ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Εντεκα παληκαρια απο την Λειβαδια...και η..διαιτησια

Εντεκα παληκαρια απο την Λειβαδια...και η..διαιτησια

25/08/2014

Καλα,ειπαμε για τον μπαοκ..ηρθε η ωρα και για τα αλλα νουμερα της Super League...τους βαζελες..δεν φτανει που στο πρωτο ημιχρονο με 63% κατοχη της μπαλλας ειχαν μονο τελικες προσπαθειες στην αντιπαλη εστια και στον δευτερο με 76% με 4 μονο τελικες προσπαθειες, μιλανε και για διαιτησια, παρολο το πετσινο πεναλτυ που επινοησε ο refery Θανος για να παρει την ισοπαλι,απο πανω μιλανε και για διαιτησια..ενταξει η αναλοιωτη αηδιαστικη καραμελα της παραγκας συνεχιζει να αναμασαται αδιακοπα...

Θελω να δω την αντιδραση του Αρχιδιαιτητη Νταλλας στις δηλωσεις αυτες .

Μιλαμε οτι οι ανθρωποι ηταν μαυρα χαλια για να μην πω ..πρασινα..ο Λεβαδειακος ηταν τοσο καλα στημενος που παραλιγο να τους κολησει και το δευτερο γκολ και να τους εστελνε κανονικα για ενταφιασμο,εβαλαν ομως τα Μεγαλα Μεσα...την σφυριχτρα.

Το χειροτερο απολα? οτι εχασαν τον Μπεργκ και θα ενταξουν στο δυναμικο τους λεει τον...Μπερισα.

Υπομονη βαζελακο...η 8η αγωνιστικη ειναι κοντα...και εκει θα πληρωσεις ολα τα σπασμενα οχι μονο την αμελεια μας την περσυνη αλλα ολων των ετων που σε εχουμε λυπηθει και αναστησει..

Οσο για τους οπαδουκλες σας?Παλι γεματο ηταν το ΟΑΚΑ...μετα βιας 5-7 000 κοσμο...

Λογω του ξυλου που φαγατε στην Δαφνη? οτι εσεις οι Ευρω-πεοι πατε μονο στα Ευρωπαικα παιχνια? 

Τα χαλια σας ρε...

Ιδου τι αναφερουν μετα την πρωτη φαπα της χρονιας...

Σοκ, οργή και… φορ

Οργή για τη διαιτησία και προβληματισμός για την εμφάνιση αλλά και το… μέλλον στον Παναθηναϊκό μετά την ισοπαλία 1-1 με το Λεβαδειακό και την απώλεια του Μπεργκ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης φορ.

Σοκ, οργή και… φορ
Τελευταία ενημέρωση 25/08/2014, 07:43
Χειρότερη πρεμιέρα δεν μπορούσαν να περιμένουν στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι μόνο η απώλεια των δύο βαθμών απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (1-1), αλλά ταυτόχρονα εκείνη του Μάρκους Μπεργκ, που μετά το κάταγμα κλείδας που υπέστη θα χειρουργηθεί σήμερα και θα μείνει εκτός γηπέδων για 2-2,5 μήνες.

Στις τάξεις των «πράσινων» αντιλαμβάνονται πως δεν έπιασαν το επιθυμητό επίπεδο απόδοσης, αλλά εκφράζουν και οργή για τη διαιτησία του Θάνου. Στέκονται κυρίως στη φάση που ο Μπεργκ τραυματίστηκε και δεν καταλογίστηκε πέναλτι, αλλά και στις καθυστερήσεις που έγιναν. Τα παράπονα εκφράστηκαν από τον ίδιο τον Τάκη Φύσσα στον ρέφερι μετά το τέλος του αγώνα, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος αν και ήταν εμφανώς εκνευρισμένος επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των νέων παικτών, που θα γίνει την Τρίτη.

Ανοιχτό του φορ

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να υπολογίζει πιθανότατα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου ή τις αρχές Νοεμβρίου στον πιο πολύτιμο ποδοσφαιριστή του. Ο Μάρκους Μπεργκ θα χάσει ένα μεγάλο μέρος του πρώτου γύρου στη Σούπερ Λίγκα και πολλά ματς του Europa League (εφόσον ολοκληρωθεί η αποστολή της πρόκρισης επί της Μίντιλαντ).

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει έντονος προβληματισμός, καθώς ο Πέτριτς συνεχίζει να αντιμετωπίζει μυϊκά προβλήματα (χθες αποχώρησε με τράβηγμα στον προσαγωγό από το ζέσταμα) και δείχνει πως ακόμη δεν μπορεί να ηγηθεί της επίθεσης, ο Καρέλης κάνει πολλές δουλειές στην επίθεση αλλά δεν σκοράρει με τη συνέπεια του Σουηδού, ενώ ο Μπερίσα (που σήμερα περνά από ιατρικά και υπογράφει το δανεισμό του από τη Ρόμα) είναι 18 ετών και «άγουρος» για να στηριχτεί πάνω του η ομάδα. Υπάρχει σκέψη για την απόκτηση σέντερ φορ, αλλά ακόμη τίποτα περισσότερο ή συγκεκριμένο. Κάποιες φήμες (που δεν επιβεβαιώνονται) έφεραν στο προσκήνιο το όνομα του ελεύθερου και παλιού γνώριμου Δημήτρη Παπαδόπουλου. Ίδωμεν…

Μισός στη Δανία

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να ταξιδέψει με πολλές ελλείψεις στη Δανία για τον επαναληπτικό αγώνα των play offs με τη Μίντιλαντ την Πέμπτη. Εκτός πλάνων πέραν του Μπεργκ είναι ο Πέτριτς και πιθανότατα ο Πράνιτς (που έχει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο) και ο Κλωναρίδης, ενώ δεν είναι ακόμη διαθέσιμος ο Μπερίσα. Πάλι καλά που το 4-1 του πρώτου αγώνα προσφέρει μια σχετική ασφάλεια.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου