ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Μαζί στη νέα εποχή Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας!



Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Βελιγράδι η συνέντευξη Τύπου για τον σπουδαίο φιλικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 24 Μαρτίου (είχε οριστεί για 22) στο Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Ερυθρό Αστέρα. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Νίκος Καρχάλιος αλλά και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ, Nτάρκο Κοβάσεβιτς και ο μεγάλος σταρ του Θρύλου, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Οι δυο πρώην ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου αλλά και από τον πρόεδρο του Αστέρα Βλάντιμιρ Λούκτις, ο οποίος πήρε πρώτος το λόγο…
Λούκιτς: «Θα οργανώσουμε αγώνα και στο Βελιγράδι»

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα Βλάντιμιρ Λούκιτς μίλησε για το φιλικό αλλά και για τις σχέσεις των δυο συλλόγων. «Μου δίνει μεγάλη χαρά να καλωσορίζω σήμερα φίλους και ανθρώπους που έχουν εκπροσωπήσει τον σύλλογο και έχουμε  τις καλύτερες σχέσεις. Η σχέση μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού είναι πραγματικά ιδιαίτερη. Σίγουρα η συνεργασία αυτή μπορεί να αποφέρει πολλά στον Ολυμπιακό αλλά και στον Ερυθρό Αστέρα. Ο λόγος για τη σημερινή συνέντευξη Τύπου είναι το παιχνίδι της 24ης Μαρτίου στην Αθήνα και θέλω να πω πως η πρόθεση είναι να οργανώσουμε κάτι παρόμοιο στο Βελιγράδι. Ελπίζω να απολαύσετε τον αγώνα», τόνισε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα.

Κοβάσεβιτς: «Πιστεύω να γεμίσει το γήπεδο»

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς από την μεριά του μίλησε για τα δυο … σπίτια του, τον Ερυθρό Αστέρα και τον Ολυμπιακό και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το Καραϊσκάκη: «Χαίρομαι που επέστρεψα μετά από πολύ καιρό εδώ. Έχω δυο σπίτια που είναι ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας. Είμαι πολύ ευτυχής που συμμετέχει ο Αστέρας  σε αυτή την προσπάθεια και όπως είπε και ο πρόεδρος Λούκιτς, οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα είναι εξαιρετικές. Είναι γνωστή σε όλους η αδελφική σχέση των συλλόγων. Πιστεύω πως οι Έλληνες θα γεμίσουν το γήπεδο και θα παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι που θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό. Είναι ευκαιρία για όλους να βοηθήσουμε».

Καραχάλιος: «Απαίτησαν οι οπαδοί τον Αστέρα»


Ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Νίκος Καραχάλιος μίλησε αρχικά για τον αγώνα και το πρόγραμμα «Ολυμπιακός 2020» ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση της ΘΥΡΑΣ 7 με τους οπαδούς του Αστέρα. «Είναι πιθανό να αναρωτιέστε γιατί ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας ανέλαβαν αυτή την δράση. Όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα «Ολυμπιακός 2020» ζητήσαμε από τους οπαδούς μας να μας βοηθήσουν. Αν αρχίσω μόνο από την ιστορία είναι σαφές πως πρόκειται για δυο σωματεία που έχουν μεγάλη ιστορία και τα πιο πολλά τρόπαια στις χώρες τους. Ένα μέρος αυτής της ιστορίας μπορείτε να το δείτε δίπλα μας. Είναι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Δεν είναι τυχαίο πως αυτοί οι δυο παίκτες έχουν αγωνιστεί με τον Ερυθρό Αστέρα και την εθνική ομάδα της Σερβίας κάτι που σημαίνει πως έχουν νοοτροπία νικητή. Όσο αφορά τον αγώνα είναι πολύ σπουδαίο να παίξουν αυτές οι δυο ομάδες που οι οπαδοί τους είναι αδελφοποιημένοι. Οι οπαδοί μας και η ΘΥΡΑ 7 απαίτησαν αυτό το παιχνίδι να γίνει με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα».

«Στόχος η καθιέρωση στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Νίκος Καραχάλιος εκθείασε τον Ερυθρό Αστέρα ο οποίος είναι η μοναδική ομάδα της χώρας που έχει κατακτήσει το Κύπελλο Πρωταθλητριών και τόνισε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να καθιερωθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Έχουμε μια παρόμοια ευρωπαϊκή ιστορία. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι βέβαια κάτοχος ενός ευρωπαϊκού τίτλου και είναι η μοναδική ομάδα στα Βαλκάνια που τα έχει καταφέρει. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να καθιερωθεί και να φτάσει ψηλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος μας είναι να παίζουμε πολλά παιχνίδια κάθε σεζόν και πιστεύω πως είναι ίδιος με αυτόν του Αστέρα».

«Ο Αστέρας είναι οικογένεια μας»

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε και για την οικονομική κρίση και τόνισε με έμφαση πως σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή ήταν λογικό να ζητήσει βοήθεια από την οικογένεια του που είναι ο Ερυθρός Αστέρας. «Η χώρα μας, η Ελλάδα, όπως όλοι γνωρίζεται περνάει οικονομική κρίση και ξέρουμε όπως και η Ελλάδα έτσι και οι σύλλογοι της είναι μαζί στις καλές και στις κακές εποχές. Αυτά πάνε μαζί. Ο πρώτος από τον οποίο ζητάει κανείς βοήθεια είναι η οικογένεια του. Γι’ αυτό είμαστε εδώ και γι’ αυτό θα συνεργαστούμε με τον Ερυθρό Αστέρα. Όπως και ο Αστέρας έτσι και εμείς έχουμε ομάδες πόλο, βόλεϊ, πάλης, πυγμαχίας, ξιφασκίας αλλά καλλιεργούμε και άλλα αθλήματα. Έχουμε προβλήματα και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Αυτή η δράση που έχουμε αναπτύξει χρησιμεύει στην συγκέντρωση χρημάτων έτσι ώστε να βοηθήσουμε τα τμήματα μας. Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει να είναι ένας σύλλογος που θα γράφει ιστορία και θα έχει πρωταθλητές. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να βοηθήσουν όλοι και τον σημαντικότερο λόγο έχουν οι φίλαθλοι. Ευχαριστούμε πολύ τον Ερυθρό Αστέρα για τη συνεργασία».

Τα εισιτήρια του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα της 24ης Μαρτίου θα είναι 10,15 και 20 ευρώ. Όπως ανακοινώθηκε στη συνέντευξη Τύπου μια ομάδα οργανωμένων οπαδών του Ερυθρού Αστέρα από τη Σερβία θα έρθει στην Αθήνα για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου