ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Απειλητικό μήνυμα σε Τζιμπούρ!

Απειλητικό μήνυμα σε Τζιμπούρ!

Στο πανόραμα της Βούλας μετακόμισε ο Ράφικ Τζιμπούρ μετά την μετακίνισή του στον Ολυμπιακό, για να γλιτώσει από πιθανούς μπελάδες, αλλά φαίνεται πως δεν γλίτωσε...
Απειλητικό μήνυμα σε Τζιμπούρ!
Ο Αλγερινός έμενε τα τελευταία χρόνια στην Πολιτεία, όμως η αλλαγή της φανέλας τον ανάγκασε να αλλάξει και πολλά πράγματα στην καθημερινότητά του.
Από σπίτι μέχρι και στέκια. Εκεί που μέχρι τα Χριστούγεννα ήταν αγαπητός, τώρα είναι... επικηρυγμένος. Στη Βούλα πήγε για να μην έχει... ανεπιθύμητες συναντήσεις με τους πρώην λάτρεις του, όμως απ’ ό,τι φαίνεται το γεγονός ότι έφυγε από την ΑΕΚ και πήγε στον Ολυμπιακό δεν θα συγχωρεθεί ποτέ από τους φίλους της Ένωσης.
Έξω από την οικεία του στο πανόραμα Βούλας βρήκε στις αρχές της εβδομάδας τοιχοκολλημένο μήνυμα που τον προέτρεπε να... έχει το νου του: «Ράφικ, πρόσεχε» ανέφερε το χαρτί.
Ο Αλγερινός δεν... μασάει αλλά όπως και να το κάνουμε, πλέον προσέχει πολύ περισσότερο το πώς και πού κινείται. Δεν του αρέσει να εξωτερικεύει τα προβλήματά του. Κρατάει τα μυστικά του για την πάρτη του, όπως έκανε άλλωστε και με την πρώην αγαπημένη του, η οποία δέχθηκε επίθεση από αγνώστους με τον Ράφικ να μην παίρνει θέση και να μη λέει κουβέντα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου