ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Θα ανοιξει παλι το στομα του...

 Θα ανοιξει παλι το στομα του...

26/08/2014

 

Θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει...αυτο το σοφο λαικο ρητο ταιριαζει στον προεδρο?ιδιοκτητη?διαχειριστη?μηπως ξερει και κανεις πως να τον αποκαλεσει?

Θα βγει παλι να μας πει οτι φταει η διαιτησια αδικησε το καφενειο του που ξεκινησε με φαπα και ισοφαρισε με πετσινο πεναλτυ...

Εχει καταντησει ηδη αηδια απο τις προηγουμενες χρονιες και τωρα θα φανει αν ο ..Νταλλας και η ΕΠΟ εχουν φρυδια και να τον βαλουν στην θεση του μετα απο τα λεγομενα του στην συνεντευξη εφ ολης της υλης που θελει να παραχωρησει σήμερα το πρωί στις 11:30 στην αίθουσα Τύπου του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Παμε να προλαβουμε για τον οχετο που θα ανοιξει ο...στομας του .

Ετσι ειναι Johny μου...στην πουτανα πουτανιες?

Ιδου και η ειδηση...

Η ώρα του Αλαφούζου

Στις 11:30, ο Γιάννης Αλαφούζος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με τα λεγόμενά του για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο να αναμένονται με ενδιαφέρον.
Ο Γιάννης Αλαφούζος μιλάει σήμερα το πρωί στις 11:30, παραχωρώντας προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του "Απόστολος Νικολαΐδης", όπου και θα ανοίξει τα χαρτιά του για πάρα πολλά ζητήματα.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει προαναγγείλει πως θα προχωρήσει σε καταγγελίες για το χώρο της διαιτησίας και τα θεσμικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναφέροντας μάλιστα και συγκεκριμένα ονόματα.
Ακόμα, στο περιθώριο των δηλώσεων του Αλαφούζου, θα παρουσιαστεί ο Τάκης Φύσσας ως ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου