνίας Πέτερ Αλάντερ τόνισε: "Οι πληροφορίες για τα τρία εντός έδρας παιχνίδια θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα στην ιστοσελίδα μας. Θα ήταν λάθος να ανακοινώσουμε οτιδήποτε αυτή τη στιγμή".
Η τιμωρία μπορεί να κυμαίνεται από ένα υψηλό πρόστιμο, μέχρι το κλείσιμο κάποιας εξέδρας με την Μάλμε να είχε τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο 17.000 ευρώ για τα καπνογόνα που άναψαν οι φίλοι της στο παιχνίδι με την Σπάρτα Πράγας.
Η Μάλμε υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 2 Οκτωβρίου για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου