ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Συνέχισε θεραπεία ο Αφελάι

Συνέχισε θεραπεία ο Αφελάι

28/08/2014
 
 Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Ιμπραΐμ Αφελάι, ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό. Θεραπεία έκαναν και οι Δημήτρης Σιόβας και Νταβίντ Φουστέρ.

Συνέχισε θεραπεία ο Αφελάι
Με τρεις απόντες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Ιμπραΐμ Αφελάι, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα είναι στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο, συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Δημήτρης Σιόβας και Νταβίντ Φουστέρ.
Από ‘κει και πέρα, η υπόλοιπη ομάδα δούλεψε πάνω σε ασκήσεις κατοχής, πίεσης και σωστής κυκλοφορίας της μπάλας. Στη συνέχεια, το… βάρος έπεσε στην ανάπτυξη και τα τελειώματα των επιθετικών, με τους αμυντικούς να δουλεύουν πάνω στην ανασταλτική λειτουργία, ενώ η προπόνηση της Τετάρτης (27/8) ολοκληρώθηκε με το «οικογενειακό δίτερμα» στα 3/4 του γηπέδου.

Το επόμενο… ραντεβού των παικτών του Μίτσελ στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, είναι προγραμματισμένος για τις 09:00 το πρωί της Πέμπτης (28/8).


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου