ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ψηφίστηκε η τροπολογία για τις ΠΑΕ

Ψηφίστηκε η τροπολογία για τις ΠΑΕ

28/08/2014
 
 Την τροπολογία που διευκολύνει τις ΠΑΕ οι οποίες δεν διαθέτουν ενημερότητες υπερψήφισε η Βουλή. Περιθώριο ως τις 18 Σεπτέμβρη θα έχουν οι ομάδες για να τις καταθέσουν.

Ψηφίστηκε η τροπολογία για τις ΠΑΕ
Παράταση… και με το νόμο για να διευθετήσουν τις εκκρεμότητές τους θα έχουν οι ΠΑΕ που δε διαθέτουν φορολογικές ή ασφαλιστικές ενημερότητες (ή και τις δυο).

Η σχετική τροπολογία που περιεχόταν σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πέρασε την Πέμπτη από τη Βουλή, με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ να ψηφίζουν υπέρ, τους ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ να το καταψηφίζουν και τη ΧΑ να ψηφίζει «παρών». Έτσι, οι ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν πρόβλημα θα έχουν πλέον περιθώριο ως τις 18 Σεπτέμβρη για να καταθέσουν τα σχετικά δικαιολογητικά στην ΕΕΑ.

Στην ομιλία που έκανε ο Υπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Αθανάσιος Τασούλας, χαρακτήρισε την τροπολογία «μία προσωρινή υποβοήθηση σε περιφερειακές ομάδες» και σημείωσε κλείνοντας ότι «δεν έχω την ψευδαίσθηση πως θα γίνει ένας αγγελικός κόσμος, αλλά θα βελτιωθεί».

Στην παρατήρηση, δε, της βουλευτού του ΚΚΕ, Δ. Μανωλάκου ότι «αυτές οι ομάδες έδωσαν εκατ. για μεταγραφές. Θα μπορούσαν να δώσουν χρήματα για να είναι ενήμερες» και στην ερώτησή της αν το εξέτασε αυτό, απάντησε

«Οι ομάδες για τις οποίες μιλάμε δεν έχουν την ευχέρεια να κάνουν μεταγραφές εκατομμυρίων. Νωρίτερα από τις 18/9 θα έχουν τακτοποιήσει το θέμα των οφειλών των ΠΑΕ στο Δημόσιο, κάτι που πρέπει να λυθεί δια παντός και να μην υπάρχουν παρατάσεις».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου