Ο Παναθηναϊκός έστειλε στα ΜΜΕ  ένα από τα...επτά βίντεο που βρίσκονται στον κάλαθο των αχρήστων της FIFA!

Δεν φτάνει που έστειλαν βίντεο στη ΦΙΦΑ για να καταγγείλουν τη...διαιτησία του ντέρμπι, το βγάζουν και στη δημοσιότητα!

Μια ζωή δεύτεροι, αφού απαντούν σε ό,τι έκανε ο Ολυμπιακός. Να δείξει σε όλο τον κόσμο μέσω εικόνας τα ψέμματά τους. Τώρα μας δείχνουν κι αυτοί βίντεο ότι ο Καλόπουλος τους αδίκησε στο πρώτο ημίχρονο επειδή άφηνε το σκληρό παιχνίδι!!!

Και μια ζωή ρούφηδες αφού αυτά τα βίντεο τα έστειλαν στη Παγκόσμια Ομοσπονδία (κι από κει κατευθείαν σε κάποιο καλάθι αχρήστων), καθώς η ΦΙΦΑ δεν πρόκειται να κάτσει ν΄ασχοληθεί με τις διαμαρτυρίες μιας ομάδας κάποιας χώρας για τη διαιτησία ενός αγώνα!

Το βίντεο αποτελεί ακόμα μία τρανή απόδειξη, ότι στον Παναθηναϊκό φταίνει όλοι οι άλλοι, παρά οι ίδιοι. Σε ένα ματς που ο Καλόπουλος, αφούν μιλούν για κίτιρνες κάρτες, έπρεπε να είχε αποβάλει τον Ζιλμπέρτο στο 25'. Με την λογική την δική τους no card was shown (βγαίνει πλέον και σε τραγουδάκι), ο Βραζιλιάνος θα έπρεπε να έβλεπε το ματς από τα αποδυτήρια.

Να θυμηθούμε την κάρτα του Λέτο; Η αγκωνιά στον Τοροσίδη, που ήταν απευθείας κόκκινη φυσικά και δεν υπάρχει στο βίντεο.

Μια ζωή τα ίδια. Μια ζωή. Δεν βαρέθηκαν. Μετά το... θρυλικό «βγάλτε DVD», τώρα θα έχουμε το νέο hit «no card was shown». Τουλάχιστον σε αυτή την περιόδο κρίσης, υπάρχουν και οι πελάτες μας και μα ςκάνουν και γελάμε...

Υ.Γ. Πώς και δεν έβγαλαν βίντεο και με τα 30 δευτερόλεπτα επιπλέον καθυστέρηση στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ;