ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Στις 16 Μαρτίου η έφεση

Στις 16 Μαρτίου η έφεση

Τρεις μέρες πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ θα εκδικαστεί η έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της πρωτόδικης απόφασης της τιμωρίας μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ.
Ο Ολυμπιακός ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της δίωξης που άσκησε ο εισαγγελέας, Εμμανουήλ Αντωνακάκης και η αρμόδια πειθαρχική επιτροπή την έκανε αποδεχτή.   
Νέα ημερομηνία της διεξαγωγής της, η 16η Μαρτίου όταν και θα εκδικαστεί και η δίωξη του εισαγγελέα.  Ο λόγος της αναβολής ήταν γιατί οι νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούν, αφού η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα έγινε μόλις πριν από 24 ώρες.

Η αναβολή της εκδίκασης σημαίνει πως αν γίνει δεκτή η έφεση του εισαγγελέα και γίνουν δύο οι αγωνιστικές τιμωρίας της έδρας, τότε ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Να σημειώσουμε ότι, την ίδια ημέρα θα συνεκδικαστεί η αντέφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία ζητάει μείωση της ποινής (αν και θα εκτίσει τη μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στο ματς με Εργοτέλη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου