ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Οι δηλώσεις των παικτών μας

Οι δηλώσεις των παικτών μας

24/08/2014

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μετά τον αγώνα απέναντι στη Νίκη Βόλου.

 
Δημήτρης Διαμαντάκος:
«Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο είχαμε την ασφάλεια του 3-0. Εμείς θέλουμε να πιέζουμε ψηλά, να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να παίζουμε απ' τα πλάγια και να πετυχαίνουμε γκολ. Το κάναμε καλά και αυτό το στιλ θα υιοθετήσουμε και στη συνέχεια της σεζόν».


Για τη διαφορά με τις προηγούμενες χρονιές: «Εξελισσόμαστε χρόνο με το χρόνο, φέτος έχουμε ταχύτητα, που έχουν δώσει κάποιοι παίκτες που ήρθαν». 

Για το τι έχει αλλάξει για τον ίδιο: «Τις προηγούμενες χρονιές ήμουν δανεικός για να πάρω εμπειρίες και πέρυσι ήμουν πιο έτοιμος. Φέτος έκανα μια καλή προετοιμασία και σ' αυτό με έχουν βοηθήσει οι συμπαίκτες μου. Κάποιους τους ήξερα κι από πέρυσι και τα γκολ έρχονται μέσα από τις συνεργασίες. Είμαστε έτοιμοι, το δείξαμε αυτό σήμερα και θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι στη συνέχεια. Τώρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα και χρειαζόμαστε το χρόνο για να προσαρμοστούμε». 

Για τον Μπενίτες: «Είναι ένας πολύ γρήγορος παίκτης στο χώρο με πολύ καλά στοιχεία κι εμένα μου αρέσει πολύ». 

Για τον Σκούρτη: «Ήμασταν συμπαίκτες στους νέους, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και δεν αμφιβάλλει κανείς γι' αυτό». 

Για τους στόχους του: «Με το καλό να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό και επειδή αυτή είναι η δουλειά μου να πετύχω όσο περισσότερα γκολ μπορώ».

Για τον Μίτσελ: «Μας στηρίζει συνέχεια, μας τονίζει τα λάθη μας, αλλά και τα σωστά. Μας τονώνει το ηθικό, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και είμαστε τυχεροί που συνεργαζόμαστε μαζί του».
 
Παϊτίμ Κασάμι:
«Είναι μεγάλη μου η χαρά που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε πολύ να το κάνουμε μπροστά στον κόσμο. Ακόμα βελτιώνομαι. Στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα και ελπίζω να πετύχω και άλλα σημαντικά γκολ τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Θέλω να βάλω και άλλα γκολ με τον Ολυμπιακό. Η απόδοση μας στο δεύτερο ημίχρονο πράγματι δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Έπαιξαν ρόλο οι καιρικές συνθήκες, αφού είχε πολύ ζέστη και πολύ υγρασία. Φυσικά δεν κρατήσαμε και την μπάλα στην κατοχή μας όπως θα έπρεπε.
Βρίσκομαι λίγο καιρό στην ομάδα του Ολυμπιακού και αυτό που θέλω είναι να προσαρμοστώ στις συνθήκες της ομάδας όσο και της Ελλάδας και ειδικά στις καιρικές. Ακόμα δεν είμαι στο 100%. Έχω πολλά να δώσω στην συνέχεια στην ομάδα».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου