ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ρε σεις, μιλαμε για μυαλο ξουραφι ο Τζονης.. (video)

Ρε σεις, μιλαμε για μυαλο ξουραφι ο Τζονης.. (video)

 26/08/2014

 

 Ρε σεις ...οταν μιλαμε οτι ο Τζονης εχει πλανο για την ομαδα δεν λεμε αρλουμπες...
Και ολα παντα ξεκινανε απο την διατροφη...αποδιδει στην κακη διατροφη τις κακες εμφανισεις της ομαδας και ηρθε η ωρα της αλλαγης...απο το..ΝΟΥΣ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΛΑΘΟΣ ΤΑΙΣΜΕΝΟΣ θα το γυρισει στο αρχαιο Ελληνικο στυλ Νους υγιης εν σωματι υγιη...καταλαβατε? Μιλαμε οτι ειναι εκατομυρια ετη φωτος μπροστα το ατομο,και αν θα συμβει αυτο παρακαλουμε την Πολιτεια να δωσει μερικα στρεμματα στον ΠΟΑ να μπορει να φυτευει τα δικα του λαχανικα για να μπορει να ταιζει του ποδοσφαιριστες του και οχι μονο αυτους αλλα και τον Ερασιτεχνη ΠΟΑ ισως...
Εμεις απο την μερια μας τον συγχαιρουμε για το αφθονο γελιο που μας προσφερει με τα λεγομενα του και ευτυχως που αρχιζουν και χαλαρωνουν οι ζεστες γιατι θα παθει τιποτε το παληκαρι....
Ιδου τι ειπε το παληκαρι...


 Για βοηθεια στην μεγαλη αυτη ιδρεα του Τζωνη στελνουμε συμβουλες για το πως να φυτευει καροτακια για τους ποδοσφαιριστες του αλλα και για τους οπαδους του ναχουν δυναμεις για το τρεξιμο....
carrot1

Λίγα λόγια για το καρότο
Το καρότο είναι φυτό μονοετές ή διετές και ανήκει στο γένος Δαύκος της οικογένειας των Σελινοειδών.Προέρχεται από το Αφγανιστάν και τις γύρω περιοχές, ενώ ήταν γνωστό φαρμακευτικό φυτό στην Αρχαία Ελλάδα με το όνομα Σταφλίνος.
Στην Ευρώπη η καλλιέργεια του ξεκίνησε το 13ο αιώνα και ήταν χρώματος μοβ, εξαιτίας κάποιων χρωστικών που περιείχε.
Η καλλιέργεια του
Η σπορά του καρότου ξεκινά στις αρχές του φθινοπώρου (όταν οι θερμοκρασίες έχουν πέσει κάτω από τους 25 βαθμούς) και μπορεί να φτάσει μέχρι την άνοιξη (σε περιοχές με βαρύ χειμώνα και δροσερό καλοκαίρι).
Βασική προϋπόθεση για μια καλή παραγωγή είναι το πλούσιο και ελαφρύ χώμα. Μιας και το καρότο αναπτύσσει υπόγεια το εδώδιμο μέρος του, είναι σημαντικό να του εξασφαλίσετε ένα ευνοϊκό περιβάλλον για να παράξει τρυφερές και καλοσχηματισμένες σαρκώδεις ρίζες.
Το έδαφος πρέπει να είναι ελαφρύ, ψιλόκοκκο, καλοδουλεμένο και πλούσιο σε οργανική ουσία (ούτε ένα πετραδάκι).Η ιδανική θερμοκρασία ανάπτυξης είναι στους 16-18 βαθμούς.
Η σπορά του γίνεται απευθείας στο έδαφος, σε παρτέρια πλάτους περίπου 30 εκ. Όταν φυτρώσουν οι σπόροι και τα φύτρα φτάσουν σε ύψος περίπου τα 7-8 εκ., αραιώστε τα, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους γύρω στα 5 εκ. Σπέρνετε ένα καινούριο παρτέρι κάθε 2-3 εβδομάδες για να έχετε κλιμακωτή συγκομιδή.
  
Στο πότισμα διατηρείτε το χώμα νωπό και όχι πολύ υγρό. Το καρότο αναπτύσσεται καλύτερα όταν η υγρασία του χώματος παραμένει σταθερή, χωρίς ακραίες διακυμάνσεις. Για αυτό ποτίζετε σε τακτά χρονικά διαστήματα.
  
Στη λίπανση, δεν συμπαθεί την παρουσία υπερβολικής ποσότητας αζώτου στο χώμα, για αυτό να είστε προσεκτικοί όταν προσθέτετε κοπριά. Χρειάζεται αρκετές ποσότητες καλίου.


ΕΥΓΕ ΓΙΑΝΝΗ...ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου