ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ- "Παιδιά, μαζί σας!"- Ελεύθερος ο ένας ΠΑΟΚτσής-ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ....

    ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ- "Παιδιά, μαζί σας!"- Ελεύθερος ο ένας ΠΑΟΚτσής-ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ....
Στο πλευρό των οπαδών του ΠΑΟΚ βρίσκεται η διοίκηση του συλλόγου, αναφορικά με την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους φυλακισμένους φίλους της ομάδας, με ανακοίνωση που εξέδωσε.
"Παιδιά, μαζί σας!"
"Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. δηλώνει την συμπαράστασή της σε όποιον φίλαθλο αντιμετωπίζεται άνισα και άδικα.Η σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι μια πρωτοβουλία που δείχνει πραγματικά τι σημαίνει αλληλεγγύη και συσπείρωση ανάμεσα στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ.
ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ", αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς.

Ελεύθερος ο ένας ΠΑΟΚτσής

Ελεύθερος αφέθηκε την Παρασκευή ο ένας από τους τρεις οπαδούς του ΠΑΟΚ που κρατούνταν.
Ελεύθερος ο ένας ΠΑΟΚτσής
Πρόκειται για έναν ανήλικο που βρίσκονταν στη φυλακή από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Έτσι, φάνηκαν σχετικά γρήγορα τα αποτελέσματα των κινήσεων που κάνουν το τελευταίο διάστημα οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, προκειμένου οι οπαδοί τους να συνεχίσουν τη ζωή τους έξω από τις φυλακές.
Από το περασμένο Φθινόπωρο οι συλληφθέντες οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν πέντε. Από εκεί και έπειτα αφέθηκαν ελεύθεροι οι τρεις και έτσι οι κρατούμενοι μειώθηκαν στους δύο.

Σε αυτούς προστέθηκε από άλλη υπόθεση, ακόμη ένας ανεβάζοντας και πάλι τον αριθμό των κρατουμένων. Μετά από την εξέλιξη της Παρασκευής (4/3), όμως, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στη φυλακή είναι και πάλι δύο.

Πηγή: Olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου